günaydın hanımlar
bir evde sabah akşam zayıflaman lazım, zayıflamamız lazım ,halımıze bak
ınsanlıktan cıktık,sen kadına ben adama benzemıyorum ,bugün ne yedin ,onu niye içtin
bak bu yenmez, yemek yapma,yeme,öğlen ne yedin
sankı kılomu aldık,bak göbegın çıkmış bıdı bıdı bıdı bıdı...
allah aşkına gece yatana kadar sabah uyanır uyanmaz aynı konularla kım motive olup kılo verebılır..
yemın edıyorum çıldırıcam ben yaa
kendımden tiksindim,kocamdan daha cok tiksindim böyle sinirden çatlayarak aglama krizine giresim var
ben bu gerizekalı kocayla nasıl başedicemm
usandım artık her konuda canımı çıkarıyo yaaa
lanet olsun
ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?
niye bu kadar kafasına takmışki,
ne sen ne de o çocuk değilsiniz,
herkes kendine göre sporunu yapar,beslenmesine dikkat eder.
bence bir teklifte bulun;
eğer sende kilodan yana sıkıntılıysan ve sadece eşinin bu sık boğaz etmesinden şikayetçiysen
de ki;
seninle aramızda yarışma yapalım,ikimizde kendi planımız doğrultusunda beslenelim ve spor yapalım,kimse kimseye karışmasın
ve kilo meczusu açılmasın.1 ayın sonunda tartılar konuşsun
hatta iddiaya bile girebilirsiniz,daha heyeccanlı olur.
böylece hem bu mevzunun sık sık gündeme gelmesinden,hem eşine gıcık olmaktan,hem ilişkinin laçkalaşmasından hemde kilolardan kurtulursunuz,
bir taşla kuş sürüsü
canım ya, sen mutluysan boşver ama mutsuzsan ver kilo. ben mutsuzken o zaman sevgilim olan eşim bigün bana sen kilo mu aldın dedi, ki ben 57 den 60 a çıkmıştım. sonra bir diyete spora başladım, 48 de durdum 1 seneye... o gün bugündür de zayıfım. 50kilo hamile kalıp 75 kilo doğurdum(bünye müsait kilo almaya). şu an kızım 21 aylık ve ben 53üm ve doğumdan 6 ay sonra döndüm 53 e. yani siteyince olmalı bu tarz şeyler. zorla olmaz...
harıka dusunmussunuz kutlarım sızı ve aklınızı :)
bende de hata var salıyorum kendımı,ama süreklı sürekli kilo mevzusu olunca odaklanamıyorum,yapamıyorum
bide benım kocam agır konuşur çok agladımbu konuda,insanı inanılmaz üzebilir yerin dibine sokar.
biri varken göklere çıkarttıgı için çevremede kanıtlayamıyorum onun bu öküzlüğünü..
sen çok kılo aldın böyle bi kadın oldugun için hiç utandıgın oluyomu falan diyo
benım cinlerim tepeme sıçrıyo
bunaldım kızlar yaa nasıl geri püskürtücem bu adamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?