- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi cancangunes
-
owww senınki daha kötü sabah 7 de kalkıyorum 6 da çıkıyorum işten eve gitmem 7 yi buluyor 11 de yatıyorum.işe başlama saatiniz gerçekten çok erkenmişben sabah 7 de kalkıyorum akşam 8 de eve dönmüş oluyorum, 10 da yatıyorum yine de uykumu alamıyorum. garifeld gibiyim sürekli uyumak istiyorum ya
sabahın köründe 6 da ne işi yapıyorsunuzki şok oldu şuandaaSabah 4te uyanıp 5.45te işbaşı yapıyorum 4te eve dönüyorum eğer dışarda işim yoksa,artı bi de çocuk var.... Sen mi daha iyi durumdasın ben mi bi düşün bakalım
yemekhane işi olabilirsabahın köründe 6 da ne işi yapıyorsunuzki şok oldu şuandaa
hastanede olabiliüüüüyemekhane işi olabilir
yol 1 buçuk saat falan sürüyor, iki vesaitowww senınki daha kötü sabah 7 de kalkıyorum 6 da çıkıyorum işten eve gitmem 7 yi buluyor 11 de yatıyorum.
sizin ev çok uzak sanırım
keşke bırakabilsemİşi bırakmayı dusunen yokmu kızlar bunun hayalıyle yasayan bır ben mıyım ?
ben de 8de evden çıkıyorum ama 6da uyanıyorumKızlar , benim işim sabah 7:30 'da başlıyor. Akşam 17:00'da bitiyor. İşe geç kalmaman için sabah 6:10 evden çıkmam gerekiyor. İşimle evim çok uzak. Ayrıca evim kendi evim olduğu için evimi değiştiremem. Şuan işimide değiştirmem zor gözüküyor. Ancak ben bitik durumdayım. Akşam 18:30 evde oluyorum. Ama 21:00'da uykum geliyor. Siz kaç saat uyuyorsunuz günde? Çünkü ben uykumu alamıyorum. Sürekli uykusuzum. Bütün vücudum ağrıyor. Halsizim , çok sinirliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?