her seferinde aynısı oluyor. yoruldum artık

hep insanların geçmişinde birileri var. unutamadıkları biri oluyor. sadece senin başına gelmiyor.

benim 9 yıllık bir ilişkim oldu, beni bir güzel aldattı o kadınla, bak kadın hiç düşünüyor mu aklı eski sevgilisine kayar mı diye:))
ben daha ilişkiye başlamadan bu kadar düşünüyorum o şekilde gelse ne yapardım bilmiyorum :) aldattığı kadının haberi var mıydı peki.. çok zor bi durum allah yardımcınız olsun

hep yedekte gibi oluyoruz. sevmiyorum bu durumları. eskileri unutamıyorlar artık neler yaşıyolarsa daha ağır basıyor.

sana bir şiirle cevap veriyim :)

Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…

Sonuç körü körüne bağlandığın her insan her ilişki her canlı seni üzer bu doğanın kanunu :)

çok bağlanmıyorum zaten.. ama umut verip hiçbirşey olmamış gibi gitmeleri çok üzüyor.. teşekkür ederim aklımda olacak söyledikleriniz :)

Beni de bulur boyle vakalar
Hep bisi cikar

unutursun unuttum dersin ama bazen bi söz bi şarkı bi bakış hatırlatır. yapacak bişi yok bunu karşıya yansıtmamak önemli. tamamen unutulmaz derin izler kaldıysa

Unutmamaktan unutmamaya fark var. Kİmi sevgisinden unutmaz, kimi yediği kazıktan...

Uzun süreli ilişki normal ama neden ve ne kadar zaman önce ayrıldıkları önemli. Süre 6 ayı geçtiyse sorun yok, henüz 6 ay dolmadıysa o kişilerden uzak durmakta yarar var zira barışma ihtimalleri olabilir.

Ben de varım :) eşim benimle tanışmadan önce 3 yıllık bir ilişkisi varmış .Benle tanışmadan 8 ay önce ayrılmışlar ama hiç umrunda bile değildi çünkü özellikle ilişkilerinin son bir yılı kanka modun da geçmiş ve bunun üzerine oturup ayrılma kararı almış eşim .Daha sonraları kızın bazı girişimleri oldu eşimin kızkadeşini bile aradı filan kimse onunla konuşmayınca peşini bıraktı .Bence kendi değerini bilip önce sen kendini sevmelisin karşındaki seni kaybetmekten korkmalı erkeklere bu kadar anlam yükleme en azından ilişkinin başların da seven adam kendini belli eder zaten ...

hepinize yorumlarından dolayı teşekkür ederim söylediklerinizi dikkate alıcam Allah razı olsun :)

Çok iyi anlıyorum . Eski sevgiliyi kıskandırmak icin ya da unutmak icin kullanilmaktan korkmak . Aynı şeyleri hissediyoruz

Ters caba kurali bilmiyordum, sizden duyunca biraz bakindimda..ahh bu siteden sizlerden neler ogreniyorum tskler..

Kisiden kisiye degisir, bunuda tanimadan bilemezsin..biz esimle uzun zaman flort ettik, uzun zaman ayrildik, birbirimizi unutamadik ve kurkcu dukkani..

Yakin arkadasi ayni olayi yasadi uzun bir flort ayrilik ve kisa zaman sonra baskasiyla evlendi..herkes ayni degildiiirrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…