Her şey bir anda altüst oldu.

Şu konuda haklısın; eşi bakacak, masrafları karşılayacak bence de. Ama yapmıyorsa abi elbette devreye girer küslük de olsa. Kardeşinin eşine daha fırsat vermeden kendisi atılıp her şeyi üstleniyorsa haklısın ama bunlar çok hassas konular. Yorum yapmak zor.

Bunu daha önce de belirttim zaten. Kesinlikle derdi para değil.

Peki şunu sorayım. Zorla ellerini taşın altına sokardım diyorsunuz. Diyelim ki nuh deyip peygamber demiyorlar ve yardım etmiyorlar. Aman banane ben yuva kuracağım der misiniz?

Açıkcası ben bu durumda direkt elimdekileri satıp veririm. Ailemi ikna etmekle enerjimi harcamam bile. Herkesin yapısı farklı tabi. Bu konuda benim takılacağım ilk konu kanser hastası kardeş olur.

Ama konu sahibi parayı hesabıma göndereceksin diyerek hata yapmış. Para derdindeymiş gibi durmuş. Biz anladık derdi ailesi, para değil. Ama bunu bu yolla gösteremez.

sayfaları okuyamadım

SGK yı yazamam demişsin de nişanlının çalışanları varmış zaten

yapacak sigortasını kardeşinin 3 ay sonra devlet karşılayacak tedavinin en azında bir kısmını

evet insan ilk önce eşi evini satsın diye düşünür de bunu nasıl söyler karşı tarafa

Bence iyi düşünün. O aşırı iyi merhametli hareketler bitebilecek , ömrü olan şeyler. Kendini bu sekilde kullandiran bir insanla yapamazdim ben olsam. Bir telefonla kalkacakken siz durdurdugunuzda oturan adam ilerde oturmayadabilir. Ömür boyu bunu cekebilecek misiniz? Kaldi ki ikinci evlilik , cok cok iyi dusunulmeli.

Eğer ille de vermeyiz deseler hepsini ben karşılardım tabi, banane ben yuva kuracağım demezdim. Bu yüzden beni terk edecek kişi de buyursun terk etsin derdim. Ama gerçek hayat öyle ilerlemiyor işte, çoğu insan başta suya sabuna dokunmasa da biraz fırça yeyince gönülsüz de olsa yola gelir (zaten önemli olan onların gönlünün olması değil). Açık açık ölsün banane diyen de olur elbet ama çoğu bunu demez. Sadece herşeye atılan birinin varlığı işlerine geliyor nasılsa yapan kişinin varlığına güveniyolar. “Nasılsa yapan” kişinin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor. Kendi ailemde de (daha doğrusu yakın bir akrabamda) var benzer bir durum.

Greenciğim yeniden evlendiğinde sende anlayacaksın canım hiç bir ilişki sorunsuz değildir. Ben çok razıyım nişanlımdan. Sadece bu sorunları ben olgunlukla karşılayamadım.
He kaybetme korkusu da var ama ben mantıksız bir şey de demedim.
Kendisi bana sonuna kadar haklısın, ne desen haklısın dedi.
Bugün uzun uzun konuştuk. Sana daha detaylı anlatırım :)

Herkese muhteşem yorumları için teşekkür ederim.
Çok yardımcı oldunuz . Allah razı olsun hepinizden.
Görelim mevlam neyler boyutuna geçtim.
Hakkımda ne iyi ise o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…