Her sahur aynı olacak sanırım...

Aynı şeyi bende her yıl yaşıyorum benim kalktığımı ve eşimi uyandıracağımı bildiği halde arıyor oğlum kalktın mı diye ama ben çok fazla takılmıyorum buna çünkü evlenmeden öncede eşim ayrı yaşadığı için hep bu şekilde uyandırmışlar birbirlerini alışkanlık sanırım devam ediyor hala :confused:

gerçekten ailenizden hiç mi bir şey görmediniz?

ramazanlarda insanlar birbirlerini arar. Sizin aileniz de sizin gibiyse, normaldir böyle iyiliklerden bihaber olmanız.

emanet alınan şey iş bitince iade edilir. Hani vermemişsiniz, isteyince birde suçlu olmuşlar.

aile içinde her meseleye bu kadar kin dolu yaklaşılmaz. Beğen beğenme, eşinin anası babası. Her yaptıkları şey için fi tarihinden başlayıp bütün kötülüklerle birlikte değerlendirmeye gerek Yok.

Ve eşinizi annesine yalnız ‘yolluyormuşsunuz’ ya, eşiniz için böyle tabirler kullanmayın. Saygınız azalır. Sanki sizden izinsiz anasını görmeye gidemez. Bir denesenize? Yasaklayın falan. Bakın bakalım seçimi ne oluyor.

Ayrıca gerçekten ben sizin ailenizde de problem olduğunu dusunmeye başladım.
Anneme desem ki kayınvalide sahurda arıyor böyle böyle, ağzıma kürekle vurur yeminle.

Desene bi annene valla sonucu merak ediyorum :D
Cunku benim annemde kv ye anneler gunu icin gitmedigimde buzdolabi gibisin seni niye gelin aldilar bilmem diyo :D

Desene bi annene valla sonucu merak ediyorum :KK70:
Cunku benim annemde kv ye anneler gunu icin gitmedigimde buzdolabi gibisin seni niye gelin aldilar bilmem diyo :KK70:

Ahahahaja
Diyemem.
Annem kızar valla. Hatta yaş olmuş 31 terlikle kovalar.
Bazen anneme dert yanacak oluyorum,
Çok biliyorsun sen, senin de evladın var diyip ağzıma tıkıyor
Ben de unuturum bazen Doğum günü falan.
En çok da böyle şeyler olduğunda kendi adına utanıyor anneciğim :D
Ben kız evlat yetiştirememişim, insan biraz düşünceli olur diye.

Aslında araması değil öğütleri garip sanki eşim 10 yaşındaki bir çocuk birde bugün annecim dedi yani hiç demez resmen göz boyamak.
Allah’ım yok artık çocuk annesine anneciğim demiş bu da göz boyamakmış. Allah’ım neler okuyacağım daha :110: anne ve çocuk ilişkisini kıskanıyorsunuz sanırım.

Dün ilk sahurda eşimin annesi aradı eşime "uyandın mı, güzel ye, aç kalma, uyumuşsundur diye aradım" vs. dedi
Bugünde eşim aradı yine aynı sebepten dün annesi gözünü boyadı ya annecim falan dedi...Sanırım bir ay boyunca aynı senaryoyu yaşayacağım şaka gibi bunu yaşayan var mı gerçekten?...Evdeki metreyi lazım getir diyen insanlar bunlar gerçekten anlamıyorum bir metrenin ne önemi olabilir ki neden insan ister işte bu samimi gelmiyor bana...

Bu konuyu açarken utanmadınız mı merak ediyorum!??! Yaptığınız şımarıklık. Artık ayaklar baş oldu arkadaş!! Şimdiki gelinlerin gazabından korusun Allah ahirzaman kayınvalidelerini.. zavallılar..:sinirli:

Ramazan haricinde gecenin korunde arasaydi tamm derdim de ramazan sonucta mesela beni dun kayinvalidem 8 kez aramis ama uyanamadigim icin ac kaldim gun boyu dertsiz basiniza dert aramayin boyle seyleri takmayin derim anne denince farkli bir duygu o hic caninizi sikmayin bence

Şimdi efenim herkes burda kıza saldırmış ana oğlunu aramaz mı yok sen evlatla ana arasına girme yok ramazanda aranır hain gelin vs ...

Bir kere burdan şunu anladım ki hepiniz ileride çoook kıl kaynanalar olacaksınız:))) valla hiç kusura bakmayın..

Ben de bir erkek evlat annesiyim; henüz gelinim yok amma ve lakin oğlum evlense bu şekilde davranmam.

İlk olarak annelik evlenip barklanmış oğlunu her gün arayıp da sahura kalktın mı karnın doydu mu aman üstün kalın mı aman hasta olma vs demek DEĞİLDİrR

Kusura bakmayın da anne önce oğlunun artık bebek olmadığını, afedersin Eşşşek kadar adam olduğunu kabul edecek önce oğluna saygı duyacak bu biiiiir

İkinci olarak oğlun artık evlendiğinde ayrı bir aile olmuş demektir ve sen gerçek bir anne isen oğlunun ailesine de saygı duyar sadece oğlunu aramazsın. O saatten sonra artık gelinini de arar sorarsın onlara bir aile muamelesi yaparsın. Özele anne oğlunu seviyorsa gelinine de saygu duyacak bu ikiiii!

Oğlanı her sahurda arayıp uyandın mı karnın doydu mu demek; hem oğlanın aile hayatına müdahale, hem bir yerde geline " sen benim oğluma bakamıyorsun" imajı vermek... eğer ki o anne. Her sahur arasa bile gelini de arayıp nasılsınız kızım dese bu gelin bu kadar alınmazdı. Demek ki annede bir art niyet samimiyetsizlik seziyor. Bana kalırsa da o anne pek masum deil.

İleride bir gelinim olursa da asla her sahyr aramam illa arayacaksam gün içinde ararım akşam iftara davet ederim ayrıca oğlumun değil gelinim de hatrjnu sorarım her seferinde. Oğlum artık evlendi ise benim için o artık sadece oğlum değil oğlum ve gelinim olmjştjr ve gelinimin alınıp kırılacağı şeyleri yapmamaya çalışırım

Ayrıca eşek kadar adam sahura kalkamasa aç tutsa ne olacak? İşte hep bu analar türk erkeğini bu hale getirdi. Neyse

Son olarak konuyu açan arkadaşım seni anlıyorum ve destekliyorum. Ama sen gene de bu konuyu açma eşine bozulduğunh yansıtma çünkü sen kötü olacaksın görünürde. Takmamaya çalış bırak ararsa arasın

Şimdi efenim herkes burda kıza saldırmış ana oğlunu aramaz mı yok sen evlatla ana arasına girme yok ramazanda aranır hain gelin vs ...

Bir kere burdan şunu anladım ki hepiniz ileride çoook kıl kaynanalar olacaksınız:))) valla hiç kusura bakmayın..

Ben de bir erkek evlat annesiyim; henüz gelinim yok amma ve lakin oğlum evlense bu şekilde davranmam.

İlk olarak annelik evlenip barklanmış oğlunu her gün arayıp da sahura kalktın mı karnın doydu mu aman üstün kalın mı aman hasta olma vs demek DEĞİLDİrR

Kusura bakmayın da anne önce oğlunun artık bebek olmadığını, afedersin Eşşşek kadar adam olduğunu kabul edecek önce oğluna saygı duyacak bu biiiiir

İkinci olarak oğlun artık evlendiğinde ayrı bir aile olmuş demektir ve sen gerçek bir anne isen oğlunun ailesine de saygı duyar sadece oğlunu aramazsın. O saatten sonra artık gelinini de arar sorarsın onlara bir aile muamelesi yaparsın. Özele anne oğlunu seviyorsa gelinine de saygu duyacak bu ikiiii!

Oğlanı her sahurda arayıp uyandın mı karnın doydu mu demek; hem oğlanın aile hayatına müdahale, hem bir yerde geline " sen benim oğluma bakamıyorsun" imajı vermek... eğer ki o anne. Her sahur arasa bile gelini de arayıp nasılsınız kızım dese bu gelin bu kadar alınmazdı. Demek ki annede bir art niyet samimiyetsizlik seziyor. Bana kalırsa da o anne pek masum deil.

İleride bir gelinim olursa da asla her sahyr aramam illa arayacaksam gün içinde ararım akşam iftara davet ederim ayrıca oğlumun değil gelinim de hatrjnu sorarım her seferinde. Oğlum artık evlendi ise benim için o artık sadece oğlum değil oğlum ve gelinim olmjştjr ve gelinimin alınıp kırılacağı şeyleri yapmamaya çalışırım

Ayrıca eşek kadar adam sahura kalkamasa aç tutsa ne olacak? İşte hep bu analar türk erkeğini bu hale getirdi. Neyse

Son olarak konuyu açan arkadaşım seni anlıyorum ve destekliyorum. Ama sen gene de bu konuyu açma eşine bozulduğunh yansıtma çünkü sen kötü olacaksın görünürde. Takmamaya çalış bırak ararsa arasın
Aynen oyle... Evet gelıncım :) sen sen ol bır sey bellı etme hatta eşin konuştuktan sonra sen al telefonu nasılsın anne sagol bızı duşundugun için hayırlı savurlar deyıverın

Back
X