- Konu Sahibi cancangunes
-
Kızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
Canım bende eşimde arabayla gidip geliyoruz.toplu tasima.ile mi yol uzuyor.
benim de öyleydi araba ile 8 dk süren yol dolmusla50dk idi.
araba aldik , ehliyet aldim . arabamls kendim gittim . rahat ettim . nornalde 7:10gece evden cikarken 8de cikmaya başlamıştım.
Maaşım eh işte. Şirketim çok büyük bir şirket hepinizin bildiği. Ama insanca yaşamıyorum o ayrı.aldıgınız maas sizi tatmin ediyor mu peki? yani bu sekilde yasamaya degiyor mu?... degmiyorsa bu iskenceyi cekmenin anlamı ne
Sanırım olayım bu bıktım gerçekten. Kölemiyim ben yaa.depresyon - bahar yogunlugu ve tükenmişkik sendromubunlar olur gecer.
o kadar erken saatte başlayan ne iş yapıyorsunuz merak ettim..allah kolaylık versin.Sabah 4te uyanıp 5.45te işbaşı yapıyorum 4te eve dönüyorum eğer dışarda işim yoksa,artı bi de çocuk var.... Sen mi daha iyi durumdasın ben mi bi düşün bakalım
Maşallah darısı başımaHer sabah 5'te kalkıyorum, gece 11 de yatıyorum. 2 çocuk 1 koca var evde.. Sanırım alıştım ben, hiç zorlanmıyorum. Sizde bir müddet sonra alışırsınız.
Yurtdışında yaşıyorum, hastanede çalışıyorum... Teşekkür ederim Allah hepimize kolaylık versino kadar erken saatte başlayan ne iş yapıyorsunuz merak ettim..allah kolaylık versin.
30 :)yaşın kaç
o olabilir gerçekten . Direk alıp içsem olmaz mı ?buarada demir eksikliği de hep yorgunluk hissi verir ben aşırı yorgunluğumu atamadığımda demir ime baktırıyorum ve düşük çıkıyor doktor 3 ay bkullan diyor ama 1 ayda şükür düzeliyorum bırakıyorum
Ben en gec 7.30- 8de is basi yapmaliyimKızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
o olabilir gerçekten . Direk alıp içsem olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?