- 17 Mayıs 2011
- 8.095
- 12.159
- 498
- 35
- Konu Sahibi balkonkusu
-
Arkadaslari ile vakit gecirmek isteuebilir belki ama sonucta size danismak ve fikir almak zorunda. Civiyi civi soker sizde gidin o evde gun falan yapin. Ne bileym yanlis bi hareket sonucta. Anahtar falan zaten yanlis degil dogrudan olmamasi gereken bir sey. Yani karisi olduguna bende inanmadim oyle bile olsa sizde gidin yani hep beraver kutlama yapin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum .eşim her seferinde başkaları için beni yok sayıp siliyo atıyo.siz olsanız nasıl davranırsınız örnek verecek olursam mesela bizim bir evimiz var ve her seferinde oraya kızmama rağmen arkadaşlarını çağırıp kafa çekiyo ve dünde yakın bi arkadaşı yine ev boşmu bi işin varmı anahtarı ver demiş ve eşiyle kalacakmış bnde çok kızdım küplere bindim daha bunun gibi bir çok örnek yazsam sayfalar yetmez emin olun..sizce abartıyomuyum yoksa bu yaptıkları normalmi herkesin eşimi böyle sadece bndekimi böyle..dışardan bi göz olara yorumlarınıza ihtiyacım var.yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Ben olsam napardım biliyor musun..
Beni yok sayan adamı bende yok sayar,anahtarı alır..
Tüm kız arkadaşlarımı çağırır bir iki günlüğüne kafamı dinler, aradığında açmaz , umursamaz, kimlerin geldiğini söylemezdim..
Meraktan kudursun dursun ..
ona göre normalmiş canım bn kıskançlığımhabepıyomuşum bunları..anahtarı isteyen arkadaşı evi yaptırıken allah var çok yardımı dokundu ..ama bana yine çok ters böyle şeyler anlatamıyorum adamkapalı benim söylediklerime..
selam arkadaşlar hemen konuya girmek istiyorum .eşim her seferinde başkaları için beni yok sayıp siliyo atıyo.siz olsanız nasıl davranırsınız örnek verecek olursam mesela bizim bir evimiz var ve her seferinde oraya kızmama rağmen arkadaşlarını çağırıp kafa çekiyo ve dünde yakın bi arkadaşı yine ev boşmu bi işin varmı anahtarı ver demiş ve eşiyle kalacakmış bnde çok kızdım küplere bindim daha bunun gibi bir çok örnek yazsam sayfalar yetmez emin olun..sizce abartıyomuyum yoksa bu yaptıkları normalmi herkesin eşimi böyle sadece bndekimi böyle..dışardan bi göz olara yorumlarınıza ihtiyacım var.yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
of bnde anlamış değilim o evi ne sandıklarının ..işin tuhafı kadınında böyle bişeyden haberi yok erkek erkeğe gidip içilecek sanıyo ya beni kızıyo diye bişey diyemedi anlamadım valla. kiraya verme şansım yok canım ev köyde köydede öyle imkanımız yok anlayacağın..
of bnde anlamış değilim o evi ne sandıklarının ..işin tuhafı kadınında böyle bişeyden haberi yok erkek erkeğe gidip içilecek sanıyo ya beni kızıyo diye bişey diyemedi anlamadım valla. kiraya verme şansım yok canım ev köyde köydede öyle imkanımız yok anlayacağın..
adam kendi eşine arkadaşlarla kutlama yapacağız demiş, seninkine eşimle kalıcam demiş alenen yalanı ortaya çıkmış işte, karısı nasıl bukadar sessiz sakin kalmış hayret. adamın evinizde başka işler karıştırdığı ortada. madem bu kadar rahatsızsınız keşke polisi arayıp isim vermeden fuhuş ihbarı yapsaydınız, polis basardı adamı evinize attığı hatunla. eşiniz ev sahibi olarak polise ifade verirkende aklı başına gelirdi.
Eşinin haberi olmadığına göre eve başka kadın götürmeyi düşünüyordu.
Kesinlikle izin verme,eşin istediği kadar kızıp bağırsın.
Orası sizin eviniz,mahreminiz,aile ocağı kutsaldır.Böyle işlerin döndüğü evin bereketi olmaz.
Sen o evden uzakta mısın ? Evi kontrol etme şansın yok mu ? Veya komşu filan tanımıyor musun ?
Nedense o adamın karısyla kalmak için istediğine inanmadım. Evinizi kafa cekmek ıcın ya da ısteyen herkese kullandırması hos degıl.
karısıylla kalma yokmuş zaten eşim anahtarı iteyince öyle düşünmüş adam kafa çekmek için istemiş anahtarı ve benim eşimde katılmış yani kutlaya ama adamlara ziyafet vereceğini söylememiş anahtarı isterken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?