Her şey bir anda altüst oldu.

Bu söylediklerinin fazlasını söyledim , eksiği yok inan.
Her şeyin de çok farkında. O parayı alacaksın bile dedim.
Bu sgk işinin çok mantıklı bir açıklaması var ama onu yapamıyorum. Çünkü direkt belli olurum. Ama olmadığına eminim.
Ben kendimi düşünmek zorundayım. Çünkü yarın öbür gün bir şey olduğunda kimse demeyecek bu kıza yazık diye.
Bilerek kabul etti diyecek. Ben sadece şu süreç geçsin diye bekliyorum.

Yook size neden kızayım ? O kadar haklı şeyler yazmışsınız ki...
Fazla iyilikte insanı ve yanındakini yoruyor...
Çok üzücü bir süreç yaşamışsınız. Kendimi yerinize koydum , ki gerek yok aslında durumlarımız benzer, bende dayanamazdım.
Ne kadar bencil , ne kadar kan emici insanlar...

elemanların maaşını da mı verdi
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Sgk konusunda anlatsam hak vereceğiniz bir durum var. Onu da ben açıklayamıyorum belli olmamak adına.
Ailesiyle aram hiç yok. Babasını görmedim bile desem yeridir. Annesiyle de yeni tanıştık. Çünkü ailesini hiç bir şekilde yanımızda istemediğini söylüyor.
Olaylara objektif baksam da ona bunu söylediğim de sanki ben acımasız gibi oluyorum.
Maaşları dün yatırdı. Ben çok kızdım . İnsanlar senin eline bakıyor , hayrına çalışmıyorlar dedim.
O da hak verdi ama maalesef saçmalamasının bedelini ödemiş oldu.
Babam şu an bana sakin ol diyor aynı şekilde annemde. Ama onlarda durumdan çok rahatsız.
Hatta annemin yanında ben ona her şeyi açık açık söyledim. Sakın benim başıma bela etme bu insanları dedim. Ben aileni kabul etmiyorum , hiç birini sevmedim dedim. Annem de yanımızda her şeye şahit oldu. Ve hepsini de kabul etti.

işçilerinin parasını bayramdan önce yatırsaydı keşke
yani 2.evlilik konusunda lütfen acele etmeyin benim durumumu az çok biliyorsunuzdur, 2.de boşanmak daha zor malesef
ailesiyle görüşmek istememenizin de mantıklı sebepleri var ama evlilikte düğünde, bayramda, cenazede hep aileyi göreceksiniz malesef o yüzden çok iyi düşünmek gerekiyor
peki siz nasıl nişanlandınız kuzum annesi babası gelmedi mi nişanınıza

Hayır hiç birisi gelmedi. Çünkü kendisi istemedi. Beni böyle kabuk et , ailesiz dedi. Bende ona inandım. He haksız mı çıktı ? Hayır. Çok çok haklıymış.
Ben ailesini hiç bir şekilde kabul etmediğimi söyledim.

Greeşim herkes dayan diyor ama ben dayanamıyorum da. İpler kopma noktasına geldi. Yüzüğü önüne çıkartıp koydum bile. Babam gelsin anında konuşacağım. Bir ömür üzüleceğime , şimdi üzülürüm.
Ama şunu diyorum o hayatı boyunca üzülecek. Benim gibi birini bulamayacak bir daha. Alsın ailesini tepe tepe kullansın.

Elbette,geldiginde biliyordun diyecekler. Sen kendini dusun,herkes de kendini dusunsun. Allah tum hastalara sifa versin,kim ister ki birileri aci ceksin,kim ister coluk cocuk annesiz kalsin sefil olsun elbette hic birimiz istemeyiz.

Allah korusun basıma böyle bisey gelse,ailem tabiki destek olur ama ben açıp kardeşime benim tedavimi ustlen demem.
Esim ne güne duruyor?
Üstelik fazladn 1 evi varmis,satsın evini.
Hastalık da sağlık da demedik mi?

Ayrılıyor musunuz? En ufak bir soru işareti de olsa evlenmeyin diyenler sonuna kadar haklı. Belki de nişanlıyken bazı şeyleri görebildiğiniz için şanslısınız.

Kajmery ben tam olarak idrak edemedim ya.
Kan kusacak kadar büyük bir durum nedir tam olarak? Benimde bir kardeşim var, eşimde araba almak için para biriktiriyoruz. Allah korusun bir şey olsa benden önce anne babama düşer demez ona veririm direkt. Aile bu günler için değil mi?
Bizde de aileye kan kusturan bir amca vardı. Babamlar halamlar vs yıllarca görüşmediler. Amca kalp krizi geçirdi, herkes uçakla arabayla yanına koştu. Halbuki ölsün diyorlardı.

Ne olursa olsun kardeş. Açıkcası sizi rahatsız eden şeyin maddi yardımda bulunması olduğunu düşünmüyorum. Siz daha çok sizi göz ardı edip onlara yönelmesinden rahatsız gibisiniz.

Ee bu bildiğin enayilik. 2 evi olan insana 150 bin ancak evi satana kadar borç olarak verilir. Nişanlım merhametli falan demişsin de merhametli adam önce emeğinden para kazandığı adamlarım maaşını öder. Bu aile cengaveri. Kimse evlilik öncesi böyle bir konuyu sineye çekmez. O yüzden sürekli senin suyuna gidiyor, alttan alıyor. Adam ailesinin üstünden elini çekmeyecek. Zaten kardeşine bir şey olursa evlilik 2 çocuklu olacak. Adam bunu söylemiş, tepki gelince “rafa kaldırmış”.

Zaten ailesi ile pek uyuşmadıginız için evliliği ertelemistin. Belki de bir zaman a ihtiyaç verdi o da bu zaman..

Da suriye liler bile ucretsiz tedavi gorurken vatandasimiz kanser hastasi nasil karsilanmiyor... onu da gectim 2 evleri var ama sgk yok. Cok karisik islermis...

Kajmery uzaktan izle, atlama dediğin kişi yaşama şansı çok düşük olan son evre kanser hastası kardeşi
Vefasız da olsa kardeşi
Nankör de olsa kardeşi
Kardeş bu ya.. Daha nasıl ifade edilir ki...

kuzum sen iyisini bilirsin ama bana pek hayır edecek gibi gelmedi yani daha evlenmeden böyleyse evlenince ne olacak? ailen pek istemiyordu sanırım bu sebeplerden mi istemiyordu?

Eğer değecek bir ailesi olsa asla lafım olmaz.
Benim asıl kızdığım durum bu derece enayilikleri. Ben kaldıramıyorum ona da söyledim.

kuzum sen iyisini bilirsin ama bana pek hayır edecek gibi gelmedi yani daha evlenmeden böyleyse evlenince ne olacak? ailen pek istemiyordu sanırım bu sebeplerden mi istemiyordu?
Az evvel 2 saat konuştuk. Bildiğin içimi döktüm canım. Bu parayı alacaksın , almazdan senle evlenmeyeceğim ve bu para benim hesabıma yatacak dedim.
Hiç bir şey söylemedi . Sadece sakin ol lütfen dedi.

Eşimin ablası da kanser kanseri geçirdi şimdi başka bi yerden metastaz yapmış ilk teşhis koyulduğu zamanlar kendisinin iki evi olmasına rağmen yeni ev istiyormuş benden arabamı ve evimi istedi ki evimde kendim oturuyorum orta fiyatli bir ev araba da evdeki tek araba bir de araba alınınca hayırlı olsun diye aradı sonrada araba masraf araba almak salaklık demişti. Hemde arabayla oğlumu okula götürüyorum çocuklarla bütün işleri hallediyorum benim kimseye verebilecek fazladan bi param yok dedim olay çıkardı işi cirkeflige vurup neler söyledi sonrada hastalıktan yaptığı söylendi şaka gibi Ama esim tüm bunlar yasanirken benim yanimdaydi.Şimdi tekrar hasta olunca yine insanlık bende kalsın diye aradim ziyaret ettim baska da yapabilecek birseyim yok. Yaşayacaksa da takdiri ilahi ölecekse de Kajmery34

Ayrılıyor musunuz? En ufak bir soru işareti de olsa evlenmeyin diyenler sonuna kadar haklı. Belki de nişanlıyken bazı şeyleri görebildiğiniz için şanslısınız.
Zaten dua ediyorum Allaha ki bana ailesini gösterdi.
Allah onları nasıl biliyorsa öyle yapsın. O kadar nefret doldum ki anlatamam size.

Siz ne kadar güzel davranışsınız.
Nasıl utanmazlıktır bu ? Mal varken harcamamak nedir?
Bu yüzsüzlüğe cidden tahammülüm yok.

Az evvel 2 saat konuştuk. Bildiğin içimi döktüm canım. Bu parayı alacaksın , almazdan senle evlenmeyeceğim ve bu para benim hesabıma yatacak dedim.
Hiç bir şey söylemedi . Sadece sakin ol lütfen dedi.
ya şimdi herşeyi yapar ama evlenmeden bu raddeye gelinmiş şartlar başlamış hadi 1 2 sene iyi güzel peki sonrası? bence çok büyük risk alıyorsun tekrar bir düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…