her sabah,her gece,bıktım

Doğum yapalı 4 ay oldu ve 10 kilo fazlam var ve eşiminde 20 kilo fazlası var kilo olayı bizim evdede hep problem hemvermek istiyoruz hemde yemek yemeyi çok seviyoruz.En azından eşimin davranışları beni kırmıyor sadece kendi kilolarına odaklanıyor bana pek bişey demiyor ben kilolarımdan çok dert yanarsam böyle ben seni daha çok beğeniyorum daha dolgun hatlara sahip oldun falan diyor ama ben koşu bandında yürürkende işte kadın dediğin evlenip çocuk doğurunca kendini salmamalı kendine ne kadar özen gösteriyorsun diyor sadece çabalamam bile onu etkiliyor.Bende çalışan bir kadın olarak kendimi salmak gibi bir lüksüm olmadığını düşünüyorum.Kilo konusunda birbirimizi incitmeyecek cümleler kurarak motive etmeye çalışıyoruz ama şuanki halimizi kötülemeden çünkü şişmansın vs kelimeler insanı çok kırıyor ve yeme yeme dendiği zaman insan hırsından daha çok yiyor.Eşimin arasıra beni sabote etmeleride yok değil mesela ben tatlıya dayanamıyorum ve o da tatlı alıp gelir bende dayanamam her seferinde fazla kaçırırımBence eşin sadece kendi kilolarıyla uğraşsın sen zaten vermek istediğin an vereceksin.Sen moralini yüksek tutu kiloların hakkındada diyetin hakkındada konuşmasına izin verme bence

Sakamı bu esın ıcın nasıl bole konusursun
Ne guzel zayıflamak ıstıyo sanada yardımcı oluyo
Bu kadar ölsun ıstıyosan bosanmalısın

Canım ya çok tatlısınız vallahi arkadaşın durumuna üzülürken senin yorumuna çok güldüm maşallah 34 kilo almışsın sen eşine sakın uyma bu gidişle üzerine bir 34 daha alırsın aman ALLAH korusun
Gardenciğim haklısın canım eşin seni bu kadar sıkmakta çok haksız, seni böyle bunaltarak daha çok yemeni sağlar daha çok kilo alırsın
benim eşimde benim kilolarıma laf söyler ama seninkinin yanında bir melek kalır en çok sağlığım için kilo vermemi ister bundan dolayı bazen baskı yapar bende aksine daha çok yemeye başlarım
bence eşinle konuş bir süre sana kilonla ilgili baskı yapmasın eminim o zaman daha rahat kilo vereceksin
hatta ona şu tehditte bulun eğer kilomdan bahsedersen kilo vermem aksine alırım , kilolarımdan bahsetmezsen söz kilo vermek için çabalayacağım de
eğer bunada uymazsa yol yakınken bu evliliği gözden geçir derim ben

hiç güleceğim yoktu canım benim allah seni de güldürsün.

bende deli gibi kilo almak istiyorum.eşimde istiyor.azcık ele avuca gel diyo

geçen gün mutfakta iken beni süzüyormuş."kız senin popo gitmiş "dedi.zaten pantolonda düşüp duruyor belimden.malesef canım dedim.eşimde kilo almamı istiyo azcııkkk....

bende istiyorum.

Tüm konuyu okuyamamış belki aldatılmıştır diye yazmıştım ki siz de önceden bu konuya değinmişsiniz. Belki de en en çok güvendiği ve değer verdiği iki insanımsı dan böyle bir darbe yedikten sonra kimseye güveni kalmamıştır. Haklı da. Acaba arkadaşlarımdan biri eşime yan gözle mi bakıyor? acab Eşimin arkadaşı ve onun eşi nasıl insanlar. Acaba eşim beni daha zayıf , daha zengin , daha bişey bişey biri için terk eder mi? Tekrar bunları yaşarsam ne yaparım.

Bu düşüncelerinin sonucu sizin yaşadıklarınız işte. Azmedin kilo verin tabi istiyorsanız ama asıl sorun kilo falan değil. Çok kırılmış olduğu için çevresindekileri kırma dozunu kaçırıyor. Bence bu insan için psikolog psikolog gezmeye , çaba göstermeye ve kazanmaya değer. Siz onu aldatmadınız. Onu seven ve yanında olan eşisiniz.Umarım iyileşir ve mutlu olursunuz.

bence o senin zayıflamanı istiyo ama bunu nasıl söyleyeceğini bilmiyo sen alınganlık yapma ona da hak ver

yanlız değilmişim :) bende aynı dertten müzdaribimmm nişanlımmmğle m da bana baskı yapıorr diyet yapıorum yapıncada kızıor abartıorummmm ben çünküüüü 59 kiloyum boyum 166 ac kaldıgımı otlara sardıgımı görünceeee sevdiğim selerle mükafatlandırıyor beni ama ilk başta ona kızdım agladımmmm gecelerce kendimi çirkin hissettim ama düşününce bir kaç kilomdan bende hoşnut değilimmmm hergün sabah öğle akşam mekik çekmeye basladım :) az yiyiorum bugun abarttıysam ertesi günü öğünlerimi kısıoyprum yagsız seler yiyiorum sen eşini takmaaa onu tatlı dille uyar bir bayana asla pat diye kilo aldın denmez de ben öle dedim agzıma gleeni saydım beraber az yaglı güzel yemekler yapabilirsiniz yada spora yazılabilirsiinz oda olmadı beraber yürüyüş yapın bir sekilde dengeleyinnn derim üzlüme sakkınn yanlız değilsin kuzum erkek milleti işte güzel olunca iyiyiz azıcık bakımsızlaşalım satışaaa gelirizzz biz onları herhalleriyle kabul ediyoruz fakat sunu unutma diyette yapsan imajını da değiştrisen illkk başta kendim için ypıorum de kendi ruh halin daha önemli öptümmmm <3 üzme tatlı canını sen

günaydın hanımlar,haftasonu nete giremıyorum..
geçen hafta içinde yüz vermıyodum bılıyosunuz c.tesi günü inanılmaz derecede benımle ugrastı kocam
gelıyo sataşıyo,uğraşıyo,sevımlılık yapıyo
bende uzak durdukça ıyıce coşuyo
baktım olcak gibi degil konuşalım dedık tabı konuşmak bizde farklı gelişiyor
aynı anda konustugumuz için:)
yine biyerden sonra bağrış çağrış kavga gürültü oldu ama sonunu bağladık.
bundan sonra senı kıracak bişey söylemıycem üzmiycemdiyo(nekadar dayanabılır bılmıyorum)
bende benımle ugrasma işlerime odaklanayım kılo vereyım spor yapayım dedım,
c.tesi akşamı düğüne gittik göbek attık
dünde keyifli geçti kavga etmedık.
bir gün yaz birgün kış:)
gören derki bi adam bi kadını anca bukadar sever ilgilenir:)
kocam benı seviyor ama nasıl sevecegini bilmiyor,bana karışarak yön çizerek tamamen hayatımı ele geçirerek
benı koruyacagını zannedıyor sevgi anlayışı bu
ama değiştiricemmmm

Gebersin miiiiiiiineyse konuyu carpıtmıyayım konu zayıflama meselesi ama bir insan ne olursa olsun nasıl der ki eşine bu lafı çok şaşırdım Allah korusun...anlıyorum çok bunlatmış ama konustunuzmu hiç bu konuyu çok üstüne geldigin söylüyor musun?

Mrb garden ve diğer arkadaşlar.

sevgili garden, nacizane düşüncelerimdir: bence senin eşinin annesiyle bağında bir problem olabilir. (psikolıjide güvensiz bağlanma/kaygılı-kaçınan bağlanma türleri var). yani geçmişte annesiyle ya da aile içinde yaşnmış problemlerin bir yansıması olablir bence. yahut senden önce sevgilisi olmuşsa aldatılmış olabilir. her iki durumda da arbe almış demektir.

bu tutarsızlıklar insanın dengesini bozar Allah yardımcın olsun. hani demişsin ya "ben önceden kimseye kızamazdım bile şimdi birine bunları nasıl söylüyorum" diye. seni çok iyi anlıyorum. ne yaparsan yap senin aşkından ölse de sırf BENCİLliğinden ve SEVMEYİ BİLMEDİĞİNDEN senin tepene basıp yukarı çıkmaya çalışıyor. çünkü kendine güvenmiyor. çünkü kendine güvenini senin tepene çıkarak kazanıyor. bunu KASITLI YAPMIYOR OLABİLİR, YANİ SENİ NE KADAR ETKİLEDİĞİNİN FARKINDA OLMAYABİLİR. sonuçta her halükarda onun yanındasın değil mi, kilolu olduğun sürece senin gidemeyeceğini iyi biliyor. bu yüzden kilolu kalmanı istiyor. ama gözüne güzel görünmen içi de zayıflamanı istiyor. çok büyük bir ikilem yaşıyor o da.

ilişkiniz çok kötü bir halde görnüyor. bir ilşki danışmanına gidebilirsiniz. (aile danışmanı)

ben de psikolojik danışmanım ama ilşki danışmanı değilim. "kilo" sizin sorunlarınızın sadece bir yansıması gibi görünüyor. onun memnuniyetsizlik belirten sözleri aslında kendine. çünk kendini yetersiz görüyor. şöle düşün "fesat" biri karşısındakinin de fesat olduğunu düşünür. buna savunma mekanizmalrından "yansıtma" deniyor. yani herkes karşısındakini kendi gibi sanıyor. kendi özellikrini karşısındakine yansıtıyor. senin eşin de bü tür kötü düşüncelerini sana yansıtıyor. halbuki bunlar onu düşünceleri. mesela sen yolda yürürken "başka erkekler beni beğensin" diye kırıtmıyorsun. ama o senin öyle yaptığını düşünüyor. çünkü onun düşüncesinde bir kadın süslenip dışarı çıkmışsa kuyruk sallıyordur

Allah yardımcın olsun. ..

erkeklerin hepsi aynı karaktermi ya benim boyum 177 kilo 72 gayet normal..geçen telefonda dediki gelince yürüyüş yapalım birlikte sağlıklı olalım demezmi tmm spor sağlıkta bence kilolu buluyo beni..az basenlerim var. sende sakın sıkma canını istersen verirsin..önce kendine baksınlar Allah Allah..

Canım, Allah sabırlar versin sana!
Bence sen de onun sinir olduğu bir şeyleri sürekli söyle
Mesela, horluyorsun, uyuyamıyorum gibi falan yani bir eksik yönünü devamlı söyle
eminim hatasının farkına varacaktır. Yine anlamıyorsa resti çekeceksin. kabul edersen böyle dersin.
İyi akşamlar.

herkese yaptıgı olumlu-olumsuz tüm yorumlar için çok teşekkür ederim..
hayat şimdi daha güzel:)

herkese yaptıgı olumlu-olumsuz tüm yorumlar için çok teşekkür ederim..
hayat şimdi daha güzel:)

kilo vermen mi güzelleştirdi hayatını?
başka ne yönde güzel oldu? nasıl başardın, eşin için bulunduğun kötü dileklerden nasıl sıyrıldın??????????

hayat önce kendındekı degişimle güzelleşiyor gerisi çevresel faktörler...
senın kendınde sevmedıgın bişey degiştiginde kalbın degişiyor güzelleşiyor olumsuzlukların olumluya dönüyor
bakış açın degişiyor dolayısıyla çevrenede artık farklı bakabılıyosun
bikere tahammulun artıyor..
burda o asıp kestgım adamın aslında benı nekadar çok düşündügünü ama dile getirme biçiminin nekadar yanlşış oldugunu gördüm
ve değişimlerle birlikte onunda değiştigine şahit oldum..
kadınlar çok güçlü
en kötüsü bile bizim yanımızda savunmasız aslında..

kilo almak önce insanın kendi piskolojisini bozuyor .ben bir kaç kilo aldım yani çok dert ettim vermeye çalışıyorum . valla helal olsun size epey epey güzel kilo vermişsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…