her seferinde eşi tarafından yok sayılmak .

Arkadaslari ile vakit gecirmek isteuebilir belki ama sonucta size danismak ve fikir almak zorunda. Civiyi civi soker sizde gidin o evde gun falan yapin. Ne bileym yanlis bi hareket sonucta. Anahtar falan zaten yanlis degil dogrudan olmamasi gereken bir sey. Yani karisi olduguna bende inanmadim oyle bile olsa sizde gidin yani hep beraver kutlama yapin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ondan ziyade birde kutlamaya katılacak arkadaşından birininde babası yoğun bakımda ne kutlaması yapacaklar onuda anlamış değilim eşimde diyo benim haberim yok geçen hafta söylemişti bidahada konuşulmadı dedi..bayan arkadaşta eşine sordu yine dün akşam kocasıda gidecez demiş naasıl bir iş anlamadım.

Ben olsam napardım biliyor musun..
Beni yok sayan adamı bende yok sayar,anahtarı alır..
Tüm kız arkadaşlarımı çağırır bir iki günlüğüne kafamı dinler, aradığında açmaz , umursamaz, kimlerin geldiğini söylemezdim..
Meraktan kudursun dursun ..

aynen bende öyle yapacağım zaten onu yok sayacağım çünki gerçekten gözümde iyice küçüldü kendi değerini kendisi kaybetti..bir insan benim için ya vardır ya yoktur ya evet ya hayırdır benim gözümde herşe

ha bu arada eşiyle konuştum yani bayan arkadaşla...
erkekler gitmişler bu akşam eğlenmeye.bnde aradım kocan haddini bilsin nedemek ev sahibinin haberi olmadan elin evine misafir çağırmak dedim..ben senin evine sen yokken girip çıksam misafir çağırsam hoşuna gidermi dedim haklısın dedi...o **** abinin hatası o neden izin veriyo dedi..bnde o zaten ..... teki düşünemiyo ama bn ona gösterecem dedim ..aynı şey tekrar olursa eşinin kalbini kırarım dedim..mahrem denen bişey var dedim eşleriyle gelsinler hiç sorun değil misafirin başımın üstünde yeri var dedim ne demek elin adamının benim evimde ne işi var dedim azıma ne geliyosa söyledim..oh olsun rahatladım valla.herkes haddini bilsin..

Canim siz o evde yasamiyormusunuz benmi lacirdim adam karisi ile gelecek siz nereye gideceksiniz hadi diyelim gercekten karisi o kadin hic mi dusunmuyo ben sahsen baskasinin evinde ev sahibi olmadan kalmam

Yanlis anladiysam lutfen duzeltin.. Sizin oturdugunuz ev disinda bi eviniz var esiniz bu eve arkadaslariyla icmeye gitti.. Buna mi bu kadar tepki? Saka gibi geldi bana ne var ki esiniz yakin dostlariyla gidip disarisi yerine orda felekten bi gece caldiysa cok sasirdim tepkiye yada yanlis anladim.. Diger konuda ise esiniz vefa borcu bulunan bi arkadasina kalsin diye anahtari vermis sıkıntiyi tam anlayamadim burdada bizim boyle bi evimiz olsa esim arkadasima anahtari verdim misafir kalicak esiyle dese bunda hic bisey goremiyorum.. Dedigim gibi atladigim yer varsa duzeltin ama yoksa fikrim bu yonde abarti buldum sahsi fikrim.

Karisi olduguna eminmisim kadinin agzini bi arasana..
eger bicarenin haberi yoksa esinin burnndan getr anahtari yut gerekirse..
cpk snir oldm

Insanin esi tarafindan yok sayilmasi cok kötu birsey , Benim icin berbat bir durum...

Ayrica.arkadasinin esiyle evi yokmuda sizin evde kalmak istiyor , yalan soyluyolar ...
Bence cok sert tavrini koymalisin... anlamiyosa anlicak.... gerekirse bi sure suratina bakma sende onu YOK SAY..

Son olayi yanlsmi anladm..
esinin ark baska erkek arklarla sizin ewde iciuor..
ama senin koca gitmiyor.
sizde adamn karisino arayip kiziyorsuniz..
1: adamlar icecekse senim esinon gitmemesi ilginc
2: bu yalan olma ihtimali cok ama cok yuksek adam baska binkadnla geceyi felek yapms olablr.3: hersye ragmen gunahini almak istemem....

hadi arkadaş çağırıp içme neyse diyelim de evinizi ona buna randevu evi gibi vermek çok yanlış...o adam oraya karısını getirmeyecektir emin olun...daha ev yapılırken yardım ettiyse vardır bi çıkarı..... ben yerinizde olsam izin verirdim..tatlı dille eşimden ne gün geleceklerini de öğrenirdim... sonra da eve gittikleri gün adamın eşini arar, bi bahaneyle evden bahsederdim..."ya ... hanım bugün eşinizle bizim köy evinde kalacakmışsınız,eşiniz eşimden anahtarı istemiş... içiniz rahat kalabilirsiniz kendi eviniz gibi kullanın yalnız ben yatak odasında yatağın üztünde geceliğimi unutmuş olabiliriim..sizden riza etsem onu eşiniz görmeden kaldırsanız?"
falan diyip kadının durumdan haberdar olmasını sağlardım...sonrası onların bileceği iş:)))) eminim karısını götürmeyecektir o adam...ama eğer karısıysa zaten sorun olmaz... değilse de kavga kıyamet kopar..oh olsun.. eşiniz de bi daha kimseye anahtar falan vermez

Eşinin haberi olmadığına göre eve başka kadın götürmeyi düşünüyordu.
Kesinlikle izin verme,eşin istediği kadar kızıp bağırsın.
Orası sizin eviniz,mahreminiz,aile ocağı kutsaldır.Böyle işlerin döndüğü evin bereketi olmaz.

Sen o evden uzakta mısın ? Evi kontrol etme şansın yok mu ? Veya komşu filan tanımıyor musun ?

adam kendi eşine arkadaşlarla kutlama yapacağız demiş, seninkine eşimle kalıcam demiş alenen yalanı ortaya çıkmış işte, karısı nasıl bukadar sessiz sakin kalmış hayret. adamın evinizde başka işler karıştırdığı ortada. madem bu kadar rahatsızsınız keşke polisi arayıp isim vermeden fuhuş ihbarı yapsaydınız, polis basardı adamı evinize attığı hatunla. eşiniz ev sahibi olarak polise ifade verirkende aklı başına gelirdi.

yok arkadaşım ne polisi ne ihparı ne fuhuşu .konuyu nerden nereye getirdiniz..

baştan anlatayım sanırım anlatmalarımdan yanlış anladınız çünki yazarken bile ellerim titriyodu sinirden..

seçimde eğer kazanırsak kutlama yaparız muhabbeti vardı ve kaznıldı..sonra o arkadaşıda eşime demiş işte anahtarı verirmisin evle bi işiniz varmı gidecekmisiniz diye..eşimde tamam demiş.eşimde zannetmişki eşiyle birlikte kalacak heralde diye düşünmüş..
meğer eşimin arkadaşı seçimde emeği geçen erkek arkadaşları ayarlamış içmeye götürmüş...mesele bu bn ikisinede karşıyım olay bu yüzden büyüdü..ve hala eşimle konuşmuyorum .

ve o arkadaşın eşine bi yanlışını duymadım şimdi allah için yalan söyleyip iftira atamam..bn allahtan korkarım..ama yaptığı şey yine yanlış ne demek elalemin adamını benim evimde içki içirtmek...o kadar meraklıysa kendi evinde ağırlasın kutlama yapsın..

Nedense o adamın karısyla kalmak için istediğine inanmadım. Evinizi kafa cekmek ıcın ya da ısteyen herkese kullandırması hos degıl.

anlatıyorumda anlamıyo canım neler söyledim.biz ilçedeyiz canım evimiz köyde benim tek başıma gitmem imkansız.sadece kaynanamları arayıp srabilirim evede ışık varmı diye..

işin daha kötüsü dışardaki birisi için evindeki insanı eşini harcaması bana en çok koyan .bn o arkadaşla eşine takmışım kafayı öyle söylüyo bana..

Nedense o adamın karısyla kalmak için istediğine inanmadım. Evinizi kafa cekmek ıcın ya da ısteyen herkese kullandırması hos degıl.

karısıylla kalma yokmuş zaten eşim anahtarı iteyince öyle düşünmüş adam kafa çekmek için istemiş anahtarı ve benim eşimde katılmış yani kutlaya ama adamlara ziyafet vereceğini söylememiş anahtarı isterken.

elalem yüzünden eşimle aram bozuldu pisi pisine küsüz şimdi..hiçbir konuşma yok aramızda..sadece allahtan korkuyorum dargın durduğum için vijdanım rahat değil ama inanın çok kırıldım anlatamam..

Sonradan okudum diğer yazdıklarınızı. Bilmiyorum ki, günah almak istemem ama, bir insan iddia sonucu kaybedince taa köydeki eve arkadaslarını içmeye mi götürür? Ne ikram ediyorlar, arkalarından ortalığı kim topluyor? Sizin evinizde siz yokken böyle birşey yapılması bana hiç hoş gelmedi. İster gerçekten erkek arkadaşlarla gidilsin, ister başka amaçlarla gidilsin...
Şuan erkek arkadaslarla gidilse bile iki gun sonra densiz biri baska turlu bır teklıfte bulunup diğerlerini de aynı duruma sokacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…