Her sabah 05.50'de uyanmak ............

Oğlum doğmadan önce keşke çalışmak zorunda olmasam, keşke erken kalkmasam diye soyleniyordum. Sekiz aydır bir gece bile deliksiz uyumadim. Şimdi de keşke erken kalksam ise gitsem de uykum bu kadar bolunmese diyorum. Emin ol az uyku defalarca bolunen uykudan daha az yipratiyor insanı.

İstanbul'da yaşarken evim Anadolu işim ise Avrupa yakasındaydı,05:30'da kalkar 06:30 otobüse biner ve en az 1.5 saat İstanbul'un o berbat trafiğini çekerdim hele karda kışta o kadar yolu çekmek tam bi eziyet olurdu,işim 19:00'da bitiyordu ve eve gelince fazla oyalanmadan yatıyordum. Hayatımın en berbat dönemiydi,neyse ki sonra radikal bir kararla Ege'ye taşındık ve hayatımda vermiş olduğum en doğru karar bu oldu. Maalesef iş güç peşinde koşarken kendi hayatımızdan çok ödün veriyoruz.

İstanbulun trafiği çile başka birşey değil.Avrupa yakasından Gebzeye gittim bir dönem her sabah 05:40 da kalkıyordum bir minibüs mesafesinde merkezi bir yerden 06:40 da servise biniyordum.8 iş başı(Allahtan o saatlerde trafik çok yok).5 te çıkıyordum fakat trafik yüzünden eve gelişim 19:30-20:00 ren erken.Çok zor birşey valla ben bir an önce iş ev mesafesini kısaltmanızı öneririm.

bebgım doğduktan sonra 2 ssat bıle uykuyla gunu gecırdıgım zamanlar oluyor buda bısemı

eskiden 6 da yola çıkar 8:30 da işte olurdum, akşam 5 te çıkar 8 de... sabah 4 vesait, akşam 4 vesait.. günde 5 saat yolda geçerdi. Akşam gel yemek ye uyu. Artık ev işe yakın , yürüyerek 5 dk:) sabah 8:25 te tın tın işe gidiyorum. Akşam 17 :05 te evdeyim:)) diğer türlü hakikaten çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…