Her sahur aynı olacak sanırım...

yoo insanların iyiliği de kötülüğü de insanına göredir:KK66:
Çoğunluğa bakıyorum ben kişilerin etrafındakilerle olan iyilik oranına inanın bana onlar için bu oran düşük hatta çevre yok diyebilirim.Engellemi siz istemiştiniz çok iyi hatırlıyorum o sebepten uzatmayalım iyi günler.

Davranışlarda tutarsızlık olunca göze batıyor yoksa bir insan ya iyidir ya kötü bir öyle bir böyle olmaz.
Olsun tutarsız olsunlar. Bırak onlar ana oğul nasıl birbirleriyle konuşurlarsa konuşsunlar. Sana karışmadıkları müddetçe birbilerine yağ mı çekşyolar cila mı sürüyolar boşverr de geç.

İyi geceler
Cocugunuz var mı bılmem bende evlendiğimde ufak şeylerı takıyordum kafama her anne bir olmuyo kimisi cok ilgili kimisi normal benim kv de cok ilgilydı cocuklarıyla saçma sapan konulara takılıyordum sonra oglum olduktan sonra daha iyi anladım bazı şeylerı evlat demek herşeyın oluyo senin düşündüm bende oglumu evlensede merak ederım sorarım gelınım de bana tepki yapsa kızarım dedım kendı kendime şimdi hiç takılmıyorum istedıklerı gibi davransınlar anne ogul onlar et tırnaktan ayrılmaz sizde sorun etmeyın ister fesatlık olsun ister iyi nıyet eşinizi annesıyle arada bırakmayın size tavsıyem eşinize yansıtmayın kızdıgınız olayları o zaman daha degerlı olursunuz eşinizin gözünde sadece bır önerı cuvaldızı önce kendimize batıralım der kaçarım iyi sabahlar

Krese cocuk mu yolluyorsun napiyosun ? Adam annesine gitmek isterse gider.Senden onay mi bekleyecegini saniyorsun ?
Bir turlu onlarin ana-ogul oldugunu , ne yasanirsa yasansin birbirlerinden asla kopamayacaklarini,kusseler de ana ogul kuslugunun kisa kestirip dayanamayacaklarini kabullenemedin ya kendini burda paraliyorsun.Kendine ediyorsun.
Yollama derken ziyaret hani var böyleleri ne olursa olsun beraber giden benim eşim bir yıla yakındır istediği zaman gider istediği kadar oturur gelir ben o zamanlarda mesaj yazıp aramam bile her anne evlat ilişkisi bir değil bende onların annecim oğluşum olmadıklarını gayet net biliyorum yani.

Çoğunluğa bakıyorum ben kişilerin etrafındakilerle olan iyilik oranına inanın bana onlar için bu oran düşük hatta çevre yok diyebilirim.Engellemi siz istemiştiniz çok iyi hatırlıyorum o sebepten uzatmayalım iyi günler.

o kadar hafızam yok istemişimdir delirttiysen demek beni:))
sorun değil zaten ben seni engellemediğim için yazıyorum yine.
hakaret olmadığı sürece sırf aynı pencereden bakmıyoruz diye kimseyi engellemem ben.
aynı düşünmek zorunda değiliz.
zaten buraya konu açarkende farklı fikirleri alabilmek için açıyoruz genelde.
senin sorunun sürekli geçmişle yaşaman. bırak artık şöyle oldu böyle yaptıları.
birde ufak şeyleri büyütme.

Yollama derken ziyaret hani var böyleleri ne olursa olsun beraber giden benim eşim bir yıla yakındır istediği zaman gider istediği kadar oturur gelir ben o zamanlarda mesaj yazıp aramam bile her anne evlat ilişkisi bir değil bende onların annecim oğluşum olmadıklarını gayet net biliyorum yani.

Sizinle beraber gidilmeyecegi tek gidecegi artik gun gibi ortada.O yuzden ona takilma.
Seninle olan sorunlardan dolayi ister istemez belki kenetleniyorlar daha fazla.Hatta resmen kenetlenmisler, birbirlerine ďüşmüşler ana ogul.Yapabilecegin birsey yok bu durumda.Kendi hallerine birakacaksin.

Sizinle beraber gidilmeyecegi tek gidecegi artik gun gibi ortada.O yuzden ona takilma.
Seninle olan sorunlardan dolayi ister istemez belki kenetleniyorlar daha fazla.Hatta resmen kenetlenmisler, birbirlerine ďüşmüşler ana ogul.Yapabilecegin birsey yok bu durumda.Kendi hallerine birakacaksin.
Kenetlendikleri falan yok işte bende bunu anlatıyorum hep gösteri hep kendini iyi gösterme çabası sanki ben uyuyup aç bırakacağım eşimi şuan tutmadığım halde uyanığım yani.

Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Mayıs doğumlu musun ? Burcunuz boğa mı yani ?
Bir tanıdığım var boğa aynı sizin gibi
Anneler çocukları 40 yaşına gelsede arar sıkı giyin ,aç kalma vs derler
Metre de onlarınsa istemek hakları bunda birşey yok yani

Mayıs doğumlu musun ? Burcunuz boğa mı yani ?
Bir tanıdığım var boğa aynı sizin gibi
Anneler çocukları 40 yaşına gelsede arar sıkı giyin ,aç kalma vs derler
Metre de onlarınsa istemek hakları bunda birşey yok yani
Yok aslanım

Kenetlendikleri falan yok işte bende bunu anlatıyorum hep gösteri hep kendini iyi gösterme çabası sanki ben uyuyup aç bırakacağım eşimi şuan tutmadığım halde uyanığım yani.

Sana inat ta olabilir, oglunu dusundugu icin de olabilir ama olan olmus.Masallah annecimler,oglummlar havada ucusuyor..Birak naparlarsa yapsinlar..Oyle kendilerini eğlesinler.Kontrol etme duygusu da olabilir annesinin aramasi ama esin anne ben ac kalmiyorum,sahurum hazirlaniyor demeyip annecim yedim yemegimi dedikten sonra sana ustune soguk su icmek kaliyor.Birak nasil diyaloglari olursa olsun ister cook icten ister samimiyetsiz.Umursamamayi ogrendigin zaman kendin de evliligin de daha mutlu olacak.

Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Bence annesiyle ilgili genel olarak gerginlik yaşıyorsunuz. Sorun sahurda araması falan da değil. Daha önce yaşadığınız sorunlar var gibi

Tuhaf aslanlar daha vurdumduymaz daha öz güvenli daha hayat dolu vs olur
Yani asla kimseyi yada birilerini takmazlar
Bırakın arasın annesi bir art niyet kötülük yok
Benim de eşim iftardan sonra annesine gitti 5 saat oturdular sohbet ettiler birbirlerini özlemişler

Haklisiniz niye cunku bu su demek.karini adamdan saymiyorum o iyi bakamaz bebek ya bu erkek ler hicbuyumuyorlar oysa kiz cocuklari agac kovugundan cikti anneleri yok.ogullari ni evlendirmek icin kirk takla sonra gelinle si.......yaristirmak icin bin takla.aaaa oglumu elimden aldi ac birakir daha bes yasinda ya oglunun akli ermiyor bari gel altini da bezle.evlendirmeyin ya cok kiymetliyse yok evlendiriyosaniz birakin esiyle halletsin birseyleri.
Oglum ac kalma ye lafa bak resmen karini adamdan saymiyorum mantigi.asil boyle erkek anneleri anormal kusura bakmayin....

haklisin.eger sen de sahura kalkiyorsan esini sahura kaldiran bi kadin zaten varken evde aramasi sacma. eger sen oruc tutmuyorsan esini aramasi ancak o sartta normal olur.

Ya inşallah sen boşanırsın. Bak ciddiyim sen evlilik insanı değilsin hastaneye yatman lazım. Aman çocuk falan yapma. Deli misin gerçekten yoksa trol musun bi türlü çıkaramadım gitti. Yani hayatımda senin gibi hasta ruhlu insan bi tek eski eltimi gördüm onun da kıçına tekmeyi attılar tabiri caizse.
Bak yakındır aynıları sana da yapılır demedi deme.!
Kendine gel mübarek ayda şeytanlar bağlanıyor ama senin içindeki şeytan zincirleri kırmış belli ki!

Tereliye,tam"ya bak bunda haklısın,yetişkin insanlarsınız,artı oğlu yalnız değil,uyanırsınız,neden aç kalasınız" diyecektim,metreyi gördüm:confused:
Ya kuzu sırasında 1 toplu iğne bile olmayınca lazım oluyor,ben bir ölçü almak için dört dönüp mezura aradığımı bilirimo_O,kadın gözünün üstünde kaşı olduğu için bile suçlu,oldu olacak onları da epilasyon yaptırsın da siz de rahat edin:olamaz:
Mune geyik yapmıyorum vallahi ciddiyim:işsiz:

Benim kendi annem dahi eşimi aradı dün gece gel sahur yapalım beni uğraşmasın yorulmasın diye.
Bu her yıl böyle devam ediyor.
Yani sadece kaynanalık bir durum değil.
Abartmayın.

Ayy şu anneleri bir rahat birakin artik. 9 ay karninda tasimis. kendi dogurdugu cocugunu ararken gelinden destur almayacak.

gerçekten ailenizden hiç mi bir şey görmediniz?

ramazanlarda insanlar birbirlerini arar. Sizin aileniz de sizin gibiyse, normaldir böyle iyiliklerden bihaber olmanız.

emanet alınan şey iş bitince iade edilir. Hani vermemişsiniz, isteyince birde suçlu olmuşlar.

aile içinde her meseleye bu kadar kin dolu yaklaşılmaz. Beğen beğenme, eşinin anası babası. Her yaptıkları şey için fi tarihinden başlayıp bütün kötülüklerle birlikte değerlendirmeye gerek Yok.

Ve eşinizi annesine yalnız ‘yolluyormuşsunuz’ ya, eşiniz için böyle tabirler kullanmayın. Saygınız azalır. Sanki sizden izinsiz anasını görmeye gidemez. Bir denesenize? Yasaklayın falan. Bakın bakalım seçimi ne oluyor.

Ayrıca gerçekten ben sizin ailenizde de problem olduğunu dusunmeye başladım.
Anneme desem ki kayınvalide sahurda arıyor böyle böyle, ağzıma kürekle vurur yeminle.

Back
X