- 26 Ocak 2011
- 706
- 745
- 103
- 39
- Konu Sahibi cancangunes
-
depresyon - bahar yogunlugu ve tükenmişkik sendromuKızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
Kesinlikle haklısın. Benim 1 buçuk saatlik yolum yarım saate düştü bu şekildetoplu tasima.ile mi yol uzuyor.
benim de öyleydi araba ile 8 dk süren yol dolmusla50dk idi.
araba aldik , ehliyet aldim . arabamls kendim gittim . rahat ettim . nornalde 7:10gece evden cikarken 8de cikmaya başlamıştım.
4 sene öğrenciyken okula , 2 sene ailemle yasiyorken ise giderken sabah 6 da evden çıkıyordum. Trafiğe kalmaktansa erken gidenlerdenim. 6 da çıkarsam 1 saatte giderdim, 7 ye bıraksam 2 buçuk saat.Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?