Her sahur aynı olacak sanırım...

Davranış tutarsızlıklarından dolayı sorguluyor olabilirler mi acaba?"anne oğul" ilişkisi hakkında söz söylenemez mi öyle bir yasa varda bizim haberimiz mi yok anlamadım.
Ben o kadar şeye susup gık dememiş insanım bayağı masumum bence çok şükür.

Size ne iliskilerinden?
Bugun annecim der, yarin essek sipasi, size ne?
Resmen evlerden irak gelinsiniz, ayrica samimiyetsiz olan sizsiniz.
Anne misiniz bilmiyorum ama anne goz boyamak icin evladini aramaz, icinden gelmistir.

arkadaşın taktığı zaten kendılerı uyandırması değil. 'uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım' şuradaki iğneler hele :halay: gelın işe yaramaz yapmaz etmez düşünmez çünkü gelın sahura kalkmaz guzel yemek hazırlamaz gelın oruç tutmaz bıricık oğluşu açlıktan ölüverir mazallaha getirmiş :KK55:eğer oyleyse ben gelıyımde ramzanda sıze yemek yapayım sayemde karnım doyar demek istemiş:KK53:

Eski konularınıza istinaden hayattaki tek amacınız kesinlikle başınıza dert oluşturmak üzerine kurulu .

Ya çok boş zamanınız var ondan ya da böyle sıradan şeyleri dert edinecek kadar dertsizsiniz.

Biraz hayatı kendiniz için yaşayın . Eş eş eş kv kv kv kp kp öf sıkılmıyor musunuz ?

Böyle seyleri niye dert ediyorsunuz ki. Heleki göz boyamak ne demek. Burda yan komsudan degil,annesinden bahsediyoruz. Sizin annenizle iliskiniz farkli olabilir,ama size zarari olmayan konularda kafayi takmamayi ögrenmelisiniz. Ben esimin annesiyle ne ve ne zamam konustugun takip etmiyorum. Birazda ilgilenmiyorum acikcasi cünkü onunda ailesiyle iliskileri ayri var. Hayirli ramazanlar bu arada

Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...
Bende çok saçma bir kafadasınız oğlu arayacak tabi.. metre konusunda da lazımmış istemiş ne var bunda kendi aileniz istese bu kadar tepki vermezdiniz bence.

Haaa sen "Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak..." diyen uyesin. Ya sen önce kendini niyetini sorgulamaya basla. Cünkü burdan iyi görünmüyor

Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...

Benim aileme kadar laf atılmış ayıp yaaa başka birşey demiyorum yorumları bildiriyorum iyi günler.

Ayy sen ne çektin bu kv den yaaa vallahi konularını okudukça içim cız ediyo neler etti sana böylee :halay::halay: Bi de sahurda oğlunu mu aramışşş :skandal::skandal: Yazıklar olsun böyle k.v ye :kusmuk::kusmuk:Çok üzülüyorm ben sana

Haaa sen "Hayır yok kaynanamın elden ayaktan düşmesini bekliyorum olması için yoksa bakma niyetiyle bize damlayacak..." diyen uyesin. Ya sen önce kendini niyetini sorgulamaya basla. Cünkü burdan iyi görünmüyor
Düğüne 3-5 gün kala eşimle hiçbir sorunum yokken ayrılığımıza sebep olmak isteyen kına günü sırf iş bozulsun diye eşimi reddeden insanlara karşı fazla iyi niyetliyim bence.

Benm babam geçen senede bu senede ramazanda her gece sahura kaldirir beni kızım iyi ye bol su iç çay iç tuzlu şeyler yeme susarsın diye ne var bunda anlamadım annesi esinizin tabi ariycak evlendi diye annesinden kopacak hali yok bende oglum var büyüsün allah nasip ederse evlensin bende ayı şekilde ararım yani nekadar buyutulmus bi konu

Düğüne 3-5 gün kala eşimle hiçbir sorunum yokken ayrılığımıza sebep olmak isteyen kına günü sırf iş bozulsun diye eşimi reddeden insanlara karşı fazla iyi niyetliyim bence.

Gülüm bak sana haksizlik etmis olabilir. Yasadiklarini sen biliyorsun. Ama sen icindeki bu nefretini tutuyorsun. Ondan sonra böyle ufak tefek seylerden konu aciyorsun insanlarda seni yalnis anliyor senin kv deye zerre güvenin yok ve aslinda hayatinda istemiyorsun anladigim kadariyla. Ama esini arayabilir. Sen görmemezlikten gel yoksa böyle kura kura kafa gider. Sana yazik olur

Gülüm bak sana haksizlik etmis olabilir. Yasadiklarini sen biliyorsun. Ama sen icindeki bu nefretini tutuyorsun. Ondan sonra böyle ufak tefek seylerden konu aciyorsun insanlarda seni yalnis anliyor senin kv deye zerre güvenin yok ve aslinda hayatinda istemiyorsun anladigim kadariyla. Ama esini arayabilir. Sen görmemezlikten gel yoksa böyle kura kura kafa gider. Sana yazik olur
Aslında bu nefret değil kırgınlık aslında benimde onlar gibi herşeyi yapıp sonra umursamayıp böyle devam etmem gerekirdi ama ben ailemden böyle görmedim gerçekten biz böyle değiliz benim ailem ara yapar kızsa bile susar bunlar böyle değil olan bana oluyor zaten sebebi olmayan ağrılar yaşıyorum.

Aslında bu nefret değil kırgınlık aslında benimde onlar gibi herşeyi yapıp sonra umursamayıp böyle devam etmem gerekirdi ama ben ailemden böyle görmedim gerçekten biz böyle değiliz benim ailem ara yapar kızsa bile susar bunlar böyle değil olan bana oluyor zaten sebebi olmayan ağrılar yaşıyorum.

Bak kendinde diyorsun. Bu agrilarin sebebi büyük ihtimal stres ve üzüntü. Onkarin vurdum duymazligi sana zarar veriyor sen kafaya taktikca. Gerekirse kitap oku veya profesyonel yardim al. Bu kirkinligi onlar icin degilde,ama kendin icin atman lazim. Onlarin hatirina degil yani. Sirf kendin icin onlari görmemezlikten gelmen lazim. Sanirim tekrar esini doldurmasindan da korkuyorsun.

Bak kendinde diyorsun. Bu agrilarin sebebi büyük ihtimal stres ve üzüntü. Onkarin vurdum duymazligi sana zarar veriyor sen kafaya taktikca. Gerekirse kitap oku veya profesyonel yardim al. Bu kirkinligi onlar icin degilde,ama kendin icin atman lazim. Onlarin hatirina degil yani. Sirf kendin icin onlari görmemezlikten gelmen lazim. Sanirim tekrar esini doldurmasindan da korkuyorsun.
Eşim çok şükür dolduruşa gelen biri değil ben sadece bana bulaşmasınlar istiyorum.

Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Cok kiskancsin ya ne olmus annesi aramis ogut vermis yemek ye demis bi annenin cocugu kac yasinda olursa olsun akli onda kalir bu sizi ilgilendirmez lutfen anne ogul arasina girmeyin hi size zarari olur kayinvalidenizin yada yuvaniza kotuluk yapar haklisiniz ama kadin ogluyla ilgileniyo oglunu dusunuyo sizemi hesap verecek esiniz annecim demis yahu annesi tabiki annecimde dicek annemde dicek ne kadsr degisik dusunceleriniz var

Mayıs doğumlu musun ? Burcunuz boğa mı yani ?
Bir tanıdığım var boğa aynı sizin gibi
Anneler çocukları 40 yaşına gelsede arar sıkı giyin ,aç kalma vs derler
Metre de onlarınsa istemek hakları bunda birşey yok yani
bende bogayim ama dengesiz degilim sukur :)
ben kayinvalidemi kendim ararim esimle konussun diye, iste herkes insanliktan nasibini almamis canim napalim :)

Cok kiskancsin ya ne olmus annesi aramis ogut vermis yemek ye demis bi annenin cocugu kac yasinda olursa olsun akli onda kalir bu sizi ilgilendirmez lutfen anne ogul arasina girmeyin hi size zarari olur kayinvalidenizin yada yuvaniza kotuluk yapar haklisiniz ama kadin ogluyla ilgileniyo oglunu dusunuyo sizemi hesap verecek esiniz annecim demis yahu annesi tabiki annecimde dicek annemde dicek ne kadsr degisik dusunceleriniz var
Valla annemden çok evli evladı olan abime düşkün olanını görmedim ama o hiç böyle değil abim aramadıkça aramaz bile sırf mutlu olsun huzuru bozulmasın diye.

bende bogayim ama dengesiz degilim sukur :)
ben kayinvalidemi kendim ararim esimle konussun diye, iste herkes insanliktan nasibini almamis canim napalim :)
Çok şükür insanlıktan nasibimi aldım benim sorunum sadece bu hayatta eşimin anne babası ve kardeşiyle onun dışında kimseyle en ufak bir sorunum yok ki onların sorunsuz olduğu insan sayıyı hiç az değil malesef.

Valla annemden çok evli evladı olan abime düşkün olanını görmedim ama o hiç böyle değil abim aramadıkça aramaz bile sırf mutlu olsun huzuru bozulmasın diye.
Ya ama ben karsiyim bu tarz seylere yani bi anne evlendikten sonra oglundan kizindan vazmigecsin yani sirf ariyo soruyo ozluyo diye eslerin arasimi bozuluyo bence bi insan kiskancsa bunu yapar annenin yeri ayri eslerin yeri ayri yani ben gunde dort bes kere annemi ariyorum annem canim diyorum diye esim benle arasini bozacaksa hic durmasin yani

Ahh şu anneler.. Biraz oğullarını rahat bıraksalar eşleri ile. :)

Ama aramasında da bir sıkıntı yok, sadece dedğiniz gibi 10 yaşındaki çocukmuş gibi davranmadıkları sürece..

Ve bence oğlu değil de gelinini aramalı.

Böyle kv ler gördükçe kv min değerini daha iyi anlıyorum.
Allah başımızdan eksik etmesin. Amin.

Back
X