ya of keşke benm eşimde keşke bana kilo wer desede bende hırslanıp wersemben ewlendikten sonra 20 kiloya yakın kilo aldım 10 kilo wersem normal olcam öncedende zayıftım ama 10 kilo eksiğim ideal olur sanırım ama böyle de güzelsin hayatım hiç gerek yok rejim yapıp kilo wermeye çalışmana diyo benmkide
tabi senin eşin biraz kaba kırılmakta tepkilerinde %100 haklısın... hiç werme yüz beter olsunfeminist damarım kabardı bak yine
Valla bence tamda boyle yap, normal kendin gibi davran ama daha vurdum duymaz :)
fotoğraflarınıza baktım hiç de öyle aşırı bir kilo göremedim açıkcası eşinizin gözlerinde bi sorun olmasın?
Canım tüm yorumları tam okuyamadım, ne kadar kilo fazlalığın var bilmiyorum ama en güzel eğerki imkanın varsa, spor salonuna yada klubune yazılarak kilo verebilirsin. Tabi bu arada yediklerine içtiklerine dikkat ederek.
Gelelim eşine, ay bu erkekler hep böyle tatlım ya, kendilerini görmezler anca eşlerine lafı sokarlar. Bende 1 sene oldu evleneli. 2 kilo aldım sadece. İnan eşimin akrabalarından tutta herkes laf sahibi oldu. Aldığım 2 kilo için. Eşimde ne zaman yemek yesem, kilo aldığımı, göbeğimi gösteriyor. Benim yapımda şöyle, sadece göbekden alıyorum canım ya, vucut normal, göbek kocaman.Birde bebek için uğraşıyoruz, o yüzden mekik felanda çekemiyorum, heray hamile kalırsam umuduyla.
Bu hafta karar verdim, akşam yemekleri yemiyorum. Hafif meyve, çorba tarzı şeylerle geçiştiriyorum. Eşime söyledim, memnun kaldı benim yemememdenboyum 1,72 kilomda 62 halbuki kilolu değilim ben ya
hiç üşenmeden bütünnn sayfaları okudum şimdi ama çok üzüldüm yaayani birinin kalbini kırmak -hele ki hele bu kişi senin hayatını paylaştığın insansa daha da dikkatli olunmalı,- bu kadar kolay olmamalı. birine hayatı zindan etmek kimin hakkı ki ne kadar da güzel bi kadınsın ılımlı yaklaşmaya çalışıyosun üf çok üzüldüm yaa inşallah rabbim ona hatalarını gösterir en yakın zamanda gerçekten dilin açtığı yarayı başka hiçbişi açmıyo
öncelikle amin inşallahhh diyim canım,sabrına gözlerine saglık okumuşsun tüm sayfaları tesekkur ederım..
düne göre bugün sinirim söndüğü için daha ılımlıyım,ben kalp kırmayı sevmem herseye ragmen onunda kalbını kırmamak adına konusmak ıstemıyorum.biraz böyle duralım bakalım ne olcak..
rabbim yuva kuranların,yuvasını ayakta tutmaya çalışanların yardımcısı olsun.
umarım bigün gençliğin bitecegini yaşlılıgında hastalıgında da yanında sadece eşinin olacağını hatırlar biraz daha yumuşar dili..
kalbinde sorun yok çünkü sadece dil
Bir insan hayatını bu kadar mı deşifre eder :/ Yaşadıklarınızdan bahsetmenize lafım yok :44: fakat tutup ,resimlerinizi bile paylaşmışsınız .
Burdan bir tanıdığınız çıksa ,bir şekilde kocanınız kulağına gitse, ne diyeceksiniz :44:
Bizde de tam tersi var.
"Yemek yemiyorsun, dengeli beslenmiyorsun.
Meyveyi ihmal etme.
Yine kilo vermeye başladın , sağlığına dikkat etmiyorsun.
Kendin için yararlı hiç bir şey yeyip içmiyorsun,
nerede zararlı bir şey var ( sigara) onu tercih ediyorsun." diyor.
Ben halimden memnunum , hem zayıflığı da seviyorum.
Ama eşim her gün bunları söylüyor ve
ben de bu durumdan muzdaripim.
Evlendiğimden bugüne tam 34 kilo aldım,
Eşim hala her akşam baklavalar, dondurmalar alıp geliyor, üstelik kendisi bir deri bir kemik...
Bana yediriyor homini gırtlak, yemezsem surat yapıyor, doğum yapalı 10 ay oldu hala bekle daha erken zamanla verirsin diyor,
Benimki de ayrı bir dert, bütün diyetlerim sabote ediliyor!!!
Çok mağdurum ve şişkoyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?