- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nedir bu çekememezlik özellikle iş yerlerindeHiç fazlasında gozumuz olmadıki öyle bir aile degiliz. Zaten işin özü çok farklı. Cekememezlik. İş yerinde çalışanların %90 ı müşteri herkes farkında bunun
İnşallah. Rabbim beterinden korusun. İnşallah düzelir herşey.Sağlığınız yerinde çok şükür. Evde alınır,eşyada,arabada ama sağlık alınmıyor,en kötü senaryo olsa bile siz iyi olun,saglığınizdan olmayın,gerisi inanın hallolur ki eminim herşey düzelecek.
Bizimkiler bir nevi deplasmandaydı zaten.eski elemanların içine transfer oldular. Kendinden üst olanlara fikir yol gösterir di. Zamanla bu eski elemanlara dokunmaya başladı. Bir nevi mobing ceaitleri2 uyguladılar vs derken baktılar olmayacak en son kökünden hallettiler.düşünsene perşembe günü seni şu departmana transfer edelim orayı duzeltsen duzeltsen sen duzeltirsin. Ben sana çok guveniyorum vs diyen müdür.pazartesi eşimi çağırıp perfomans yetersizliği diyor. Yani çekememezlik oyunları çok ama esim düşmedi hiç. Ne isler2karistirdilar işler karşsın diye ama her seferinde esim uyandı. Esim2 yaptıkları karışıkliklarda hiç fesatlanmadı işi bilmiyor lar dedi. Bana sorarsanız yanlışı esime2karşı kullanmaktınedir bu çekememezlik özellikle iş yerlerinde
hayat çok kısa oysa ki
çok geçmiş olsun çikom Allah daha hayırlı kapılar açsın
anlıyorum seni hayal kırıklığı yaşıyorsunuz
Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah
Nasıl bir ek is yapmistinizkötü olmuş Rabbim bu mubarek günde güzel kapılar açsın size... şimdilik o evi kiraya vereceksiniz eşyalı verdiniz mi getirisi kredi ödemesi kadar olur boş evler bile 1500den başlıyor.. ev kendi kredisini öderken eşinizde bulduğu işte çalışacak daha iyisini bulana kadar sizinde çalışmanız bu durumda çok iyi olur. çocuğunuzu annenize kayınvalidenize bırakabilirseniz ne ala ama bırakamazsanız evden bir şeyler yapıp satmanızı öneririm... ben çalıştığım halde ek iş yaparak para biriktirmiştim...
bebek tokası bandanası tütü etek ve badi süsleyip satmıştım.. doğum sonrası gelenlere verilen hediyeliklerden yapmıştım... ev süs eşyası boyayıp satmıştım.. şu an iş yoğunluğumdan dolayı yapamıyorum çok şükür eskisi gibi ihtiyacımda kalmadı yoksa bir şekilde yine yaparım... biz kadınlar istersek her şeyi başarabiliriz yeter ki isteyelim...Nasıl bir ek is yapmistiniz
Allah sizlerin de yardımcısı olsun.bir an önce evi kiraya verip kredi ödemesini çıkarmaya bakın.
en kısa zamanda da hayırlı bir işe girer de zor durumda kalmazsınız umarım.
ben de işsizim, çocuğumuz, her ay dünya kadar ödememiz var, ev kira... her ay cepten gidiyor, çok üzülüyorum, çok çaresiz hissediyorum kendimi ama elden bir şey gelmiyor...
Sağlığınız yerinde çok şükür. Evde alınır,eşyada,arabada ama sağlık alınmıyor,en kötü senaryo olsa bile siz iyi olun,saglığınizdan olmayın,gerisi inanın hallolur ki eminim herşey düzelecek.
Bir kapı açıldı beklenmedim yerden. Bende yüzünü bile görmediğim ama kötü günümde yanımda destek olan arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Malum çocuğum var ve çalışamıyor dum. Oğlumun okuluna yakın bir iş buldum. Benim alanım değil ama alanım olması zaten zor ihtimaldi cocukla. Asgari ücret falan demedim. Yarın başlıyacam inşallah başarırım. Oğlumun okuluna 5 dk mesafe de. Okul ile görüştüm durumu anlattım. Anasınıfı hem sabahcı hem öğlenci olarak kabul edecek böylelikle okul da tam gün olacak. Okul akşam 5 de bitecek. Oğlumu alıp karşı konuşma getiricem. 1Buçuk saat sonra paydos. Kuzum böylelikle evde anne hasreti ile cebelleşmeyecek. Okulu çok seviyor Allahtan. Bu planı ilk ona anlattım fikrini aldım Mujde veriyormusum gibi karşıladı bu biraz içimi rahatlattı.Ne güzel :) Neden bilmiyorum ama gerçekten güzel hisler oluştu içimde.
Çok teşekkür ederim bende...
Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin.
Amin inşallah canım.Bir kapı açıldı beklenmedim yerden. Bende yüzünü bile görmediğim ama kötü günümde yanımda destek olan arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Malum çocuğum var ve çalışamıyor dum. Oğlumun okuluna yakın bir iş buldum. Benim alanım değil ama alanım olması zaten zor ihtimaldi cocukla. Asgari ücret falan demedim. Yarın başlıyacam inşallah başarırım. Oğlumun okuluna 5 dk mesafe de. Okul ile görüştüm durumu anlattım. Anasınıfı hem sabahcı hem öğlenci olarak kabul edecek böylelikle okul da tam gün olacak. Okul akşam 5 de bitecek. Oğlumu alıp karşı konuşma getiricem. 1Buçuk saat sonra paydos. Kuzum böylelikle evde anne hasreti ile cebelleşmeyecek. Okulu çok seviyor Allahtan. Bu planı ilk ona anlattım fikrini aldım Mujde veriyormusum gibi karşıladı bu biraz içimi rahatlattı.
Eşim için de haber bekliyoruz henüz. Yani umut var yok değil ama sonradan hüsrana uğramak korkusu hep var içimizde. Malum büyük darbe yedik. Ama bir umut ışte. En azından Rabbim bir kapı açtı. Ama içim bir tuhaf. Sanırım oğlum la alakalı. Kendi kendime bir senmisin çalışan anne birsürü çocuk var hatta daha zor şartlarda anneleri çalışan diyorum. Şükür ediyorum evet çok şükür. Ama sıkıntım geçmiyor inşallah bunada alisacagim kısa zaman sonra. İnşallah eşim ile ilgili de iyi bir haber alırız yakında. Rabbim tüm dertlilere yardım etsin inşallah.
Bir kapı açıldı beklenmedim yerden. Bende yüzünü bile görmediğim ama kötü günümde yanımda destek olan arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Malum çocuğum var ve çalışamıyor dum. Oğlumun okuluna yakın bir iş buldum. Benim alanım değil ama alanım olması zaten zor ihtimaldi cocukla. Asgari ücret falan demedim. Yarın başlıyacam inşallah başarırım. Oğlumun okuluna 5 dk mesafe de. Okul ile görüştüm durumu anlattım. Anasınıfı hem sabahcı hem öğlenci olarak kabul edecek böylelikle okul da tam gün olacak. Okul akşam 5 de bitecek. Oğlumu alıp karşı konuşma getiricem. 1Buçuk saat sonra paydos. Kuzum böylelikle evde anne hasreti ile cebelleşmeyecek. Okulu çok seviyor Allahtan. Bu planı ilk ona anlattım fikrini aldım Mujde veriyormusum gibi karşıladı bu biraz içimi rahatlattı.
Eşim için de haber bekliyoruz henüz. Yani umut var yok değil ama sonradan hüsrana uğramak korkusu hep var içimizde. Malum büyük darbe yedik. Ama bir umut ışte. En azından Rabbim bir kapı açtı. Ama içim bir tuhaf. Sanırım oğlum la alakalı. Kendi kendime bir senmisin çalışan anne birsürü çocuk var hatta daha zor şartlarda anneleri çalışan diyorum. Şükür ediyorum evet çok şükür. Ama sıkıntım geçmiyor inşallah bunada alisacagim kısa zaman sonra. İnşallah eşim ile ilgili de iyi bir haber alırız yakında. Rabbim tüm dertlilere yardım etsin inşallah.