aman canım bende ara ara diyodumki biizm adam neden benim yediğime içtiğime karışmaz arayıp sormaz bunları okuduktan sormaması daha iyi bende sinir olurdum
onun böyle gercekten kullandıgı sözlerden ötürü kalbimin nekadar kırıldıgını anlamasını,yaptıkları için özür dileyip birdaha yapmamak üzere söz vermesını istiyorum.
ama nasıl davranmam yada nasıl bir yol izlemem gerektıgını şuan kestiremıyorum..
hiçbişey olmamış gibi güleryüzlü olsam neyse umursamıyo der,,
surat asınca daha cok üstüme gelir,geliyoda zaten..
şuandan sonra ne yapmalıyım kafam okadar karışık ki..
ayrıca içimden bişey gelmıyor konuşmak,gülmek yada barışmak..
benı güldürmek için biçok şey yaptı dün aksam ve bu sabah..
ama okadar kırılmışım ve okadar uyuz olmuşum ki yüzümde kas oynamadı.
kendime bile çok şaşırdım
normalde cok gülerim çünkü,kin tutamam,sinirli olsam dahi bi espri yapsa hemen yelkenler suyaydı..
ama bu birikim sanırım,şuan yaptıkları sevimlilikten öte,itici geliyor..
egoya bak be bütün dünya benim etrafımda dönsün istiyor beyimiz
inan sana yardım edebilmek için her satırı okuyorum ama yok ben böyle biriyle hiç karşılaşmadım allah karşılaştırmasın amiiinnn....
aynen hanımlar,tespitiniz çok dogru aynanın karşısına geçip kendını sever,vay be ne yakışıklıyım der kendını sever ego düşkünüdür ama ben farkındayım altındakı ezikliğin..
bide daha önce açtıgım konularda bahsetmıstım burdada belırteyım,
daha sevgiliyken bunun bu kısıtlama olaylarından dolayı büyük bi kavga etmıstık ben dedım yok ben bunla yapamam geldım eve kapadım telefonları.evi arıyo bana ulaşmaya calısıyo sonra actım tlfnu çok güzel bi dille dedim ki,bak özünde iyi birisin ama biz yapamayız ıkımızde üzülrüz farklıyız,anlaşamayız
benım sakin konuşarak ona olmayacagını anlattıgımdan dolayı gercekten benı kaybettıgını hissedip
ağlayarak sana bişey anlatıcam neolur dınle sonuna kadar dedi,
ünideyken 3,5yıllık kız arkadası bunun cok yakın bi erkek arkadasıyla bunu aldatmış.
benım dogumgünümü yapma bahanesıyle bıraraya geldıklerınde onları merkezde gördüm sarmaş dolaş öpüşürken dedi..
tramvası bu..
kadınlara ve arkadaslara güven kaybının sebebi bu,aldatılmak..
ben geçmişte bi kzıın dagıttıgı psikolojıyı toparlamak için okadar cok cabaladım ve güven vermeye calıstımkı anca bukadar yapabıldım..
oyüzden onla aram kötüyken kendıme özen göstermem
onsuz biyerlere gitmem
arkadaslarımla görüşmem onun ödünü koparıyor.
10 yıllık arkadaslıklarımı istemedıgınde neden diye sordugumda cok sey paylaşmışsınız herşeyinizi biliyoresunuz
eskı erkek arkadasları kastediyor..
böyle sacma nedenlerı var kafasında..
benı sevdıgını bılıyorum,ama onda dahada tutku yaratan şeyi biliyorum
taviz vermış olsamda boyun eğmemem.hala çabalamam
senın her dedıgın olsun ben bılmem sen bılırsın demedım.hep savndum hem kendımı hem haklarımı
oyuzden benı sındıremedıgı için cazip geliyorda olabılırım.
onun her dedigini yapıp asla karşı çıkmayıp harika güzel bi kadın olup sadece onunla ılgılenıp
her daim kırılmadan alınmadan surat asmadan ona davranmamı istiyor.
ama böyle bi kadın yok:)
onun böyle gercekten kullandıgı sözlerden ötürü kalbimin nekadar kırıldıgını anlamasını,yaptıkları için özür dileyip birdaha yapmamak üzere söz vermesını istiyorum.
ama nasıl davranmam yada nasıl bir yol izlemem gerektıgını şuan kestiremıyorum..
hiçbişey olmamış gibi güleryüzlü olsam neyse umursamıyo der,,
surat asınca daha cok üstüme gelir,geliyoda zaten..
şuandan sonra ne yapmalıyım kafam okadar karışık ki..
ayrıca içimden bişey gelmıyor konuşmak,gülmek yada barışmak..
benı güldürmek için biçok şey yaptı dün aksam ve bu sabah..
ama okadar kırılmışım ve okadar uyuz olmuşum ki yüzümde kas oynamadı.
kendime bile çok şaşırdım
normalde cok gülerim çünkü,kin tutamam,sinirli olsam dahi bi espri yapsa hemen yelkenler suyaydı..
ama bu birikim sanırım,şuan yaptıkları sevimlilikten öte,itici geliyor..
tabi canım sen nediyosun:)valla aramasın sormasın dozunda olsun karışmasın,baskı yapmasın öp başına koy.
durup dururken senı delirten biri yok evde.
hee bu arada dün akşam o sogukluguma ragmen geldi bi ara diyoki bugün ne yedin bakim:))
bide akşam kına dönüşü saat 10 gibi annemle kayınvalıdeme bişeyler hazırladım sen yedınmı yıycenmı dıyor.
surat asma dedıgın gıbı. hem uzerıne gelmesını engellemıs olursun hem de ıcındekı kırgınlıgı buyutmemıs olursun. cok asırı gulec ve anlayıslıymıs gıbı olmadan normal davranmaya calıs ve konusmak ıstıyorum de en sakın en masum en guler yuzlu halınle cık karsısına ama uzuntunu anlat uzun uzun ıcını bosalt. bıze anlattıgın gıbı anlat. belkı ıse yarar.
acaba şakamı yapıp seni güldürmeyemi çalışıyo
adamın yapısı bu canım bence elinde değil
aynen hanımlar,tespitiniz çok dogru aynanın karşısına geçip kendını sever,vay be ne yakışıklıyım der kendını sever ego düşkünüdür ama ben farkındayım altındakı ezikliğin..
bide daha önce açtıgım konularda bahsetmıstım burdada belırteyım,
daha sevgiliyken bunun bu kısıtlama olaylarından dolayı büyük bi kavga etmıstık ben dedım yok ben bunla yapamam geldım eve kapadım telefonları.evi arıyo bana ulaşmaya calısıyo sonra actım tlfnu çok güzel bi dille dedim ki,bak özünde iyi birisin ama biz yapamayız ıkımızde üzülrüz farklıyız,anlaşamayız
benım sakin konuşarak ona olmayacagını anlattıgımdan dolayı gercekten benı kaybettıgını hissedip
ağlayarak sana bişey anlatıcam neolur dınle sonuna kadar dedi,
ünideyken 3,5yıllık kız arkadası bunun cok yakın bi erkek arkadasıyla bunu aldatmış.
benım dogumgünümü yapma bahanesıyle bıraraya geldıklerınde onları merkezde gördüm sarmaş dolaş öpüşürken dedi..
tramvası bu..
kadınlara ve arkadaslara güven kaybının sebebi bu,aldatılmak..
ben geçmişte bi kzıın dagıttıgı psikolojıyı toparlamak için okadar cok cabaladım ve güven vermeye calıstımkı anca bukadar yapabıldım..
oyüzden onla aram kötüyken kendıme özen göstermem
onsuz biyerlere gitmem
arkadaslarımla görüşmem onun ödünü koparıyor.
10 yıllık arkadaslıklarımı istemedıgınde neden diye sordugumda cok sey paylaşmışsınız herşeyinizi biliyoresunuz
eskı erkek arkadasları kastediyor..
böyle sacma nedenlerı var kafasında..
benı sevdıgını bılıyorum,ama onda dahada tutku yaratan şeyi biliyorum
taviz vermış olsamda boyun eğmemem.hala çabalamam
senın her dedıgın olsun ben bılmem sen bılırsın demedım.hep savndum hem kendımı hem haklarımı
oyuzden benı sındıremedıgı için cazip geliyorda olabılırım.
onun her dedigini yapıp asla karşı çıkmayıp harika güzel bi kadın olup sadece onunla ılgılenıp
her daim kırılmadan alınmadan surat asmadan ona davranmamı istiyor.
ama böyle bi kadın yok:)
evet aynen normal davranmaya çalışıyorum,bişey dese bile tepkı vermıyorum,az önce aradı aksam anneme gidiyoruz yemege biliyosun dımı dedı evet bılıyorum dedım
benım 1,5ta toplantım var dedı tamam dedim kapattım.nötr yanı:)
saman alevi derler ya anlık içindekını söylüyo kalp kırarmıyım kırmazmıyım diye düşünmeden
sonrada karşıdaki hiçbişey olmamış gibi devam etsin istiyor.
özünde gercekten kötü degil ilgili şevkatli romatık düşünceli oldugu zamanlarda çok fazla
ama anlattıklarımı yaptıgı zaman onları gözü görmüyo ınsanın
aynen şaka yaparak benı güldürerek işi tatlıya baglayacagını düşündüğünden ettiği laflardan yüzüm düşerse direk espri moduna geçiyo
şakalar yapıyo ılgılı davranmaya calısıp övgülerde bulunuyo..
Benım karım bitane,kalemle çizsem allah anca senı gönderırdı.
Sana sonsuz güvenıyorum sen bıtanesın sen herşeysin,sen bugun ne yapmak ıstersen onu yapalım
fılm ızlemeyı severız evde fılm ızlerken asla kendınden ayrı oturtmaz yapışık ıkız gibi olmadan sana dokunmadan huzursuz oluyorum der..
Amannn dengesız ınsanla hakkaen ınsanında dengesı bozuluyor ya
gerçekten çok güzel bir bayansınız resimlerinize baktım eşiniz halt etmiş bence kendine güveni yok eşinizin
benim eşiminde kavga ederken ağzından çıkanı kulağı duymaz beni sinir eder önceleri ben de karşılık verirdim daha büyürdü olay şimdi o söylüyor ben pişman olup yanaşmaya başladığında sakinleşmiş oluyor bende o zaman diyeceğimi diyorum.Ben üç yıldır aynı şeyleri konuşmaktan bıktım değişmedi senin eşinde öyle olacak çünkü onlarınki huy olmuş artık sonradan ppişman oluyorlar ama iş işten geçiyor bizim için
Madem eşinizde kilolu neden beraber diyet yapmıyorsunuz o kadar laf edeceğine size destek olsun beraber diyet yapın spora gidin evde he rgün yağsız tuzsuz sebze diyet yemekleri yapın bakalım yesin görsün gününü :)
bugünden itibaren daha çok dikkat edecegim yedigime içtiğime,
pazar günüde tekrar sporuma başlıyorum bugun yarın full dolu oldugum için çıkamıycam koşu bandına,
ona surat asmadan ama yüz de vermeden normal ve nötr davranmaya devam edicem,
bakımımı ıhmal etmıycem hatta abartıp dahada bakımlı olucam
ve bir süre münasebeti kesicem..
başta esip gürleyecek biliyorum ama belkı sonrasında yola gelirde siner köşesine
birazda böyle olayım
he eger konusmaya calısırsa falan bikaç gün muhattap olmuycam sonrasında konusma ortamı dogarsa
yaptıklarından ötürü sogudugumu,ona karşı toparlanmam için zamana ihtiyacım oldugunu
bi süre kendımle ılgılenecegımı diyet ve spora odaklanmam gerektıgını ve bu süre zarfında kavga ve tartışmaya ayıracak enerjım olmadıgını ileticem.
baklalım nasıl tepecek
siz ne dersiniz kızlar?
eksik varsa ekleyin,fazla varsa çıkartın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?