ben daha ilişkiye başlamadan bu kadar düşünüyorum o şekilde gelse ne yapardım bilmiyorum :) aldattığı kadının haberi var mıydı peki.. çok zor bi durum allah yardımcınız olsunbenim 9 yıllık bir ilişkim oldu, beni bir güzel aldattı o kadınla, bak kadın hiç düşünüyor mu aklı eski sevgilisine kayar mı diye:))
hep insanların geçmişinde birileri var. unutamadıkları biri oluyor. sadece senin başına gelmiyor.[/QU
unutamıyolarsa öyle bıraksınlar kimsenin hayatına girmesinler. ya da unutsunlar bizim günahımız ne
çok bağlanmıyorum zaten.. ama umut verip hiçbirşey olmamış gibi gitmeleri çok üzüyor.. teşekkür ederim aklımda olacak söyledikleriniz :)sana bir şiirle cevap veriyim :)
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne.
“O olmazsa yaşayamam.” demeyeceksin.
Demeyeceksin işte.
Yaşarsın çünkü.
Öyle beylik laflar etmeye gerek yok ki.
Çok sevmeyeceksin mesela. O daha az severse kırılırsın.
Ve zaten genellikle o daha az sever seni,
Senin onu sevdiğinden…
Çok sevmezsen, çok acımazsın.
Çok sahiplenmeyince, çok ait de olmazsın hem.
Hatta elini ayağını bile çok sahiplenmeyeceksin.
Senin değillermiş gibi davranacaksın.
Hem hiçbir şeyin olmazsa, kaybetmekten de korkmazsın.
Onlarsız da yaşayabilirmişsin gibi davranacaksın.
Çok eşyan olmayacak mesela evinde.
Paldır küldür yürüyebileceksin.
İlle de bir şeyleri sahipleneceksen,
Çatıların gökyüzüyle birleştiği yerleri sahipleneceksin.
Gökyüzünü sahipleneceksin,
Güneşi, ayı, yıldızları…
Mesela kuzey yıldızı, senin yıldızın olacak.
“O benim.” diyeceksin.
Mutlaka sana ait olmasın istiyorsan birşeylerin…
Mesela gökkuşağı senin olacak.
İlle de bir şeye ait olacaksan, renklere ait olacaksın.
Mesela turuncuya, ya da pembeye.
Ya da cennete ait olacaksın.
Çok sahiplenmeden, Çok ait olmadan yaşayacaksın.
Hem her an avuçlarından kayıp gidecekmiş gibi,
Hem de hep senin kalacakmış gibi hayat.
İlişik yaşayacaksın. Ucundan tutarak…
Sonuç körü körüne bağlandığın her insan her ilişki her canlı seni üzer bu doğanın kanunu :)
parmağında oynatacaksın bundan anlıyorlarkesinlikle haklısnız.. seviyoruz biz değersiz oluyoruz
parmağında oynatacaksın bundan anlıyorlar[/QUOT
doğru söylediniz öyleleri daha değerli çünkü.. sevmeyip hayattan bezdirsek bizde değerli oluruz
Beni de bulur boyle vakalarİnsanın korktuğu başına gelirmiş ya ben her seferinde bunu yaşıyorum.. biriyle tanışıyorum ilk başta herşey hoş güzel sonra bi anda eskiden uzun süreli bi ilişkisi olduğu ortaya çıkıyor.. bazen 2 yıl bazen 4 yıl değişiyor. sosyal medya hesaplarına bakıyorum.. eskiden bile olsa ayrılığa yada ilişkiye dair yazılmış hüzünlü sözler var.. bilmiyorum ben mi çok abartıyorum.. ama çok korkuyorum ona bağlanıp yaralarını sarıp bi gün eski sevgilisini unutamadığını söyleyip gitmesinden çok korkuyorumyok mu bunu değiştirmenin bi yolu korkuları yenmenin.. var mı yada bende böyle bi durum yaşadım şu an çok mutluyuz diyen lütfen yardım edin
beni anlayan bir kişi.. ne güzelÇok iyi anlıyorum . Eski sevgiliyi kıskandırmak icin ya da unutmak icin kullanilmaktan korkmak . Aynı şeyleri hissediyoruz
Ters caba kurali bilmiyordum, sizden duyunca biraz bakindimda..ahh bu siteden sizlerden neler ogreniyorum tskler..Başınıza gelmesinden korktuğunuz şeyleri ne kadar cok düşünürseniz başınıza gelme ihtimali o kadar yuksek olur.
Ters çaba kuralı.
Düşünmeyin bir süreden sonra takıntı haline gelir boyle seyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?