ben zayıflamaya başlıycam onada en saglam iştah açıcı bi şurup bulup yemeklerıne katıcam
obez yapıcam kalp damarları tıkansın,tansıyonu tavan yapsın ölsün gebersın inşallah
zehır ettı bana hayatı yeter artık yaa
sinemcimmm konusamadık senle geçicem bi 10dk sonra yerıme ok?
ben düğünden önce cok güzel zayıflıyordum bi ara diyetisyenede gittim hatta doktorada bahsettım eşimin tavırlarından konusmalarından,sen kendın ıcın zayıfla,senı degistirmeye calısıyosada kapıyı göster dedi..
sonra birgün oda geldı doktorun odasına benımle,bu diyokı işte doktor hanım
ben nişanlımı cok sevıyorum ıyılıgını ıstıyorum,bende onunla diyet yapıyorum kendını yalnız hıssetmesın dıye o yanımdayken asla yemıyorum,
spor salonuna bırlıkte yazıldık sırf motıve olsun dıye onunla spor yapıyorum koşu bandında bile yanında oluyormkı süreklı hadı başarıcaz yapıcaz demek için diye.tabi bu böyle anlattı anlattı.doktor bana döndü kızım sen hiç yapamıyosan bile bu adam için yapılır dedi.
ben diyet yaparken destek son sürat kabul..
ama biraz salmışken yiyoken resmen dünyayı burnumdan getiriyo,bu ne hal,insanlıkltan cıktın,kadın ol biraz bilmem ne..
üzülüyorum aglıyorum çıglıuklar atıyorum.
ergen gibi davranma zayıfla senın kurtulusun bu dıyo.
bende diyorum ben zayıfladıgım anda seni boşarım.
gercekten ben zayıfladıgım anda bu adama ciddi bir ceza ve ders verecegım.
ya evı terkeder anneme giderim yada 1-2 ay münasebeti keserımm
sizce nasıl ceza vermelıyım
maşallah ahlar beddualar....şaka mı yapıyorsunuz...
bişey sorucam
boyunuz kilonuz kaç ki
bu kadar abartıyo
resimde hiç öyle abartılacak kilolar görmüyorum ben
benım kılom fazla 96 kıloyum
boyum 1,80.
16 kılo vermem lazım ılk etapta
benım kılom fazla 96 kıloyum
boyum 1,80.
16 kılo vermem lazım ılk etapta
günaydın hanımlar
bir evde sabah akşam zayıflaman lazım, zayıflamamız lazım ,halımıze bak
ınsanlıktan cıktık,sen kadına ben adama benzemıyorum ,bugün ne yedin ,onu niye içtin
bak bu yenmez, yemek yapma,yeme,öğlen ne yedin
sankı kılomu aldık,bak göbegın çıkmış bıdı bıdı bıdı bıdı...
allah aşkına gece yatana kadar sabah uyanır uyanmaz aynı konularla kım motive olup kılo verebılır..
yemın edıyorum çıldırıcam ben yaa
kendımden tiksindim,kocamdan daha cok tiksindim böyle sinirden çatlayarak aglama krizine giresim var
ben bu gerizekalı kocayla nasıl başedicemm
usandım artık her konuda canımı çıkarıyo yaaa
lanet olsun
Aylar önce aynı şeyleri yaşadım.Deli gibi spor yapıp deli gibi diyete başladım. Verdiğim kiloları ve çabalarımı takdir etmekten aciz dangalak kayınvalidem ve kocam yüzünden depresyona girdim. Depresyona girdikçe yedim, yedikçe kilo aldım. Sporu diyeti bıraktım.
Sonuç troid ve diyabet. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Onları hayatımdan cıkardım ama hastalıklarım bana yadigar kaldı.
Hiç birşey ve hiç kimse bizim canımızdan daha kıymetli değil.
Aylar önce aynı şeyleri yaşadım.Deli gibi spor yapıp deli gibi diyete başladım. Verdiğim kiloları ve çabalarımı takdir etmekten aciz dangalak kayınvalidem ve kocam yüzünden depresyona girdim. Depresyona girdikçe yedim, yedikçe kilo aldım. Sporu diyeti bıraktım.
Sonuç troid ve diyabet. Meğer bu yüzden kilo veremiyormuşum. Onları hayatımdan cıkardım ama hastalıklarım bana yadigar kaldı.
Hiç birşey ve hiç kimse bizim canımızdan daha kıymetli değil.
cidden çok üzüldüm bu olay kilo olayı değil şimdi siz zayıflayacaksınız bu sefer evin düzenine karışacak onu da halledeceksiniz şurası şöyle burası böyle başlayacak dır dır dır....
bence eşinizin kendine dur demesi lazım önce bu aşağılayıcı tavırlardan vazgeçmesi lazım ben de sizin gibi dır dır yapan beni kendi kalıplarına sokmaya çalışan insanları hiç sevmem sizin canınıza tak etmiş ki bu kadar ağır konuşuyorsunuz eşiniz hakkında...
birde dışarda mükemmel evde böyle diyorsunuz bu daha da kötü iki yüzlülük yapıyor ne yani sizi dışarda aşağılamıyor diye evde çekmek zorunda mısınız?
diyetisyenden önce psikoloğa bir uğransa daha mı iyi olur bilemedim şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?