Her şey çok hızlı gelişiyor?

Sibelioo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2022
22
21
3
Kızlar özet geçiyorum. Ben (25)biriyle görüşüyorum bir süredir. Kendisi Etiyopyalı. (28) Her şey çok hızlı gelişiyor onunla. 2.buluşmada elimi tuttu. 3.buluşmada öpüştük ve seni seviyorum dedi. Sonra bu durum hakkında (hızlı gitme) konuşmak istedim. Anlayışla karşıladı. Ama O gün de beraber olduk. Daha önce bu kadar hızlı bir şekilde beraber olduğum biri olmadı. Ama şöyle ayrı bi durum var. Çocuk bana fazla ilgi gösteriyor. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Nerdesin napıyorsun. Sık sık buluşmak istiyor. Arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu dünkü birliktelikten sonra dedim acaba bir şeyler değişir mi. Hadi ghosting yer miyim diye. Olmadı. Gece eve geçince mesaj attı, sabah yazdı. Hatta dün gece ayrılmadan önce beni erkek arkadaşın olarak görüyorsun değil mi gibi sorular sordu vs vs. Bunu soruyorum ki fikrinizi almak istedim. Sizce bu çocuk gerçekten hoşlamıyor mu benden? Hani aranızda çok hızlı gelişip cinsellik yaşayıp uzun ilişkisi olan oldu mu? Fikrinizi almak istiyorum?

Ya ablacım bıkmadın mı ardarda konu açmaktan. bir önceki konuda okuduklarının nesi seni ikna etmedi de elin Etiyopyalısı için konu açıp açıp duruyosun canımcım? Ne söylememizi istiyosun. ANORMAL bir yaklaşım. Orjinal yerli malı türk erkekleri bile kadınlara çogunlukla çıkar doğrultusunda yaklaşırken açlıktan kıtlıktan yokluktan kaçıp gelmiş bir insan sence aşkı görür mü gözü? Belli ki yer edinmeye çalışıyor. Irkçı konuşucam dayanamıyorum kusura bakma ama diğer milletlerin suyu mu çıktı?? Etiyopyalı nedir yaa yapma gözünü seveyim.

Ayni seyi yazacaktim, optun beni ama hizli gitmeyelim deyip sevismek
Ertesi gün falan olsa bi nebze oturacak kafamda.
12:00 öpüşme
12:30 hızlı gitmeyelim konuşması
12:33 fafenk

Canlanan bu bende

Korundunuz mu?

Sürekli benzer etiyopyalı erkek arkadaş konusunu açıyorsunuz Önceki konularınızda bir sürü görüş belirtilmişti zaten..

Burçlarınız neler bu çocukla?

Kız kardeşim olsaydınız, üç günlük adamla daha tanımadan yalnız kaldığı, birlikte olduğu için terlik fırlatasım gelirdi. İnşallah korunmayı akıl etmiştir diye söylenir dururdum. Verdiği cevaplara göre saçlarına yapışırdım belki. Düşününce sinirlendim, ya itin kopuğun saçma salak fantezileri olan manyağın biri çıksaydı kardeşimle beraber olsaydı. Kesin çocuğu bulur, arabayı şakasına üzerine sürerdim.

Ama sonuçta kardeşim değilsiniz, tanımadığım insanların hayatlarına daha objektif bakabiliyorum. Sizin durumda her şey isteyerek olmuş, önce birbirinizi tanıyın sonra bakarsınız ilişki uzun sürüyor mu sürmüyor mu diye. Bize hızlı gelen size hızlı değildir normaldir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…