her sabah,her gece,bıktım

onun böyle gercekten kullandıgı sözlerden ötürü kalbimin nekadar kırıldıgını anlamasını,yaptıkları için özür dileyip birdaha yapmamak üzere söz vermesını istiyorum.
ama nasıl davranmam yada nasıl bir yol izlemem gerektıgını şuan kestiremıyorum..
hiçbişey olmamış gibi güleryüzlü olsam neyse umursamıyo der,,
surat asınca daha cok üstüme gelir,geliyoda zaten..
şuandan sonra ne yapmalıyım kafam okadar karışık ki..
ayrıca içimden bişey gelmıyor konuşmak,gülmek yada barışmak..

benı güldürmek için biçok şey yaptı dün aksam ve bu sabah..
ama okadar kırılmışım ve okadar uyuz olmuşum ki yüzümde kas oynamadı.
kendime bile çok şaşırdım
normalde cok gülerim çünkü,kin tutamam,sinirli olsam dahi bi espri yapsa hemen yelkenler suyaydı..
ama bu birikim sanırım,şuan yaptıkları sevimlilikten öte,itici geliyor..

aman canım bende ara ara diyodumki biizm adam neden benim yediğime içtiğime karışmaz arayıp sormaz bunları okuduktan sormaması daha iyi bende sinir olurdum

aman canım bende ara ara diyodumki biizm adam neden benim yediğime içtiğime karışmaz arayıp sormaz bunları okuduktan sormaması daha iyi bende sinir olurdum

tabi canım sen nediyosun:)valla aramasın sormasın dozunda olsun karışmasın,baskı yapmasın öp başına koy.
durup dururken senı delirten biri yok evde.
hee bu arada dün akşam o sogukluguma ragmen geldi bi ara diyoki bugün ne yedin bakim:))
bide akşam kına dönüşü saat 10 gibi annemle kayınvalıdeme bişeyler hazırladım sen yedınmı yıycenmı dıyor.

sende onun psikolojisini bozsan. eşinin sorunları var, senin psikolojini bozuyor. oda kilo aldıysa sende ona de. uf baya şiştin, zayıfmı ne bu çıta gibi. üflicem uçacaksın gibi. aynısını yap. belki anlar. eşin kıskançtı galiba. evden çıkma ve arkadaşlarının gelmesine sinir oluyor kavga çıkartıyordu. onuda kullan sende deli gibi kıskanç ol. kim aradı. telefonunu kurcala. gıcık et tabiri caizse. bazen kısasa kısas güzel oluyor.

benim eşim beni kıskandırmayı çok severdi. telefonuna msj gelir aa benim kız beni çağırıyor felan der. başlarda bozulyordum. yapma diyordum anlamıyordu. bende başladım onu aynısını yapmaya. şimdi uslu uslu. arada derse senin kızla benim oğlanı evlendirdim ben. bozma huzurlarını diyorum

amın ınsallahhhhh,
güzel olan her yönünü başarıyla çirkinleştirebiliyor.
ama yinede dayanıcam..
belkı yanlıs ama ona nekadar kırgın kızgın olsamda hatta öldürebılcek kadar sinirlensemde
farklı bi bağ var aramızda ve sevıyorum..
belkı eskısı gibi degil ama o sevgi kırıntıya,noktaya dönüşene kadar savaşırım
sonrası allah kerim..

allah ona temız bı kalp vermiş ama bunun yanında öyle bir dili var ki
herşeyi berbat edebiliyor..
biraz daha anlayışlı olup üslubunu bilse inan daha bişey istemem razıyım

esıne kızdık bılıyorsun halen de haklı gormuyorum cunku dıyorum ya ben 100 kıloyum ya ama bugun sarı renk bluzumden dolayı bugun nekadar canlı guzel olmussun dedı esım. kaldı kı adam bılmez boyle seylerı. ama ogrendı duygularını dıle getırmeyı. ogretmeye calıstım.

neyse ama esın gercekten travma yasamıs. kolay bırsey degıl. ve herseyın sebebı bellı. bak canım dedıgım gıbı boyum 1,60 ve yuz kılodan fazla bır kılo ıle dıyete basladım ve verebılıyorum ıstersen konularımızı takıp et. hem kendın de rahat edersın. gercekten cok guzel kadınsın. yerınde olsam dıyet falan yapmam acıkca soyleyeyım. ama adamın huyunu ogrenmıssın pes etmıyorsun mucadele edıyorsun bu evlılık ıcın. nekadar kızsan da onu cok sevdıgını de anlayabılıyoruz oyuzden dıyete basla benım ıstedıgımı yapıyor sozumu dınlıyor dıye dusunup bıraz totosu kalksın tamam ızın ver buna. nasılsa senı durduracak. dıyetı bıraktıracak azıcık zayıflayınca daha cok kıskanacak. ve sana dıyet yaptırmayacak ılerde gorursun. sen benım gururumu ıncıtme moralımı bozma. soz ben de senı mutlu etmek ıcın dıyete baslayacagım de. guzel guzel konus.

surat asma dedıgın gıbı. hem uzerıne gelmesını engellemıs olursun hem de ıcındekı kırgınlıgı buyutmemıs olursun. cok asırı gulec ve anlayıslıymıs gıbı olmadan normal davranmaya calıs ve konusmak ıstıyorum de en sakın en masum en guler yuzlu halınle cık karsısına ama uzuntunu anlat uzun uzun ıcını bosalt. bıze anlattıgın gıbı anlat. belkı ıse yarar.

acaba şakamı yapıp seni güldürmeyemi çalışıyo

evet aynen normal davranmaya çalışıyorum,bişey dese bile tepkı vermıyorum,az önce aradı aksam anneme gidiyoruz yemege biliyosun dımı dedı evet bılıyorum dedım
benım 1,5ta toplantım var dedı tamam dedim kapattım.nötr yanı:)
saman alevi derler ya anlık içindekını söylüyo kalp kırarmıyım kırmazmıyım diye düşünmeden
sonrada karşıdaki hiçbişey olmamış gibi devam etsin istiyor.
özünde gercekten kötü degil ilgili şevkatli romatık düşünceli oldugu zamanlarda çok fazla
ama anlattıklarımı yaptıgı zaman onları gözü görmüyo ınsanın

acaba şakamı yapıp seni güldürmeyemi çalışıyo

adamın yapısı bu canım bence elinde değil

aynen şaka yaparak benı güldürerek işi tatlıya baglayacagını düşündüğünden ettiği laflardan yüzüm düşerse direk espri moduna geçiyo
şakalar yapıyo ılgılı davranmaya calısıp övgülerde bulunuyo..
benım karım bitane,kalemle çizsem allah anca senı gönderırdı.
sana sonsuz güvenıyorum sen bıtanesın sen herşeysin,SEN BUGUN NE YAPMAK ISTERSEN ONU YAPALIM
fılm ızlemeyı severız evde fılm ızlerken asla kendınden ayrı oturtmaz yapışık ıkız gibi olmadan sana dokunmadan huzursuz oluyorum der..
amannn dengesız ınsanla hakkaen ınsanında dengesı bozuluyor ya

Yemin ederim ki tahmin ettim, gecmiste bu konuyla ilgili bir yarası oldugunu düsünmüstüm..
Bu kadar güvensizlik durup dururken ortaya cıkmaz cünkü..

bence bu adama gerçekten seni çok seviyor ama çok seviyor le böle değil bu ona çok korklu veriyor kaybetme korkusu o yüzden böle davranıyor okudukça hatırlaıdm bi ara ben sevgilimi aşırı düşükün oldum kaybetme korkusundan durduk yere ağlama krşzlerien giriyordum adam banyo yapamın koksun traş olmasın klimse beğenmesin falan baya kenime şşaırdığım dercede cidi cidi diyordum bunları yaa ama sonra onu asıl böle kaybedeceğimi anladımve kenime geldim
sen arkadaşım direk al karşına ona gör korkusunu ver ama sinirle sölediğini değil bay cidi cidi boşanmayı dündüğünü söle bu sana verdiğim son şansın sana söz verşiyorum kilo verşicem kendim için bunu yapıcam ama de azından bir cümle dahi duymuycam kiloyl alakalı de şartalrını söle ben mutsuz olucaksam evli kalnaı anlamı yok ailmlede konuştum onlar arkamda de am dediğim gibi o cid olduğuna inamsı için 2 hafta falan baya senin dediğin gibi nötr olmaya devam ett senin soğduğunu onadan uzajklaştığını hisetsin yanında oturduğunda bile aranızda mesafe olduğunu bilsin 2 hafat sonundada bu son şans ikimizede verdiğimde o korkuyla muma döner dönmek zorunda seçenei yok çünkü

bir de böyle çok güzel bayanların en ufak sorunu göze batar. 5 kilo fazlan olsa herkes söyleye söyleye bitiremez. özgüvenini yerle bir etmeye çalışır insanlar. bence eşiniz de böyle yapmaya çalışıyor. birkaç kilo haricinde sorununuz yoksa eğer tam olarak açıklaması bu. ama yine de yanlış tabi.

bugünden itibaren daha çok dikkat edecegim yedigime içtiğime,
pazar günüde tekrar sporuma başlıyorum bugun yarın full dolu oldugum için çıkamıycam koşu bandına,
ona surat asmadan ama yüz de vermeden normal ve nötr davranmaya devam edicem,
bakımımı ıhmal etmıycem hatta abartıp dahada bakımlı olucam
ve bir süre münasebeti kesicem..
başta esip gürleyecek biliyorum ama belkı sonrasında yola gelirde siner köşesine
birazda böyle olayım
he eger konusmaya calısırsa falan bikaç gün muhattap olmuycam sonrasında konusma ortamı dogarsa
yaptıklarından ötürü sogudugumu,ona karşı toparlanmam için zamana ihtiyacım oldugunu
bi süre kendımle ılgılenecegımı diyet ve spora odaklanmam gerektıgını ve bu süre zarfında kavga ve tartışmaya ayıracak enerjım olmadıgını ileticem.
baklalım nasıl tepecek
siz ne dersiniz kızlar?
eksik varsa ekleyin,fazla varsa çıkartın:)

şimdi tekrar aradı,napıyosun nasılsın ıyıym dedım
geldımı genel mudur
hayır gelmedı dedım
hmmm sen nappıyosun pekı dedı
çalışıyorum dedım tekrar
hee ıyı bende ıyıym dıyo sormadın ama dıyo
yetıstırmem gereken işler var hoşçakal dedım
hee benımde var yetişmem gereken işlerım dedı
tamam bay dedım kapattım:)
müstahak

kk da okuduklarımdan sonra mutlu bir ev yok gibi gelmeye başladı. Kiminin kayınvalidesi , kiminin görümcesi , kiminin kocası . Herkes boşansa mı acaba?

Tek başınıza çözmeye çalışmayın. Belliki problemli eşiniz.ya aldatıldı bir zamanlar, ya ciddi özgüven problemleri yaşadı , ya babasıyla annesiyle iletişimi sorunluydu. Ayarları bozulmuş.

Gerçi sağlıklı insan az günümüzde. Kadınlar bile oturup yok onun kilosu , yok şunun kaşı .....Bıdı bıdı kimse kimseyi beğenmez halde. Allah sonumuzu hayr eylesin.

Şu an psikolojiniz iyi iken ciddi bir destek alın aile büyüklerinizden de fikir alın. Çocuğunuz olup ta sorumluluklarınız arttığında , özgüveninizi sıfırlamayı başardığında herşey daha güçleşecek.

Mantıklı sağlıklı , gözü gören bir insan böyle yapmaz. Sizi görmüş. Beğenmiş . Evlenme teklif etmiş. Ben 1gr fazlaya tahammül edemem diye bir düşüncesi varsa da zayıf biriyle evlenecekti.

Terapiyle asıl derdi nedir onu çözmeye çalışın. Yok olmuyorsa da ziyan etmeyin ömrünüzü.

gerçekten çok güzel bir bayansınız resimlerinize baktım eşiniz halt etmiş bence kendine güveni yok eşinizin

benim eşiminde kavga ederken ağzından çıkanı kulağı duymaz beni sinir eder önceleri ben de karşılık verirdim daha büyürdü olay şimdi o söylüyor ben pişman olup yanaşmaya başladığında sakinleşmiş oluyor bende o zaman diyeceğimi diyorum.Ben üç yıldır aynı şeyleri konuşmaktan bıktım değişmedi senin eşinde öyle olacak çünkü onlarınki huy olmuş artık sonradan ppişman oluyorlar ama iş işten geçiyor bizim için

Madem eşinizde kilolu neden beraber diyet yapmıyorsunuz o kadar laf edeceğine size destek olsun beraber diyet yapın spora gidin evde he rgün yağsız tuzsuz sebze diyet yemekleri yapın bakalım yesin görsün gününü :)

tesekkur ederım begenınız için,güzel dilekleriniz için.
beraber yapın demişsiniz ya,zaten beraber bişey yapmaya cok meraklı hadı askım diyet yapalım hadı askım spor yapalım diyor hakkını yemiyim.
ben yemezsem asla yemez,ama yersemde kızar.
daha dogrusu ben diyeti asınca bu hale geliyor.
yoksa onu öyle aç bırakarak tatsız tuzsuz yemeklerle yola getiremem onun canına mınnet.
adamın sesi çıkmıyoki aç kalmaya,yeterkı karım zayıflasın derdinde..
ben bana destek oluşunu seviyorum cok fedakar
ama ben diyeti yapmıyım bırakayım işte o bahsettiğim kelımlerı ozaman söyleyıp canıma okuyor

ya of keşke benm eşimde keşke bana kilo wer desede bende hırslanıp wersem ben ewlendikten sonra 20 kiloya yakın kilo aldım 10 kilo wersem normal olcam öncedende zayıftım ama 10 kilo eksiğim ideal olur sanırım ama böyle de güzelsin hayatım hiç gerek yok rejim yapıp kilo wermeye çalışmana diyo benmkide

tabi senin eşin biraz kaba kırılmakta tepkilerinde %100 haklısın... hiç werme yüz beter olsun feminist damarım kabardı bak yine

Valla bence tamda boyle yap, normal kendin gibi davran ama daha vurdum duymaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…