her sabah,her gece,bıktım

:)) açıkçası ilk etapta dedım ohh ne güzel bi yaşam koçum olacak spor yaparken başımda duracak bana gaz verecek
yedıklerıme benım kadar oda dıkkat edecek..
ama ipin ucu bi kaçtı durum bu..
bazen sabahları sayıyla cevız fındık koyuyo meyve yıkıyım bana beslenmelık hazırlıyo ara ögünlerde yersın dıye..
yada üşenmeyıp öğle aralarında yanıma gelıyor yemegı bırlıkte yıyelım dıye..
ama dedıgım gibi bu benım diyet yaptıgım zamanlar için geçerli bu iyi hallerı
ama ben kola içeyim yada yanında diyet dışı bişey yiyim vbay halıme
demedıgını bırakmıyor

Valla bence tamda boyle yap, normal kendin gibi davran ama daha vurdum duymaz :)

aynen öyle,soru sorarsa cevap, ama sıfır muhabbet
içi içini yiyor şuan biliyorum.

fotoğraflarınıza baktım hiç de öyle aşırı bir kilo göremedim açıkcası eşinizin gözlerinde bi sorun olmasın?

fotoğraflarınıza baktım hiç de öyle aşırı bir kilo göremedim açıkcası eşinizin gözlerinde bi sorun olmasın?

var var gözüne perde inmiş:)
benım kılomu görüyor kendınede kıloluyum diyor.
zaten kendıde veremedıgı için hıncını benden cıkarıyor..

kızlar burda bi arkadastan sipariş istedim gold masterin yag su kas ayırd edici bi baskülü vardı ondan aldım şimdi
akşama degil ama sabaha tartılıp herşeyimi not edıp zayıflıycam

Ben akşam 6dan sonra hiçbişey yemeyerek kilo veriyorum. Gündüz de genelde hamur işinden uzak duruyorum sadece kahvaltıda ekmek yiyorum. Eğer diyet yöntemi seçmediyseniz tavsiye ederim. Kolay gelsin...

Canım tüm yorumları tam okuyamadım, ne kadar kilo fazlalığın var bilmiyorum ama en güzel eğerki imkanın varsa, spor salonuna yada klubune yazılarak kilo verebilirsin. Tabi bu arada yediklerine içtiklerine dikkat ederek.
Gelelim eşine, ay bu erkekler hep böyle tatlım ya, kendilerini görmezler anca eşlerine lafı sokarlar. Bende 1 sene oldu evleneli. 2 kilo aldım sadece. İnan eşimin akrabalarından tutta herkes laf sahibi oldu. Aldığım 2 kilo için. Eşimde ne zaman yemek yesem, kilo aldığımı, göbeğimi gösteriyor. Benim yapımda şöyle, sadece göbekden alıyorum canım ya, vucut normal, göbek kocaman. Birde bebek için uğraşıyoruz, o yüzden mekik felanda çekemiyorum, heray hamile kalırsam umuduyla.
Bu hafta karar verdim, akşam yemekleri yemiyorum. Hafif meyve, çorba tarzı şeylerle geçiştiriyorum. Eşime söyledim, memnun kaldı benim yemememden boyum 1,72 kilomda 62 halbuki kilolu değilim ben ya

canım 72 boya 62 kılo nedirki allah aşkına.çok biliyomuş onlar
senın kafana takacak hiçbişey yok duyma bile
ama benım fazlam oldugu için zaten kendımde kılomdan rahatsz oldugum için,bide üstüne o konuşunca ıyıce psıkolojım etkılenıyor

hiç üşenmeden bütünnn sayfaları okudum şimdi ama çok üzüldüm yaa yani birinin kalbini kırmak -hele ki hele bu kişi senin hayatını paylaştığın insansa daha da dikkatli olunmalı,- bu kadar kolay olmamalı. birine hayatı zindan etmek kimin hakkı ki ne kadar da güzel bi kadınsın ılımlı yaklaşmaya çalışıyosun üf çok üzüldüm yaa inşallah rabbim ona hatalarını gösterir en yakın zamanda gerçekten dilin açtığı yarayı başka hiçbişi açmıyo

öncelikle amin inşallahhh diyim canım,sabrına gözlerine saglık okumuşsun tüm sayfaları tesekkur ederım..
düne göre bugün sinirim söndüğü için daha ılımlıyım,ben kalp kırmayı sevmem herseye ragmen onunda kalbını kırmamak adına konusmak ıstemıyorum.biraz böyle duralım bakalım ne olcak..
rabbim yuva kuranların,yuvasını ayakta tutmaya çalışanların yardımcısı olsun.
umarım bigün gençliğin bitecegini yaşlılıgında hastalıgında da yanında sadece eşinin olacağını hatırlar biraz daha yumuşar dili..
kalbinde sorun yok çünkü sadece dil

çok tatlısın ya gerçekten rabbim yar ve yardımcın olsun yuvası için uğraşanların hepsinin yardımcısı olsun inşallah

Bir insan hayatını bu kadar mı deşifre eder :/ Yaşadıklarınızdan bahsetmenize lafım yok :44: fakat tutup ,resimlerinizi bile paylaşmışsınız .

Burdan bir tanıdığınız çıksa ,bir şekilde kocanınız kulağına gitse, ne diyeceksiniz :44:

Son düzenleme:
Bence esiniz kendi mennuniyetsizligini sizden cikarmaya calisiyor.zaten kendisi kendi bedeninden mennun degil anladigim kadariyla.ilk mjzinizdaydi sanirim,esinizin ikinizinde kilo vermesi gerektigine inaniyor.Bence konusmayi deneyin ve beraberce hafif yemekler ve kisa yuruyusler ile bu ise bir start verin derim ben.Daha cok yeni evlisiniz ,hal boyle olunca iki tarfta birbirinin huyuna suyuna gelene kadar boyle sorunlar,patavatsizca konusmalar olabiliyor...belki de sorun esinizin kendisini kilolu ve mutsuz hissetmesidir,o nedenle bu mutsuzlugunu sizi asagilayarak cozmeye calisiyor...

]

doğru söylüyosun,tesekkür ederım uyardıgın için,bu tarafını düşünmem gerekırdi.

ağzını açtımı söyliyceği lafı tıka ağzına kapat konuyu salla gitsin.takma kafana söylerse söylesin...aynı annene benziyorsun deee dır dır dır ( tabi annesi varsa dırdırcıysa bilemiyorum ) hayatta en tahammül edemediğim ve katlanmak zorunda kaldığım erkek modeli dedikodu ve dırdırda üstüne yok bu erkeklerin bide kadınlara dırdırcı derler bizi aştılar haberleri yok

boy 180 bıraz zayıflasan mankenlere tas cıkarırsın ben senın yerınde olsam esıme ınat zayıflar cok guzel seksı kıyafetler gıyer catır catır catlatırdımçatlattıyorumda zatenbende yenı evlendıgımızde 20kg almıstım esım kg verecegıme hıc ınanmıyordu nerde eskı yasemın nerde sen dıyordu bende gorursun eskı halıme donucem dıyordum hiiiiiiiiiiiic ınanmıyordu 76 kg felandım boy 169 170 arsı hatta bıgın bana sen 60lı kg lara dus ben balkona cıkıp ben essegım ben essegım dıye bagırıcam demıstıcunkı kılo vercem dedıkce dahada yıyordumsonra ben azmettım 58 kgye dustum esıme dedım kı gel bakalım balkona ben essegım dıye bagıraskım bagırmıyayım rezıl olurum dedı kusura bakma verdıgın sozu tutucaksın bagır uleeeenaiaiaiaiai ben essegım ben esseğim dedı yukarda annesı babası balkonda bıseymı dedın dıye baktılar bır bılseler ogullarını anırttıgımıkotu gelın ferhundeye cıkardı adım

Son düzenleme:
garden bende gormek ıstıyorum senın resımlerını herkez nerden goruyo ya albumunde yokhayalmeyal hatırlıyorum sankı senı bıkac ay once gormustum sarısın guzel bı hatundun :44:

52 kiloydum 56 kilo oldum. 8 senede 4 kilo aldım. Gecen sabah, kuaföre gitmisim, toplantım vardı güzel güzel giyinmisim, saçlarımı kestirdim ve bende bir degisiklik var mı dedim

El cevap: simitlerin olmuş, üst bacak bölgende de kilo almissin.

Çuvala koycaktim, söyle salliyip duvara vurmayı cok istedim. Ona da söyledim bir kac kilo daha alırsan kaldırabilirsiniz beni dedi.
Direk vurmayı düşünüyorum. Ve inadıma istahliyim. Yiyeceğim uleyn

Bizde de tam tersi var.
"Yemek yemiyorsun, dengeli beslenmiyorsun.
Meyveyi ihmal etme.
Yine kilo vermeye başladın , sağlığına dikkat etmiyorsun.
Kendin için yararlı hiç bir şey yeyip içmiyorsun,
nerede zararlı bir şey var ( sigara) onu tercih ediyorsun." diyor.
Ben halimden memnunum , hem zayıflığı da seviyorum.
Ama eşim her gün bunları söylüyor ve
ben de bu durumdan muzdaripim.

Bizde de

Halbuki evde en çok yiyen benim :)

Evlendiğimden bugüne tam 34 kilo aldım,
Eşim hala her akşam baklavalar, dondurmalar alıp geliyor, üstelik kendisi bir deri bir kemik...
Bana yediriyor homini gırtlak, yemezsem surat yapıyor, doğum yapalı 10 ay oldu hala bekle daha erken zamanla verirsin diyor,
Benimki de ayrı bir dert, bütün diyetlerim sabote ediliyor!!!
Çok mağdurum ve şişkoyum

helal olsun senın kocana helal olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…