- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.182
- 1.123
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
İstersen bir süre arama, bi gidişata bakın. Gerçekten kuzum öyke baştan dedim kabul ettiyle olmaz, azıcı çabalarsın diye düşünmüştür ama sen de de bunu görememiştir. Üzgünüm ama Zor gibi göründü bu iş bana. Vazgeçmiş gibi duruyor.zaten şimdi konuşmuyor geçen ayrılıyorum dediğimde de 2 gün pek pas vermedi anlaman için yaptım dedi
yok ondan bozmadım hastaydım yüzüme doğru düzgün bakmadı diye bir de artık kıskançlığımı törpüledim o kadar kıskanmıyorumHatalısınız. Başta anlattım kabul etti diyorsunuz olabilir kabul etti diye bu kadar bunaltılmaz ki. Normal kıskançlık sanmıştır nerden bilsin böyle çocukça davranacağınızı. Ayrıca fikri değişmiş de olabilir yaşadıkça gördükçe. Başta kabul etti diye kendinizi vazgeçilmez sanmayın yoksa çook üzülürsünüz.
Gün içinde zaten görüşmüşsünüz gece seni aramadan uyudu diye nişan mı bozulur? Kusura bakmayın ama bunca zaman iyi bile sabretmiş kendinize çeki düzen vermezseniz ayrılık kapıda.
ama başta her şeye tamam dedi şimdi niye değişiyor
bana dedi zaten her şey düzelcek de bana dedi ama bir şey diyemiyorum vazgeçmiş gibi geliyor bana da ama fotoğrafları kaldırmadı ve yüzüğü takıyor bilemiyorumİstersen bir süre arama, bi gidişata bakın. Gerçekten kuzum öyke baştan dedim kabul ettiyle olmaz, azıcı çabalarsın diye düşünmüştür ama sen de de bunu görememiştir. Üzgünüm ama Zor gibi göründü bu iş bana. Vazgeçmiş gibi duruyor.
bilemiyorum ben tahammülü bitmez sanıyordum
bir de zoruma giden başta her şeyi kabul etmişti sana sonsuza kadar açıklama yaparım kıskan diyordu bunu söylüyorum yapamıyorum artık yoruldum diyor daha 1 seneyi yeni geçti hemen pes mi etti
evet dedi beni bu hale sen getirdin sürekli mutsuzsun seni mutlu edemiyorum dedi
Ölene kadar naz, niyaz, trip, uçan kuştan bile kıskanma yüzünden kavga gürültü çeksin diyorsun yani?
Bıkmış olabilir mi mesela?
Adamın içindeki sevgiyi öldürmüş olabilir misiniz?
"Acaba bugün ne sebeple tartışma çıkaracak?" diye düşünmesine sebep olup aslında hiç sağlıklı olmadığınıza karar vermiş olabilir mi?
Kadın erkek farketmez herkes yanında mutlu huzurlu ve rahat biriyle olmak ister.
Sevdiğinin nazı çekilmez mi? Evet çekilir. Ama sizin ki psikolojik baskı boyutunda.
Belki onun da sıkıntıları var. Belki de size kırgın ve anlamanız kendinizi düzeltmeniz için soğuk davranıyor. Hep karşı tarafa bakıyorsunuz biraz da kendinizi sorgulayın özeleştiri yapın. Bir de aileleri araya katmadan önce iyi düşünün ayrılmak istiyor musunuz gerçekten? Bu iş çocuk oyuncağı değil kendiniz yüzüğü çıkardığınızda alttan almış hep ama aileler işin içine girerse geri dönüşü olmayabilir adam da bunalmış belli kiyok ondan bozmadım hastaydım yüzüme doğru düzgün bakmadı diye bir de artık kıskançlığımı törpüledim o kadar kıskanmıyorum
ona inandırdı kandırıldımneden bitmesin?
çocuğumusun sen onun?
evet ilk defa ayrılığı kabullendi seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum ama ya evlenince ben hastayken bana bakmazsa ya da sinirliyken ilgilenmezseBelki onun da sıkıntıları var. Belki de size kırgın ve anlamanız kendinizi düzeltmeniz için soğuk davranıyor. Hep karşı tarafa bakıyorsunuz biraz da kendinizi sorgulayın özeleştiri yapın. Bir de aileleri araya katmadan önce iyi düşünün ayrılmak istiyor musunuz gerçekten? Bu iş çocuk oyuncağı değil kendiniz yüzüğü çıkardığınızda alttan almış hep ama aileler işin içine girerse geri dönüşü olmayabilir adam da bunalmış belli ki
Nişanlıyı geçtim hep memnuniyetsiz sürekli şikayet eden mutsuz olan arkadaşa bile katlanamıyorum ben etrafımda. Seviyorsanız kıymet bilin ve bunu gösterin nişanliniza. Içinden sevmek hiçbir işe yaramaz.evet dedi beni bu hale sen getirdin sürekli mutsuzsun seni mutlu edemiyorum dedi
ona inandırdı kandırıldım
Sen hasta olduğun için değil tavırlarından sıkıldığı için seninle ilgilenmemişevet ilk defa ayrılığı kabullendi seviyorum aslında ayrılmak istemiyorum ama ya evlenince ben hastayken bana bakmazsa ya da sinirliyken ilgilenmezse
Ayy bunu okuyana kadar, pişman olmuş tühhh demiştrim ama yok, maalesef.ona inandırdı kandırıldım
sürekli trip sürekli trip sıkıldım dediSen hasta olduğun için değil tavırlarından sıkıldığı için seninle ilgilenmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?