her şerde bir hayır vardır diyorum. inanıyorum. ama içim içime sığmıyor.

üzülme cnm, bir kapı kapanır diğeri açılır. iş hayatı böyle malesef kimseye güvenmeyeceksin. Allah böyle art niyetli işverenleri ıslah etsin..

Off..
Ben krediyi duyunca ta burdan bi uzuldum.
Ayda cok fazla odemeniz var.
Allah yardimciniz olsun elbet bi kapi acilir uzulmeyin.
O firma cok pisman olucak gibi bi hissim var.

Ama tek care simdilik bence sizinde ise baslamaniz esinizle beraber.
2 gelir elde etmeniz gerek aylik.
Yoksa olmaz maalesef.

Insllah hersey yoluna girer sizin icn.

Peki soyle yapsanız esiniz bir yandan is baksa bir yandan siz evladınızi da işler yoluna girene kadar anneniz yada kv falan baksa

Hiç fazlasında gozumuz olmadıki öyle bir aile degiliz. Zaten işin özü çok farklı. Cekememezlik. İş yerinde çalışanların %90 ı müşteri herkes farkında bunun
nedir bu çekememezlik özellikle iş yerlerinde
hayat çok kısa oysa ki
çok geçmiş olsun çikom Allah daha hayırlı kapılar açsın
anlıyorum seni hayal kırıklığı yaşıyorsunuz
Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah

nedir bu çekememezlik özellikle iş yerlerinde
hayat çok kısa oysa ki
çok geçmiş olsun çikom Allah daha hayırlı kapılar açsın
anlıyorum seni hayal kırıklığı yaşıyorsunuz
Rabbim daha güzel kapılar açsın inşallah
Bizimkiler bir nevi deplasmandaydı zaten.eski elemanların içine transfer oldular. Kendinden üst olanlara fikir yol gösterir di. Zamanla bu eski elemanlara dokunmaya başladı. Bir nevi mobing ceaitleri2 uyguladılar vs derken baktılar olmayacak en son kökünden hallettiler.düşünsene perşembe günü seni şu departmana transfer edelim orayı duzeltsen duzeltsen sen duzeltirsin. Ben sana çok guveniyorum vs diyen müdür.pazartesi eşimi çağırıp perfomans yetersizliği diyor. Yani çekememezlik oyunları çok ama esim düşmedi hiç. Ne isler2karistirdilar işler karşsın diye ama her seferinde esim uyandı. Esim2 yaptıkları karışıkliklarda hiç fesatlanmadı işi bilmiyor lar dedi. Bana sorarsanız yanlışı esime2karşı kullanmaktı

Öncelikle Allahım yar ve yardımcınız olsun. Kaç yaşındasın çocuğun varmı eğer varsa ve birine gün içinde bakması için emanet edip hemen iş arayışına başvur . Eğer yaşın çok yoksa magazacilik işlerine basvurabilirsin. Hiç değilse eşin iş bulana kadar idare edersin

kötü olmuş Rabbim bu mubarek günde güzel kapılar açsın size... şimdilik o evi kiraya vereceksiniz eşyalı verdiniz mi getirisi kredi ödemesi kadar olur boş evler bile 1500den başlıyor.. ev kendi kredisini öderken eşinizde bulduğu işte çalışacak daha iyisini bulana kadar sizinde çalışmanız bu durumda çok iyi olur. çocuğunuzu annenize kayınvalidenize bırakabilirseniz ne ala ama bırakamazsanız evden bir şeyler yapıp satmanızı öneririm... ben çalıştığım halde ek iş yaparak para biriktirmiştim...

kötü olmuş Rabbim bu mubarek günde güzel kapılar açsın size... şimdilik o evi kiraya vereceksiniz eşyalı verdiniz mi getirisi kredi ödemesi kadar olur boş evler bile 1500den başlıyor.. ev kendi kredisini öderken eşinizde bulduğu işte çalışacak daha iyisini bulana kadar sizinde çalışmanız bu durumda çok iyi olur. çocuğunuzu annenize kayınvalidenize bırakabilirseniz ne ala ama bırakamazsanız evden bir şeyler yapıp satmanızı öneririm... ben çalıştığım halde ek iş yaparak para biriktirmiştim...
Nasıl bir ek is yapmistiniz

bir an önce evi kiraya verip kredi ödemesini çıkarmaya bakın.
en kısa zamanda da hayırlı bir işe girer de zor durumda kalmazsınız umarım.
ben de işsizim, çocuğumuz, her ay dünya kadar ödememiz var, ev kira... her ay cepten gidiyor, çok üzülüyorum, çok çaresiz hissediyorum kendimi ama elden bir şey gelmiyor...

Nasıl bir ek is yapmistiniz
bebek tokası bandanası tütü etek ve badi süsleyip satmıştım.. doğum sonrası gelenlere verilen hediyeliklerden yapmıştım... ev süs eşyası boyayıp satmıştım.. şu an iş yoğunluğumdan dolayı yapamıyorum çok şükür eskisi gibi ihtiyacımda kalmadı yoksa bir şekilde yine yaparım... biz kadınlar istersek her şeyi başarabiliriz yeter ki isteyelim...

bir an önce evi kiraya verip kredi ödemesini çıkarmaya bakın.
en kısa zamanda da hayırlı bir işe girer de zor durumda kalmazsınız umarım.
ben de işsizim, çocuğumuz, her ay dünya kadar ödememiz var, ev kira... her ay cepten gidiyor, çok üzülüyorum, çok çaresiz hissediyorum kendimi ama elden bir şey gelmiyor...
Allah sizlerin de yardımcısı olsun.

Sağlığınız yerinde çok şükür. Evde alınır,eşyada,arabada ama sağlık alınmıyor,en kötü senaryo olsa bile siz iyi olun,saglığınizdan olmayın,gerisi inanın hallolur ki eminim herşey düzelecek.
Ne güzel :) Neden bilmiyorum ama gerçekten güzel hisler oluştu içimde.
Çok teşekkür ederim bende...
Rabbim tüm darda olanlara yardım etsin.
Bir kapı açıldı beklenmedim yerden. Bende yüzünü bile görmediğim ama kötü günümde yanımda destek olan arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Malum çocuğum var ve çalışamıyor dum. Oğlumun okuluna yakın bir iş buldum. Benim alanım değil ama alanım olması zaten zor ihtimaldi cocukla. Asgari ücret falan demedim. Yarın başlıyacam inşallah başarırım. Oğlumun okuluna 5 dk mesafe de. Okul ile görüştüm durumu anlattım. Anasınıfı hem sabahcı hem öğlenci olarak kabul edecek böylelikle okul da tam gün olacak. Okul akşam 5 de bitecek. Oğlumu alıp karşı konuşma getiricem. 1Buçuk saat sonra paydos. Kuzum böylelikle evde anne hasreti ile cebelleşmeyecek. Okulu çok seviyor Allahtan. Bu planı ilk ona anlattım fikrini aldım Mujde veriyormusum gibi karşıladı bu biraz içimi rahatlattı.

Eşim için de haber bekliyoruz henüz. Yani umut var yok değil ama sonradan hüsrana uğramak korkusu hep var içimizde. Malum büyük darbe yedik. Ama bir umut ışte. En azından Rabbim bir kapı açtı. Ama içim bir tuhaf. Sanırım oğlum la alakalı. Kendi kendime bir senmisin çalışan anne birsürü çocuk var hatta daha zor şartlarda anneleri çalışan diyorum. Şükür ediyorum evet çok şükür. Ama sıkıntım geçmiyor inşallah bunada alisacagim kısa zaman sonra. İnşallah eşim ile ilgili de iyi bir haber alırız yakında. Rabbim tüm dertlilere yardım etsin inşallah.

Bir kapı açıldı beklenmedim yerden. Bende yüzünü bile görmediğim ama kötü günümde yanımda destek olan arkadaşlarımla paylaşmak istedim. Malum çocuğum var ve çalışamıyor dum. Oğlumun okuluna yakın bir iş buldum. Benim alanım değil ama alanım olması zaten zor ihtimaldi cocukla. Asgari ücret falan demedim. Yarın başlıyacam inşallah başarırım. Oğlumun okuluna 5 dk mesafe de. Okul ile görüştüm durumu anlattım. Anasınıfı hem sabahcı hem öğlenci olarak kabul edecek böylelikle okul da tam gün olacak. Okul akşam 5 de bitecek. Oğlumu alıp karşı konuşma getiricem. 1Buçuk saat sonra paydos. Kuzum böylelikle evde anne hasreti ile cebelleşmeyecek. Okulu çok seviyor Allahtan. Bu planı ilk ona anlattım fikrini aldım Mujde veriyormusum gibi karşıladı bu biraz içimi rahatlattı.

Eşim için de haber bekliyoruz henüz. Yani umut var yok değil ama sonradan hüsrana uğramak korkusu hep var içimizde. Malum büyük darbe yedik. Ama bir umut ışte. En azından Rabbim bir kapı açtı. Ama içim bir tuhaf. Sanırım oğlum la alakalı. Kendi kendime bir senmisin çalışan anne birsürü çocuk var hatta daha zor şartlarda anneleri çalışan diyorum. Şükür ediyorum evet çok şükür. Ama sıkıntım geçmiyor inşallah bunada alisacagim kısa zaman sonra. İnşallah eşim ile ilgili de iyi bir haber alırız yakında. Rabbim tüm dertlilere yardım etsin inşallah.
Amin inşallah canım.
Nasıl sevindim anlatamam sana.Dilerim huzurlu,bol kazançlı günler geçirirsin işyerinde. Kuzucuğunda okulunda mutlu ,huzurlu olur.
Eşinde en kısa zamanda iş bulur gönlüne göre inşallah.
Okul konusunda üzülme lütfen,bak ben halihazırda çalışmıyorum ama benim kızımda tam gün gidiyor okula ve inanki evde olduğundan kat ve kat iyi vakit geçiriyor,arkadaşları var sosyalleşiyor,öte yandanda eğitim alıyor. Zaten sevinmiş okul işine,Rabbim iyilerle karşılaştırsin kuzunuda. İnşallah herşey güzel olacak.

Belki diyeceklerim sizi uzebilir ama her zaman iyi yorum yapamayız. Herkes demiş ya sizin şer bildiklerinizde bir hayır vardır diye ama herkes unutur ki devamında her Hayır bildiklerinizde de bir şer vardır ayetini.
Kredi sizin Hayır bildiginiz ama aslında şer olan bir şeydi.
Üzgünüm. Bir kere bulasmissiniz yapacak bir şey yok. İkiniz çalışır ödersiniz insallah.

Cok iyi insanlarsiniz siz de esiniz de. Hirs ve para icin insanlari ekmediginden etmeyen iyi insanin ugradigi haksizlik ilk degil ve son da olmayacak. Allahim daha iyi islerle kiymet bilen insanlarla karsilastirsin sizleri. Boyle nankor insanlarin oldugu is elbet biyerde patlardi zaten

Cok iyi insanlarsiniz siz de esiniz de. Hirs ve para icin insanlari ekmediginden etmeyen iyi insanin ugradigi haksizlik ilk degil ve son da olmayacak. Allahim daha iyi islerle kiymet bilen insanlarla karsilastirsin sizleri. Boyle nankor insanlarin oldugu is elbet biyerde patlardi zaten

Amin inşallah..
Güzel haberinize çok sevindim, inşallah dahası da gelecektir. Eşinizin de fazla işsiz kalacağını sanmam.

“Bir yandan korkun bir yandan umudun varsa iki kanatlı olursun; tek kanatla uçulmaz zaten." Hz. Mevlana
Ne güzel çocuğunuz da olumlu karşılamış :) Üstelik dediğiniz gibi çok çalışan anne var ki keyfi de değil zaten sizin durumunuz.

Back
X