her sabah,her gece,bıktım

İnsana zorla takıntı yaptırıyor bu erkekler, bide kendilerini hic görmeyenler de var. Karısına, esine, sevgilisine kilosunu söyleyen, kilo alma, ben kilolu istemem diye saka babında dokundurup kendisi kilolu olmasına ragmen sorun etmeyen, sorun edilmesini istemeyen.. Balkonsuz ev olmazmıs!

Hatta bizim bir akraba var, adam 90 kilo var esi de masallah cok zayıftır yasına ve üc cocugu olmasına ragmen en fazla 53 olmustur ama iste basen problemi oldugu icin onunda kocası basenlerin cıkmıs diyiveriyormus hemen, kendi balkonuna bakmadan.

Son düzenleme:
ben hamıleyken 30 kılo aldım 1.71 boyum 57 gebe kalmıstım tup bebek ılaclar hormonlar yatak fılan sıstım 3 ay sonra butun kıloları verdım saglıklı bısey degıldı bılıyorum 1 sene sonra vucuduum kendımı toparladı bıraz fazla kılo kaybettım suanda 55 kıloyum ne deforme ne vucutta bır dengesızlık soz konusu 2,5 sene oldu
kı resımlerı goruyorsundur arkadas olarak eklı oldugumuz ıcın

ben verdıysem sende erebılırsın asla sofradan tok kalkmıyorum aclıgımı bastırmıs olarak kalkıyorum yoksa onca kıloyu asla veremezdım
sız kendınıze ınanmıyorsunuz cokta zayıflamak ıstemıyorsunuz gıbı gelıyor en azından kendınız ıcın..

Son düzenleyen: Moderatör:

esracım emınımkıı kıskanclıktan yapıyo ..evet zayıflayınca fıstık gıbı hatun olucaksın gıyımıne sacına basına makyajına karısıcak ozamnda sen ıstedın boyle guzellesmemı dersın olur bıter.bak okadar sey geldı gectı ama yıne yanında sssenın sadakatıyle sevgısıyle ılgısıyle eve baglılıgıyla ..hepsı senı sevmekten cok sevmekten kaynaklanıyo .kotu nıyetlı olmadııgnı bılıyosun ,bıraz soylerken uslubu yanlıs oluyo kırıcı oluyo bılıyosun bunu.ee ozaman yapman gereken uslubunu degıstırmeyı ogretmekk.bılıyorumkı sen altından gırer ustunden cıkar degıstıttırırsın.

bak canım,bende geçtiğimiz mart ayında 87 kiloydum 163 boyla hemde ,eşim hiçbir zaman yüzüme vurmadı Allah için kilolu olduğumu falan ama sadece kendim için zayıflamaya karar verdim ve tam 20 kilo verdim,bunları sadece motivasyon olsun diye yazıyorum yoksa kocan olacak adam dır dır için bahane arıyor anladığım kadarıyla,zayıflasan bu seferde kaşın şöyle gözün böyle dicek,benim sana önerim ciddi anlamda ama sadece kendin için zayıflamaya karar ver bunu da eşine açıkca söyle zayıflıcam ama sen istediğin için değil kendi sağlığım ve güzelliğim için de,bir de zayıf halini görsün,isteyince herşeyi yapabileceğini anlasın... baktın hala düzelmiyo ki ben sorununuzun kiloların olduğunu düşünmüyorum def et gitsin başından,çocukta yok sanırım hayatını karartmaya değmez inan...

psikolağa eşinizin ihtiyacı daha çok inanın normal değil bu durumlar çok şaşırıyorum söylediklerinize hakkaten diyetisyene gittiğin için mi evlenmiş gerçekten her cümlede şok yaşadım bu kadar olmaz bu evlilik böyle yürümez...

size en büyük tavsiyem çocuk yapmayın çok dikkatli olun bu tipler çocuğa da aynı davranıyor ve ruh sağlığı bozuk insanlar yetişiyor ...
allah yardımcınız olsun ben çekemezdim böyle birini...

bu kendındende şikayetçi,bende kılo vermelıyım derdınde kendıde vereıyor veremedıkce hıncını benden alıyor.
her konuda takıntılı ama benımle ugrasma nedenlerınden sadece biri kilo daha neler neler var..
ya cok sacma gelecek belkı ama ben2. üniyi bitirdim ona bile sacma sapan yorumlar yapıyo yok ne gerek varmış başım göğemı ermiş ne sacmaymış ne işe yaramış
keyfim için okudum diyorum 2.yi,senın keyfının bu sacma sapan isteklerı nezaman bitecek cok merak edıyorum dıyor
okudunda ne oldu senı genel müdürmü yapacaklar diyor vs..
sonra zaman geçiyor aferın benım aşkıma senınle gurur duyuyorum sen herşeyi başarırsın diyor..
benım psikolojımın bu adama karşı normal seyir etmesi ne kadar normal olur sizce??

ahh sinemimmm neler geçti gitti ama bizdende neler götürdü..
ben hayatı boytunca bırak böyle hakaret beddua etmeyı bı ınsan hakkında olumsuz konusmazdım bıle simidiki halıme bak bide
çünkü sürekli gerginim sürekli sinirlerim bozuk
sürekli kalıba sokulmaya çalışılıyor,sürekli açık aranıp ordan vurulmaya çalışılıyor
istediği kadar eve bağlı olsun,aldatan erkeklerın cogu önce evdekının psikolojısını bozup özgüvenını kaybettırıp sonra aldatmıyormu zaten
o bana yetmıyor diyerek
bende kılo vermek ıstyıyorum isteyınce verıyorumda ama kızlar bir erkegin dırdır yapanına helekı böylesıne inanınkı katlanılmıyor.
detaylara girsem herkesın agzı acık kalır,burda bu kadar anne var ve emınımkı bi çogu 2-3 yasındakı cocuguna dahi kocamın bana uyguladıgı baskıyı yada kontrolu yapmıyordur.
2 yasındakı cocuk halıne getirilidim..
oraya bakma burdaya dönme şu yoldan yürü sagımdan yürü solumdan yürü
arkaya dönme vs. vs.. yaşanacak hayat degil
işin kötüsü ailem bu adama bayılıyor,çevrem gıptayla bakıyor
herkes esra ne şanslısın diyor
bende onun bu ikiyüzlülüğünü ağzım açık izliyorum

yazık be şamar oğlanına döndürmüş seni
insan psikolojisinin ters tepkiyle calıştığını hiç mi duymamış bu
artık sende tepkilerini kontrol edemicek durumu geliceksin ve
sonunda kıyamet kopucak onumu istiyo yani
o sana böyle üsteledikçe sen daha beter hiçbişey yapmak istemiceksin
Allah kolaylık versin sunu yap bunu yap demek isterdim ama
diyemiyorum...

106 kıloyum ben. Evlendıgımde de 85 falandım sanırım ama esım asla ıncıtmez kırmaz benı bu konuda. Oyuzden bu arkadasa katılıyorum sadece kendın ıcın zayıfla cok bakımlı ol hem evde hem dısarda. En sısman halımızde bıle fıstık gıbıyım ımajını vermelıyız erkeklere. Hele kı senın kocan gıbı olanlara. Kendın ıcın zayıfla. Halen herseye dırdır edıyorsa aynen def et gıtsın. Cunku yaptıgı terbıyesızlık resmen

DEĞİL
hiçte mümkün değil senın psikolojinin aynı kalması
seni de kendine benzetecek en sonunda korkarım
yada cinnnet getirtir valla
ya doktora gıtmeye ikna et
ya kendin git
ama en kısa zamanda bişeyler yap
kendi kendine düzelmez çünkü bu tarz insanlar
maalesef çok yakınen biliyorum(((

haddim olmayarak birşeyler söylemek istiyorum..eşinizi haklı bulmuyorum ama uslubunuz hiç hoş değil.. her ne kadar eşiniz sizi bunaltsada bir an eşinizin yerine koydum kendimi, halkkımda bir forumda böyle şeyler yazıldığını görsem kahrımdan ölürdüm herhalde.. madem ölmesine üzülmeyecek kadar soğuksunuz niye hala evlisiniz? nasıl katlanıyorsunuz? içten söylemediğinizi de düşünüyorum ama bir an ya ahım tutarda ona birşey olursa diye de korkmuyorsunuz.. ona birşey olsa eminim "keşke yanımda olsa da bana şişman dese" diye yakınırsınız.. inşallah oda şişmanlar, herkes onunla dalga geçer diye beddua etseniz anlarım ama ölmesine bu kadar sevinmeniz şaşırttı beni.. ben düşman olduğum biri için bile diyemezdim herhalde.. bazen ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek gerekir, ben evrene verdiğimiz enerjiye, allahın takdirine inanırım bu yüzden korkarım söyleyemem, içimden de geçmez.. yazdıklarım için kusuruma bakmayn lütfen

haddim olmayarak birşeyler söylemek istiyorum..eşinizi haklı bulmuyorum ama uslubunuz hiç hoş değil.. her ne kadar eşiniz sizi bunaltsada bir an eşinizin yerine koydum kendimi, halkkımda bir forumda böyle şeyler yazıldığını görsem kahrımdan ölürdüm herhalde.. madem ölmesine üzülmeyecek kadar soğuksunuz niye hala evlisiniz? nasıl katlanıyorsunuz? içten söylemediğinizi de düşünüyorum ama bir an ya ahım tutarda ona birşey olursa diye de korkmuyorsunuz.. ona birşey olsa eminim "keşke yanımda olsa da bana şişman dese" diye yakınırsınız.. inşallah oda şişmanlar, herkes onunla dalga geçer diye beddua etseniz anlarım ama ölmesine bu kadar sevinmeniz şaşırttı beni.. ben düşman olduğum biri için bile diyemezdim herhalde.. bazen ağzımızdan çıkanlara dikkat etmek gerekir, ben evrene verdiğimiz enerjiye, allahın takdirine inanırım bu yüzden korkarım söyleyemem, içimden de geçmez.. yazdıklarım için kusuruma bakmayn lütfen

evlendıkten sonra kılo aldınızmı?
gelın halınızde ınanın hıcte cırkın kılonuz yok evet fazlanız var ama gerçekten cırkın bır fazlalık degıl neden boyel yapıyor

kılo problemı hep vardı en başından ama evlenmeden önce zayıfladım evlendıkten sonra aldım bünyem müsait
motive olup diyete başladıgımda kılo verebılyorum degerlerimde hiçbir sorun yok
benım olayım psikolojık..
çünkü,,
kız arkadaslarımla bi yerde 1-2 saat oturup sohbet etmek istesem hayır,
pekı ozaman evlerıne gideyimmi hayır,
ozaman onlar bize gelsin hayır,
dışarı çıkıp 1-2 saat kafamı dagıtmak ıcın yürümek istesem hayır,
ozaman gel birlıkte sahıle gidip yürüyelım hayır,evde koşu bandı var onda yürü,
çok bunaldım alışverişe gidicem,bende gelırım
geldiginde offf sıkıldım sanklı üzerıne oluyoda denıyosun süreklı
o reyona gitme adamlar var
bak ne gerızekalısın körmüsün nıye o tarafa gidiyosun erkekler var
kadın dedıgın akıllı olacak,bi insan bu kadar kendını basıte düşürmezkı....
bu bi kupleydi..
sessiz kalırım hayırdır yıne mallaştın,
mutlu olur keyıfle oynarım dans ederım yaw sende ne dengesızsın bukadar güldügüne göre mutlaka sonunda bi patlama yaşayıp ağlayacaksın hiç çekemem
...
arkadaslarının allah belasını versın
nefret edıyorum ınsanlardan
ben senı sevıyorum senın ıyılıgını istiyorum
kamyoncu göbegi yapmışın yıne hayırlı olsun
vay be ben senın gibi olsam utanırım sokaga çıkamam
az daha ye sen,memelerın dizine değer yakında
....
inanın daha fazlasını hatırlayıp işyerinde aglamak istemıyroum
size çok çok az örnekler sundum..
benim psikolojım gercekten cok saglam..
gece gündüz,aksatmadan haftada enaz 1 yada 2 bunları duyuyorum
gerisini siz düşünün..
he bu arada,,evlendıgımızde
en özel gecemızde ilk etapta ben çekınınce
vay efendım bak zayıflamadıgın için yapamıyoruz dıyen bı adam ve tüm aşalamalarına ragmen
vajınısmus olmadıgım için kendımı şanslı ve güçlü buluyorum.
yutkunuyorum ve susuyorum

Garden,içim acıdı.eşinin kurduğu cümleler,sen ve eşin kafamda canlandı da...ne diyeceğimi bilemiyorum.
çok zor bi durum.anlattıklarına göre mesele kilo değil,konuyu açma sebebinde bu değil,
eşinle olan sorunların birikmiş ve sürekli farklı farklı konularda patlak veriyor.
bu yaşadıklarını eşine anlatmayı denedin mi hiç?
bi evlilik terapistine gitseniz.en kötü sen gidip biraz rahatlasan(eşin gitmek istemeyebilir)?

yok canım hayatta gitmez,daha önce söyledım sorunlarımız var ikimiz çözemıyoruz iletişim kuramadıgımız için gel bi hakem eşliğinde konuşalım terapıste gidelım dedım,
psıkolojısı bozuk olan sensın,istersen senı götürürüm ama ben gelmem demıstı..
bukadar birikimden sonra söyledıgı herşey batar oldu ve tahammül sınırım yerlerde.
beni ailem bu adam böyle üzsün diye yetiştirmedi,bi yolunu bulup toparlamam lazım.
boşanmak degil mesele boşanırsın arada bağ yok ama bu son kaçış olmalı
4 aylık evliyim ve toparlamak istiyorum en azından ilerde boşanırsam evet ben herşeyi heryolu denedım demek ıstıyorum
mücadele etmek istiyorum.
bana karsı bukadar kötü sözü ve eziyetine ragmen güzel günlerımızde oluyor onların hatrına toparlamak istiyorum.
ama toparlanmaya kendımden başlamalıyım sonrasında ilişki için mücadele verebılırım ancak..

kızgınım öfkelıyım oyuzden konusuyorum böyle ama inanın okadar çaresiz bırakılıyorum ki,
çok farklı bi hayat yaşarken bambaşka yerlerdeyim şuan.
biyer toparlanıyor bi yer dagılıyor..
ailemden yana harıka bir güven yaşarkeneşim tarafından bana ,şuan sankı her an bı hata yapacakmış gibi yaklaşılmasını hazmedemıyorum

Böyle oldum okurken.

Evlenmeden önce nasıldı tavırları peki genel olarak ?

Hiçbir sinyal almadınız mı bu konularda ?

Kendini iyi saklamış o zaman.:44:

ayyyy bu sonnn yazıklarındann sonraaaa
şöyle ağzımı doldura doldura küfür ettim oturduğum yerde
kusura bakma arkadaşım nasıl bi adammış bu yaaaa
sen bu kadar fedakar bu kadar suskun bu kadar direyetli nasıl olabiliyosun
helal olsun sana

Annem ve çevremdekiler yüzünden benimde en nefret ettiğim konu oldu sağolsunlar!
Benim aklıma bir fikir geldi madem bu kadar takmış bu duruma artık sende evde hamur işi yapma,tatlı yapma,abur cubur alma.Alıcaksanda ondan gizli al ye.Yeter ki o yemesin,görmesin.Evde beyaz ekmek kullanma tam buğday ekmeği al,sürekli sebze yemeği ve baklagillerden yemek yap.Makarna,pilav yapma.Haftasonları erkenden uyandır hadi kalk yürüyüşe çıkıyoruz de.Bak o zaman 2 haftaya kalmaz isyan bayraklarını açar
Eve kola dahi alma zaralı,kilo yapar de.Yani onu kendi silahıyla vur.Baktın pes etmiyor.O zayıflayana ve susana kadar sürdür bunu.Sürdüremiyorsanda zaten gündüzler işte olur muhtemelen eşin istediğini yaparsın.(Tabi kendi kilonuzdan şikayetçi değilseniz.)

eşin gerçekten çok ayıp ediyor

sürekli eşinden yakınıyorsun yeni evlisin yanlış hatırlamıyorsam

peki hiç mi farketmedin bu huylarını

yani bi insan bu kadar saklayamaz kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…