her şerde bir hayır vardır diyorum. inanıyorum. ama içim içime sığmıyor.

Çok teşekkü ederim. Bir söz vardı kim söyledi bilmiyorum. Hayat biz planlar kurarken başımıza gelenlerdir.

Böyle bi sözdü sanırım.

Ev aldık hayali ile yola çıkıp işsiz kalan eşim. Ben nasıl çalışırım imkansız derken iş bulan ben. Hayatta hiç birşey garanti değil. Biliyordum ama başıma gelince daha iyi anladım bunu.
Çok teşekkür ederim destekleriniz için. Sizle konuşunca çünkü çıktım matem kabuğumdan.

Çok şükür en azından biriniz iş bulmuşsunuz.Bu iş hızır gibi yetişti , darısı eşinize.Ne mutlu iyi günde kötü günde birbirinize destek oluyorsunuz.Gerçek bir aile olmakta böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.

Ve bugün bir iyi haber daha aldık. Ev için kiracı bulduk. Rabbim cumlemizin yardımcısı olsun.iş de bana iyi geldi gerçekten. Patronlarım da şeker gibi insanlar.
Vallahi çok sevindim, allah hayırlı kapılar açsın, çok daha iyi işler bulasınız inşallah

Inanıyorum ama ışte kızıyor insan. Kızgınlığım bunu yapan insanlara. Ama hep tekrarlıyorum dediğiniz gibi. Rabbimin vardır bir bildiği diye. Işlerimiz okadar tıkır tıkır gittiki anlatamam. Evi aldığımız fiyat m banka dan çıkan kredinin hızı eşyaların biri olmuyor ordan çıkıyoruz daha uyguna daha güzeli çıkıyor karşıma. Ama artık evi dayadım dosedim. 1 günde fazladan kalıp keyif yaparız oğlumla dedim. Zindan oldu o ev bana bakıp bakıp ağladım sabaha kadar. Olmazsa elimden giderse de isyan etmem. Rabbim sağlık sihat versin. Ama ışte bir belirsizlik var ya şuan. Küçük bir çocuk. Kenarda birikim yok. Bir haber bekliyoruz. Onunda maaş şimdiki gibi yüksek olmaz ise bize yetsin yeter diyorum. Eşim içten içe kahroluyor görüyorum. Sağlığına birşey olur diye korkuyorum.

Hiç ev aldım demedi mesela. Senin evin burası senin için dedi hep. Herşey senin oğlum için diye diye yaptı. İsyan değil bu. Dedim ya sıkıştık kaldık. Çaresizlik. Bekliyoruz umud ediyoruz. Rabbime dua ediyoruz.

Kiyamam guclu olun tamam mi. Her zorlukla beraber bi kolaylik vardir.

Bizi babam terk ettiginde iki cocuguz okuyoruz annem ise girdi 200 kusur liraya bize bakti. Bigun tavuk yerken annem bu son tavugunuz bidaha alamayabilirim demisti. Gozlerm doldu yutkundm az daha elimdeki tavugu opecektm. Sonra Allah bi bereket verms bi tavuk vermis evdekiler tavuk yemekten bikti ben yillardir hala bikmadim :) simdi sukur Allah hic ummadgmz yerden kapilar acti. Arabamizi da aldk masallah. Annem kadin basina ustelik cocuklarini da birakacak kimsesi yokken buyuttu okuttu bizi. Ben kucuk anne oldum buyuduk birlikte.

Bi tanidigmn da basina sey geldi. Birine borc vermis yillar once. Adam odeyememis sonra karsliginda elinde ise yaramayan kuru bi arazi vermis. Yillar sonra arazinin yanindan kopru gecti fiyat uctu. :)) yani sizin icin de Allah'in ne murad ettigini bilemezsiniz.

Esinize cok destek olun olur mu? Gecer bu gunler de insallah vardir bi hayir. Allah elinizi rahatlatsn hayirli bi is buldursun. Borclarinizi odemek icin.kolayliklar versin. Ben tesbih cekiyorum gun icinde ve bereketini goruyorum ( ya latif ya melik ya kuddus ya rezzak ) Allah'in isimleri. Lutfeden, mulkun sahibi, rizki veren. Kuddusun anlamini unuttm.su an :) ne zaman ceksem o gun en sevdgm seyleri.yemek.nasip.oluyo mesela :)

İnşallah öyle bir iş çıkar ki eşinin karşısına iyi ki önceki işten çıkartılmış diyecek kadar çok iyi bi iş olur. Erkeğin işsiz olmasi kadar zor bi durum yok. Tez zamanda Rabbim yardımcınız olsun

Kiyamam guclu olun tamam mi. Her zorlukla beraber bi kolaylik vardir.

Bizi babam terk ettiginde iki cocuguz okuyoruz annem ise girdi 200 kusur liraya bize bakti. Bigun tavuk yerken annem bu son tavugunuz bidaha alamayabilirim demisti. Gozlerm doldu yutkundm az daha elimdeki tavugu opecektm. Sonra Allah bi bereket verms bi tavuk vermis evdekiler tavuk yemekten bikti ben yillardir hala bikmadim :) simdi sukur Allah hic ummadgmz yerden kapilar acti. Arabamizi da aldk masallah. Annem kadin basina ustelik cocuklarini da birakacak kimsesi yokken buyuttu okuttu bizi. Ben kucuk anne oldum buyuduk birlikte.

Bi tanidigmn da basina sey geldi. Birine borc vermis yillar once. Adam odeyememis sonra karsliginda elinde ise yaramayan kuru bi arazi vermis. Yillar sonra arazinin yanindan kopru gecti fiyat uctu. :)) yani sizin icin de Allah'in ne murad ettigini bilemezsiniz.

Esinize cok destek olun olur mu? Gecer bu gunler de insallah vardir bi hayir. Allah elinizi rahatlatsn hayirli bi is buldursun. Borclarinizi odemek icin.kolayliklar versin. Ben tesbih cekiyorum gun icinde ve bereketini goruyorum ( ya latif ya melik ya kuddus ya rezzak ) Allah'in isimleri. Lutfeden, mulkun sahibi, rizki veren. Kuddusun anlamini unuttm.su an :) ne zaman ceksem o gun en sevdgm seyleri.yemek.nasip.oluyo mesela :)
Çok teşekkür ederim. Rabbim darlık göstermesin inşallah sizede birdaha

Çok şükür en azından biriniz iş bulmuşsunuz.Bu iş hızır gibi yetişti , darısı eşinize.Ne mutlu iyi günde kötü günde birbirinize destek oluyorsunuz.Gerçek bir aile olmakta böyle zamanlarda ortaya çıkıyor.
Çok şükür. Aile ortamı önemli tabi. Çok şükür diyorum. Eşimi suclayabilecegim bir durum değil bu. Bende elimden geleni yapacağım Allahin izni ile. Çok teşekkür ederim

Naptınız, nasılsınız? Eşiniz de iş bulabildi mi?
Uzun süredir foruma girmiyordum. Teşekkür ederim. Çok şükür girdi eşimde işe. Evet eski işi gibi değil aldığı ucret bende çalışıyorum zor oluyor. Uzun zaman çalışmadım çocukla eskiden zaman daha çok gecirirdim. Bunalar bazen bana koyuyor baya. Ama diyorum. Saçmalama cikom sen tek değilsin senden daha zor durumda çalışan anneler de var.
Hem Rabbimin bana açtığı bir yol olarak bakıyorum artık. Böyle birşey olmasa belki hiç calismiycaktim. Okadar emeklilik primim boşa gidecekti. Şimdi bir şansım var.
Bir derdim kederim olsa bile işe gidince sıyrılıyorum.

Uzun süredir foruma girmiyordum. Teşekkür ederim. Çok şükür girdi eşimde işe. Evet eski işi gibi değil aldığı ucret bende çalışıyorum zor oluyor. Uzun zaman çalışmadım çocukla eskiden zaman daha çok gecirirdim. Bunalar bazen bana koyuyor baya. Ama diyorum. Saçmalama cikom sen tek değilsin senden daha zor durumda çalışan anneler de var.
Hem Rabbimin bana açtığı bir yol olarak bakıyorum artık. Böyle birşey olmasa belki hiç calismiycaktim. Okadar emeklilik primim boşa gidecekti. Şimdi bir şansım var.
Bir derdim kederim olsa bile işe gidince sıyrılıyorum.

Aklıma gelmiştiniz benzer bir nicki görünce şimdi bir konudaki yorumunuzu gördüğümde tanıdım :)
Çok şükür.
Ben bir şeylerin daha da iyi olacağına inanıyorum, nedense öyle hissediyorum, enerjiniz güzel geliyor bana, inancınız yüksek.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah, her şeyde vardır bir hayır, haksızlık yapanın yanına kalmaz...

Merhaba canim sizi cok iyi anliyorum... ama inanki sağlık herseyin başı.... sağlıklı olun gerisi bi şekilde oluyor rabbim mutlaka daha guzel kapilar açar.. bu sekilde düşün ve allaha dua et... inşallah esin daha iyi bir iş bulur... gün dogmadan nele doğar :KK66:

Aklıma gelmiştiniz benzer bir nicki görünce şimdi bir konudaki yorumunuzu gördüğümde tanıdım :)
Çok şükür.
Ben bir şeylerin daha da iyi olacağına inanıyorum, nedense öyle hissediyorum, enerjiniz güzel geliyor bana, inancınız yüksek.
Rabbim iyilerle karşılaştırsın inşallah, her şeyde vardır bir hayır, haksızlık yapanın yanına kalmaz...
Artık kızmıyorum bile onlara. Rabbim bizle birlikte darda olan borçlu olanlara yardım etsin kötüler de ne hali varsa görsün diyorum. Rabbimin adaletine güvenim tam. Bu dünya olmazsa ahireti var. Icimde tutmuyorum artık. Yoluma bakıyorum. Ama eşim hala depresif halde. İster istemez. Kolay birşey atlatmadı. İş içinde baya baskı yaptım son zamanlar. Beni suçluyor bazen o zamanlar baskı yaptım diye ama düşün düşün kafayı yiyecekti süreci hızlandırmış oldum didikleyerek. En azından şimdi plan yapabiliyoruz. O dönem bosluktaydık. Para gelmeyince plan da yapamıyor insan. Yol kalmıyor. Rabbim kimseye yasatmasın zormuş gerçekten. İşten çıkarılan birini duyunca resmen kendim gibi üzülüyorum. Bu zamanda çok zor.

Artık kızmıyorum bile onlara. Rabbim bizle birlikte darda olan borçlu olanlara yardım etsin kötüler de ne hali varsa görsün diyorum. Rabbimin adaletine güvenim tam. Bu dünya olmazsa ahireti var. Icimde tutmuyorum artık. Yoluma bakıyorum. Ama eşim hala depresif halde. İster istemez. Kolay birşey atlatmadı. İş içinde baya baskı yaptım son zamanlar. Beni suçluyor bazen o zamanlar baskı yaptım diye ama düşün düşün kafayı yiyecekti süreci hızlandırmış oldum didikleyerek. En azından şimdi plan yapabiliyoruz. O dönem bosluktaydık. Para gelmeyince plan da yapamıyor insan. Yol kalmıyor. Rabbim kimseye yasatmasın zormuş gerçekten. İşten çıkarılan birini duyunca resmen kendim gibi üzülüyorum. Bu zamanda çok zor.

Aynen Rabbim görüyor biliyor..
Tabi normal, bir de erkekler bu konuda daha hassas oluyor, üstünde daha fazla yük hissediyor..
Aynen olmuşla ölmüşe çare yok.. Belirsizlik daha kötüdür her zaman. Bilemezdiniz ki...
Birlikte geleceksiniz üstesinden inşallah. Bir yandan yine daha iyi bir iş bakar ve şimdi daha tecrübeli, tecrübelisiniz.

Back
X