Her şey bitti

Karmasiktt

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
156
215
18
En son aramız düzelir gibi olmuştu. Meğer yine altında boyun egdirme varmış. Düzelir gibi oldu. Sonra dedim altından bir şey çıkacak. Anneme tek başına gitmeni istiyorum dedi (özür diletmek boyun egdirmek amaçlı. Eski konularda yazıyor her şey. Bugüne kadar olan her şey de onları tuttu, maddi manevi ne varsa onlara kaydirdi, elestirmeyeceksin sorgulamayacaksin. Niye beni sindirmek daha kolay da annene diyemiyorsun şunu bunu niye yapıyorsun yapma (söyleyemez) Kadın ne isterse o olacak. Senin evine de hükmedecek. Eşimin de fikirlerinin annesi ile aynı olduğunu belirteyim. Yani kapimizin maddi manevi her şeye açık olması bizde dolapta yiyecek varsa faturalar ödeniyorsa gerisine karismayackmisim onların istediği zaman müsait ol olma gelip isterlerse gelmesi, benim de onlar her istediğinde gitmem, o evde her zaman yabancı olarak algılanmam ama benim evimde bile KV nin isteklerinin olması, hiçbir hatalarının konusulmamasi, söylediklerine hiç cevap vermeden peki bilmemnecim dememin istenmesi bunlar da eşimin benim olmamı istediği tip. Eve gittim camda koca bir kiralık yazısı. Herkes yoluna degismeni bekledim değişmedin yazmış. En son kavgada annen benimle niye inatlasiyor en basitinden saat konusunda, ben zaten şu saatte musaitiz dediğim halde o 6:30 diye tutturuyor dedim Kükredi sen kimsin ki seninle inatlassin dedi (ondan nisanda giydiğim kıyafetin aynısını dugunumde giydi) evi terk ettim Ruhumsanciyor. Biraz morale ihtiyacım var.

Bazen elinizden geleni hatta fazlasını yaparsınız, ödün verirsiniz ama karşı taraf bunu anlamıyor, görmüyor ve hiç çaba sarfetmiyorsa en iyi şey kendi yolunuza, hayatınıza bakmak.

Tabiiki üzüleceksiniz, ağlayacaksınız..bir ömür yıpranmaktansa birkaç ayda atlatmak sizin için daha iyi olacak..

Erkek ailelerinin her b.ka karışmasından kimbilir daha kaç yuva yıkılacak :kızgın:

İnsan üzülür elbette ama evliliginiz eşinizde o akıl olduğu sürece size zindan olacaktı, annelerinin sözünden çıkamayan erkekler hic evlemese keşke.

Evet sorun onun aklında. Arada köprü olamadı. Onların mutluluğu her şeyi benden daha önce geldi her zaman. Beni sindirmeyi tercih etti.

Çok acı bir tecrübe oldu benim için...
Kesinlikle acı bi tecrübe.. Sindirilmek ne demek, iyi niyet nasıl sömürülür, nasıl yapılır hangi yöntemler kullanılır hiçbir fikrimiz yokken bunları öğretiyorlar bize.. Öğrendik malesef bundan sonra aynı yöntemlerle kandırılamayız enazından diye düşünüyorum. Kv oğlunu sindiriyor o da eşini çocuklarını sindiremeye çalışıyor. Bu karakter(siz)lerden kurtulduğunuza sevineceksiniz.. Acıyı yaşamakta onu bitirmek de hayata dahil.. Allah güzel insanlar çıkarsın karşımıza..

En son aramız düzelir gibi olmuştu. Meğer yine altında boyun egdirme varmış. Düzelir gibi oldu. Sonra dedim altından bir şey çıkacak. Anneme tek başına gitmeni istiyorum dedi (özür diletmek boyun egdirmek amaçlı. Eski konularda yazıyor her şey. Bugüne kadar olan her şey de onları tuttu, maddi manevi ne varsa onlara kaydirdi, elestirmeyeceksin sorgulamayacaksin. Niye beni sindirmek daha kolay da annene diyemiyorsun şunu bunu niye yapıyorsun yapma (söyleyemez) Kadın ne isterse o olacak. Senin evine de hükmedecek. Eşimin de fikirlerinin annesi ile aynı olduğunu belirteyim. Yani kapimizin maddi manevi her şeye açık olması bizde dolapta yiyecek varsa faturalar ödeniyorsa gerisine karismayackmisim onların istediği zaman müsait ol olma gelip isterlerse gelmesi, benim de onlar her istediğinde gitmem, o evde her zaman yabancı olarak algılanmam ama benim evimde bile KV nin isteklerinin olması, hiçbir hatalarının konusulmamasi, söylediklerine hiç cevap vermeden peki bilmemnecim dememin istenmesi bunlar da eşimin benim olmamı istediği tip. Eve gittim camda koca bir kiralık yazısı. Herkes yoluna degismeni bekledim değişmedin yazmış. En son kavgada annen benimle niye inatlasiyor en basitinden saat konusunda, ben zaten şu saatte musaitiz dediğim halde o 6:30 diye tutturuyor dedim Kükredi sen kimsin ki seninle inatlassin dedi (ondan nisanda giydiğim kıyafetin aynısını dugunumde giydi) evi terk ettim Ruhumsanciyor. Biraz morale ihtiyacım var.
Resmen kv den Kuman gibi olmuş Allah yardımcınız olsun. Eğer çalışıyorsanız kimsenin sizi daha fazla yipratmasina izin vermeyin . Değilse hemen işe girin ve yolunuza bakın o bey kendini Hint kumaşı sanıyor galiba

Yani sizinki iki kişilik değil üc kişilik bi evlilik olmus
Neden devam ettirmek isteyesin ki

Bu adam seni fazlasiyla hirpalamis ayrik gitsin hergun uzuntu sikinti hastalik sahibi olursun.evet uzulursun yuva dagiliyo sonucta ama ilerde iyi ki kurtuldum diceksin hayat bu insanlarla gecmez yazik sanada

"Eve gittim camda koca bir kiralık yazısı. Herkes yoluna degismeni bekledim değişmedin yazmış."
Bu nasıl birşey ya adam gibi konusarak ayrılınmıyormu? Hiçmi size saygısı kalmamış bu adamın.. :sinirli:

"Eve gittim camda koca bir kiralık yazısı. Herkes yoluna degismeni bekledim değişmedin yazmış."
Bu nasıl birşey ya adam gibi konusarak ayrılınmıyormu? Hiçmi size saygısı kalmamış bu adamın.. :sinirli:

En çok da bu acitti canımı. Resmen evimden kovuldum. 1-2 ay müsaade istemiş ev sahibinden yerimize kiracı bulacakmis. Merak etme o kadar uzamaz dedim. Beynimin içinde bir savaş var. Düşüncelerim hiç susmuyor. En kısa zamanda arınmak istiyorum yaşadıklarimdan da yasattiklarindan da

Güçlü ve kararlı görünüyorsunuz devam edin lütfen. Sizi insan yerine koymayan fikirlerinize değer vermeyen insanları hayatınızdan bir an önce uzaklaştırın, çalışıp çalışmamanız fark etmesin iyi kötü bir iş bulunur ama siz bir tanesiniz koca dünyada. Allah güç kuvvet sabır versin

Güçlü ve kararlı görünüyorsunuz devam edin lütfen. Sizi insan yerine koymayan fikirlerinize değer vermeyen insanları hayatınızdan bir an önce uzaklaştırın, çalışıp çalışmamanız fark etmesin iyi kötü bir iş bulunur ama siz bir tanesiniz koca dünyada. Allah güç kuvvet sabır versin

Yeni atandım. Göreve başlamayı bekliyorum. Yepyeni bir başlangıç yapacağım. Psikolojik destek de alacagim. Bir an cok değersiz hissediyorum bir an çok güçlü hissediyorum. Kendime karşı her türlü inancımi guvenimi yitirmeme sebep oldular. Ailem arkamda. Hayatımın hatasiydi ne yazık ki yaşamadan anlamayacaktim.

Hiç moralini bozma cnm güçlü kadınları gör onlari örnek al kendi hatalarinda bogulacak pişman olacak ama sen ozman mutlu olacaksın öyle bir hayatı yasamaktansa gereksiz bi insana harcadigin zamana ve emeklere üzülmek daha iyi geçicek canından bir parça değil sonuçta yine eskisi gibi el olup gidicek

Oğlunun evliliğini bitiren bu anneler ne istiyor acaba? Ya hiç evlendirmesinler ya da karışmasınlar. Bu evlilik bitince ne geçecek eline şimdi bu anne müsveddesinin hiç anlamıyorum.

Valla gençsin, güçlüsün. Akıllısın ki hamile falan da kalmamışsın. En güzeli boşanmak. Değerlisin. Kendini hiç harcatma. Bunlar değer bilmez. Bundan sonra mutlu olursun inşallah. Güzel günlerin olsun.

Oğlunun evliliğini bitiren bu anneler ne istiyor acaba? Ya hiç evlendirmesinler ya da karışmasınlar. Bu evlilik bitince ne geçecek eline şimdi bu anne müsveddesinin hiç anlamıyorum.

Valla gençsin, güçlüsün. Akıllısın ki hamile falan da kalmamışsın. En güzeli boşanmak. Değerlisin. Kendini hiç harcatma. Bunlar değer bilmez. Bundan sonra mutlu olursun inşallah. Güzel günlerin olsun.

Ne olacak kaynana gidecek akraba kızı bulup evlendirecek. Sen buldun bak nasıl dik kafalı çıktı diyecek. Akraba kızı alalim, her daim sozumuzu geçiririz diyecek. Kadının derdi oğlu yanından ayrılmasın. Geline de sözü geçsin herkesi yonetsin Beni zaten yola getiremedi kadın da oğlu da. Ne diyim çok arar saçımın telini bile. Layık olduğu hayatı yasasin

Hiç moralini bozma cnm güçlü kadınları gör onlari örnek al kendi hatalarinda bogulacak pişman olacak ama sen ozman mutlu olacaksın öyle bir hayatı yasamaktansa gereksiz bi insana harcadigin zamana ve emeklere üzülmek daha iyi geçicek canından bir parça değil sonuçta yine eskisi gibi el olup gidicek

Biz can dedik onlar canımızı çıkardı. Durumu trajiklestiremiyorum 30 a merdiven dayamanin olgunluğu olsa gerek. Yas tutacağım ve bir gün geçecek doğru bir gün yine el olup gidecek

Biz can dedik onlar canımızı çıkardı. Durumu trajiklestiremiyorum 30 a merdiven dayamanin olgunluğu olsa gerek. Yas tutacağım ve bir gün geçecek doğru bir gün yine el olup gidecek
Zaten hep en sevdiğin en değer verdiklerin yakar canını sevmeyi bırak canından yanmaz bosverr en güzel yaş derler 30 a hayatını yasa saçma salak bi insanı takarak geçirme hayat kisa

Eve not bırakmistim. İçimden geçenleri yazdım. Bana bos muhabbet yapıyorsun hala dedi. Kendi alyansini almışsın yanlışlıkla, benimkinin parasını sen vermiştin bunu al yazmış. Kendi alyansimi aldım evet çünkü sana birakmam yüzüğümü bile hak etmiyorsun dedim. (Maddi değeri eşit yanlış anlaşılmasın) bozdur yine başkalarınin gönlünü yaparsın dedim Beni ezmemis, bir şey söylemiş (anneme tek gideceksin emri) ama tavrımi görmüş. Benim tavrimdaki hicbiir insanla hayatında işi olmazmış. Yüzüğü de alıp hesabima uygun birine verirmisim Edebiyat yapmışım notumda edebiyat para etmiyormus.
Sen zaten ya biat edersin ya yoluna gidersinlerle yıllardır tehdit etmedin mi dedim. Sen çözüm bulmadin dediğini yaptirmanin peşine gittin dedim. Yoruldum yeterince dedim. Hala dediğimi yapmadın diyor şaka gibi...

Back
X