Her sabah 05.50'de uyanmak ............

cancangunes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
706
745
103
39
Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...

Bir dönem ben de çok erken gidip çok geç geliyordum.
Sabah 6.00
Akşam 19.30
Gerçekten çok çok zor oluyor,anlıyorum.
Akşamları bol bol dinlenin.
Halsizlik insanı fena yapıyor,iyi bilirim...

5 saat uyuyorum kasıtlı olarak sınava hazırlandığım için
Ama şu kadarcık kaldı kafayı yemeye bu gidişle

2 sene okuldan dolayı,1 sene dersaneden dolayı 5te kalkıp yarım saat sonra yollara düşmüşlüğüm var.Tek artısı berbat trafik çekilebilecek lokasyonlar olmasına rağmen hiç trafiksiz varmış oluyordum ama tabi gel bir de bana sor. Mezun olduktan sonraki işim de uzaktaydı ama yapamayıp ayrılmıştım. Bu deneyimleri yaşayan biri olarak sana önerim, ya evini taşı ya işini değiştir. Senelerce çekilecek dert değil.

toplu tasima.ile mi yol uzuyor.
benim de öyleydi araba ile 8 dk süren yol dolmusla50dk idi.

araba aldik , ehliyet aldim . arabamls kendim gittim . rahat ettim . nornalde 7:10gece evden cikarken 8de cikmaya başlamıştım.

aldıgınız maas sizi tatmin ediyor mu peki? yani bu sekilde yasamaya degiyor mu?... degmiyorsa bu iskenceyi cekmenin anlamı ne

evini daha merkezi bir konuma taşı bence her gün her gün zor bende bir ara öyle çalıştım hem işimi hem evimi değiştirdim şuan evim işim arası yürüyerek yarım saat araba ile trafik olmazsa 10dakika

depresyon - bahar yogunlugu ve tükenmişkik sendromu bunlar olur gecer.

toplu tasima.ile mi yol uzuyor.
benim de öyleydi araba ile 8 dk süren yol dolmusla50dk idi.

araba aldik , ehliyet aldim . arabamls kendim gittim . rahat ettim . nornalde 7:10gece evden cikarken 8de cikmaya başlamıştım.
Kesinlikle haklısın. Benim 1 buçuk saatlik yolum yarım saate düştü bu şekilde

4 sene öğrenciyken okula , 2 sene ailemle yasiyorken ise giderken sabah 6 da evden çıkıyordum. Trafiğe kalmaktansa erken gidenlerdenim. 6 da çıkarsam 1 saatte giderdim, 7 ye bıraksam 2 buçuk saat.

Ama uyku konusunda kendimi bildim bileli az uyku yeter. Genelde 5-6 saat uyurdum
Okula yada ise vardığımda 1 kahve beni toparlardi. İsim bedenen çalışmayı gerektiren bir iş, cok yoruldugumda öğlen 1 saat arada uyurdum. Bünye meselesi. Ne kadar süredir böyle? Sonunda Alışırsın bence.

22.00 - 5.00 bana ideal, 7 saat. Cin gibi kalkaarım valla. Bence yetişkin bir bireye daha fazlası gerekmiyor.

Ama yolda vakit kaybetmek çok sinir bozucu. Bir de akşam ağır yiyor olabilir misiniz?

canım yolda biraz kestirme fırsatın oluyor mu? ya da oğle arası falan doktora gıt vıtamın takvıye ıste günde 7 saat uyku yeterli ama kışıye gorede değişir nasıl alışırsan oyle gıder...

Her sabah 5'te kalkıyorum, gece 11 de yatıyorum. 2 çocuk 1 koca var evde.. Sanırım alıştım ben, hiç zorlanmıyorum. Sizde bir müddet sonra alışırsınız.

Sabah 4te uyanıp 5.45te işbaşı yapıyorum 4te eve dönüyorum eğer dışarda işim yoksa,artı bi de çocuk var.... Sen mi daha iyi durumdasın ben mi bi düşün bakalım

tatlım çocukluyum, çalışıyorum. allahım sağlık versin oğlum her sabah 6da kalkar. işten geldikten sonra ev işi yapmam çocuğum yatana kadar onunla ilgilenirim yatması 9buçuğu bulur. sonra ev işi bilmem ne benim yatmam gece 12yi bulur. anca haftada 1 bişe yapmam oğlum yatınca peşine ben de yatarım ama onun dışında tempom hep böyle.
senin bitkinliğin çok yorulmaktan değil vitaminsizlikten. ben de doğumdan sonra işe başladığımda aynı şikayetleri yaşadım doktora gittim komplex vitaminler var ya onlardan verdi sonra baya toparladım.
doktora gidip bi kan testi yaptırmalısın..

Koca bir dönem bir il merkezinden 30 km uzakliktaki bir ilceye 3 vesait kullanarak ulasip ordanda servise binip 45 dakika yol cekerek iş yerime ulastim. Hemde bir ucretli ogretmen olarak. Asgari ucretten dahi az ve yarim gun sigortan yatan bir iş için.. Tabiki aklimdan zorum oldugu icin yapmadim atanamiyoruz ya malum,hem is tecrubesi olsun diye hemde ogrencilerimi cok sevdigim icin.. Her sabah 6 da yola koyuluyordum ve hergun ayni vesaitlerle de geri donuyordum.. Yorgunluk neymis, uykusuzluk neymis en iyi ben bilirim yani Bazen aksam 10 da bazen 11 de bazen de 12 de uyurdum..

Son düzenleme:
Sabah 6' da uyanıyorum .
06:50 evden cıkıyorum .
8:00 iş başı
17:00 mesai bitiyor.
18:00 Evdeyim
akşam 23:00 cıvarı uyumaya calısıyorum
Dün akşam 01:00'de uyudum , şuanda göz kapaklarım bana karşı direniyor şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…