- Konu Sahibi balkonkusu
-
Ne munasebet arkadaşlarıyla kafa çekmek fln.....çok ciddi bi şekilde tavrını koymalısın çok çirkin 18 25 yaş arası BEKAR erkekler yapar bu yaptıklarını
Köy yerine ayıplamıyolarmı eşini benimde köyde evim var böyle bişey olsa bizi tefe koyarlar eşine dedikodu yabıyolarmış herkes ayıplıyolarmış fln desen faydası olzmi menim eşim o konuda çok hassastır öyle desem ikna olurdu
karisi oldugunu sanmam yalan soylemislerdir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ozaman ara karısına sor, diyelim karısı evet benım dedı!! Yınede guvenme bu devırde kımseye güvenme
tabii ki normal değil. kocam benden habersiz arkadaşlarını çağırıp kafa çekecek daha neler yavaş gelsinhem eşiyle kalacak adam neden sizin evinizde kalsın belli ki eşi değil yuh yani otel mi orası iyice abartmış haddini bildirin bu ne saçmalık
ah canım yemin ediyorum şu anda yazarken bile ellerim titriyo sinirden..eşimde yardımları dokundu diye sesini çıkartamıyo ..ama isteyene ne dersin..anlattım sen dedim ev sahibi olmadan gidip başkasının evinde kalırmısın dedim ve kalmıyodanereye gidersek gidelim gece döneriz ..hiç yatı yoktur çok nadir il dışı yerlerde oda mecburen ..ama kafama takılanda eşininde haberi yok yani..
eşin senin üstüne atsa işi anahtar eşimde vermiyor dese?
ve bn herşeyi kıskançlığımdan yapıyomuşum nankörmüşüm daha neler neler bi duysanız başım çatlıyo ağrıdan yeminle..ama gittiklerinden emin olayım o arkadaşada iki çift lafım olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?