Ayni seyi yazacaktim, optun beni ama hizli gitmeyelim deyip sevismekSorunuza cevabım yok ama öpüşmeden sonra hızlı gitmeyelim deyip nasıl sevişmeye geçtiniz aradaki aşamayı merak ettim :)
Ertesi gün falan olsa bi nebze oturacak kafamda.Ayni seyi yazacaktim, optun beni ama hizli gitmeyelim deyip sevismek
Sorunuza cevabım yok ama öpüşmeden sonra hızlı gitmeyelim deyip nasıl sevişmeye geçtiniz aradaki aşamayı merak ettim :)
Ayni seyi yazacaktim, optun beni ama hizli gitmeyelim deyip sevismek
Ertesi gün falan olsa bi nebze oturacak kafamda.
12:00 öpüşme
12:30 hızlı gitmeyelim konuşması
12:33 fafenk
Canlanan bu bende
Temsili etiyopyalı abimiz
Kızlar özet geçiyorum. Ben (25)biriyle görüşüyorum bir süredir. Kendisi Etiyopyalı. (28) Her şey çok hızlı gelişiyor onunla. 2.buluşmada elimi tuttu. 3.buluşmada öpüştük ve seni seviyorum dedi. Sonra bu durum hakkında (hızlı gitme) konuşmak istedim. Anlayışla karşıladı. Ama O gün de beraber olduk. Daha önce bu kadar hızlı bir şekilde beraber olduğum biri olmadı. Ama şöyle ayrı bi durum var. Çocuk bana fazla ilgi gösteriyor. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Nerdesin napıyorsun. Sık sık buluşmak istiyor. Arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu dünkü birliktelikten sonra dedim acaba bir şeyler değişir mi. Hadi ghosting yer miyim diye. Olmadı. Gece eve geçince mesaj attı, sabah yazdı. Hatta dün gece ayrılmadan önce beni erkek arkadaşın olarak görüyorsun değil mi gibi sorular sordu vs vs. Bunu soruyorum ki fikrinizi almak istedim. Sizce bu çocuk gerçekten hoşlamıyor mu benden? Hani aranızda çok hızlı gelişip cinsellik yaşayıp uzun ilişkisi olan oldu mu? Fikrinizi almak istiyorum?
Yanlış anlamışsınız ağzının kenarlarındaki yemekleri siliyor
Ay midem bulanıyor bu herifin opusme sahnelerinde, tipsiz
Ben ikizler o yengeçBurçlarınız neler bu çocukla?
İstediğim konuyu açarım cevap verme o zaman akHer gün aynı konu ya
Kızlar özet geçiyorum. Ben (25)biriyle görüşüyorum bir süredir. Kendisi Etiyopyalı. (28) Her şey çok hızlı gelişiyor onunla. 2.buluşmada elimi tuttu. 3.buluşmada öpüştük ve seni seviyorum dedi. Sonra bu durum hakkında (hızlı gitme) konuşmak istedim. Anlayışla karşıladı. Ama O gün de beraber olduk. Daha önce bu kadar hızlı bir şekilde beraber olduğum biri olmadı. Ama şöyle ayrı bi durum var. Çocuk bana fazla ilgi gösteriyor. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Nerdesin napıyorsun. Sık sık buluşmak istiyor. Arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu dünkü birliktelikten sonra dedim acaba bir şeyler değişir mi. Hadi ghosting yer miyim diye. Olmadı. Gece eve geçince mesaj attı, sabah yazdı. Hatta dün gece ayrılmadan önce beni erkek arkadaşın olarak görüyorsun değil mi gibi sorular sordu vs vs. Bunu soruyorum ki fikrinizi almak istedim. Sizce bu çocuk gerçekten hoşlamıyor mu benden? Hani aranızda çok hızlı gelişip cinsellik yaşayıp uzun ilişkisi olan oldu mu? Fikrinizi almak istiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?