Her sabah 05.50'de uyanmak ............

Çok sinir bozucu sabah 6 da kalkar 7 de evden çıkardım akşam 9 da 10 da geldiğim olurdu nadiren sekiz de baktım yaşanmıyor yani deli olmamak mümkün değil hiç bişey düşünmeden bıraktım işi daha gün ağarırken uyanmak çok iğrenç sinirlenerek kalkardim böyle gün ne kadar güzel geçebilir ki

sabah 6'da kalkıp çocukları hazırlayıp, yataklarını toplayıp, zar zor kendimde giyinip, sonra cocukları babaanneye bırakıp, üstüne tam 1 saat yol gidip işyerimde oluyorum, akşam da 6'da çıkıp, 7 de babaannede olup, saolsun yemek yaptıgı ıcın yeyip çıkıyoruz ve evımıze en erken 8:30 gibi giriyoruz..
cidden bende çok yoruluyorum yaaaa

benımde 22.00 a dogru uykum gelııyor. 22.30 gıbı de yatıyorum.. cunku sabah 7 de spora gıdıorum ordanda işe..

işe başlama saatiniz gerçekten çok erkenmiş ben sabah 7 de kalkıyorum akşam 8 de eve dönmüş oluyorum, 10 da yatıyorum yine de uykumu alamıyorum. garifeld gibiyim sürekli uyumak istiyorum ya
owww senınki daha kötü sabah 7 de kalkıyorum 6 da çıkıyorum işten eve gitmem 7 yi buluyor 11 de yatıyorum.
sizin ev çok uzak sanırım

Sabah 4te uyanıp 5.45te işbaşı yapıyorum 4te eve dönüyorum eğer dışarda işim yoksa,artı bi de çocuk var.... Sen mi daha iyi durumdasın ben mi bi düşün bakalım
sabahın köründe 6 da ne işi yapıyorsunuzki şok oldu şuandaa

Hayatınızı yollarda yasamaya devam etmek ne kadar cekilir önce bunu dusunun.. Birde kısa süredir bu durum boyleyse sızın ıcın vucudunuzun duzene alısması surecınde verdiği tepkiler normal..

İşi bırakmayı dusunen yokmu kızlar bunun hayalıyle yasayan bır ben mıyım ?

Bende 6 da kalkıyorum her gün. Eve en erken 4 te geliyorm bazen 5. Bi gün cinnet geçircem diye korkuyorum

ben de 8de evden çıkıyorum ama 6da uyanıyorum
akşam 8 gibi evde oluyorum
gecede 12den önce uyuyamıyorum uykum olsa dahi
yorgunum bitkinim tükenmek üzereyim
aynı durumdayım yani

Trafik berbat bişey ya. 1,5-2 saati trafikte geçirmek. Özellikle toplu taşıma kullananlar, yolculukta zamanı nasıl değerlendiriyorsunuz? İnsan patlar.

ben otobüste uyuyorum sabahları işe giderken 6:30 da kalkıp 7de evden çıkıyordum. 8 iş başı. Çıkışım 16:30/17:00 idi. Şimdi ki hastanemde sanırım 15:30 olacak. ama sabahlarım yine aynı.

Günde beş saat uyuyorum. Sabah altıda kalkıp bebeği emzir süt sağ evi toparla çocuğu bakıcıya ver. SekiZde ders başlıyor okula yetiş. Okuldan sonra eve gel çocuğu emzir ek gıdasını haZırla, akşama yemek yap, plan ve rapor yaz, ütü toz alma ev derken akşam bi on dakika pinekleyip gece 1de uyuyorum tabi geceleri ortalama beş kez uyanıyor emzirip yatıyorum geri

Valla ben her sabah 5 te kalkiyorum namaz için bir daha da yatmiyorum.

10 da falan uyuyorum. Ama 12 de uyudugum falan da oluy6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…