- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.887
- 598
Ay igrencmis sahi uffYa ablacım bıkmadın mı ardarda konu açmaktan. bir önceki konuda okuduklarının nesi seni ikna etmedi de elin Etiyopyalısı için konu açıp açıp duruyosun canımcım? Ne söylememizi istiyosun. ANORMAL bir yaklaşım. Orjinal yerli malı türk erkekleri bile kadınlara çogunlukla çıkar doğrultusunda yaklaşırken açlıktan kıtlıktan yokluktan kaçıp gelmiş bir insan sence aşkı görür mü gözü? Belli ki yer edinmeye çalışıyor. Irkçı konuşucam dayanamıyorum kusura bakma ama diğer milletlerin suyu mu çıktı?? Etiyopyalı nedir yaa yapma gözünü seveyim.
Asyalılar gibi öpüşüyorAy midem bulanıyor bu herifin opusme sahnelerinde, tipsiz
Üff üstte evlendim bile yazmışsın, Etiyopyalıyla evlendin sandım şimdi niye gömüyor dedim. Sorunun son cümlesine yazmışsın evlendimi yeni bastı banaAy igrencmis sahi uff
Neyse kızım var çok şey yapmiim
Canım çok hızlı gitmMMMIIMSorunuza cevabım yok ama öpüşmeden sonra hızlı gitmeyelim deyip nasıl sevişmeye geçtiniz aradaki aşamayı merak ettim :)
cinselliği tabu gibi görmeyen bir zihniyetle tabiki ilerleyebilir,bu anlattıklarınız bizim ülkemize gore hizlı başka ülkelere gore normal bir durum,olmasa bile sizin değil onun hatası olmuş olur,siz hissettiğiniz biçimde yasamaya devam edinKızlar özet geçiyorum. Ben (25)biriyle görüşüyorum bir süredir. Kendisi Etiyopyalı. (28) Her şey çok hızlı gelişiyor onunla. 2.buluşmada elimi tuttu. 3.buluşmada öpüştük ve seni seviyorum dedi. Sonra bu durum hakkında (hızlı gitme) konuşmak istedim. Anlayışla karşıladı. Ama O gün de beraber olduk. Daha önce bu kadar hızlı bir şekilde beraber olduğum biri olmadı. Ama şöyle ayrı bi durum var. Çocuk bana fazla ilgi gösteriyor. Sürekli arıyor mesaj atıyor. Nerdesin napıyorsun. Sık sık buluşmak istiyor. Arkadaşlarıyla tanıştırmak istedi. Bu dünkü birliktelikten sonra dedim acaba bir şeyler değişir mi. Hadi ghosting yer miyim diye. Olmadı. Gece eve geçince mesaj attı, sabah yazdı. Hatta dün gece ayrılmadan önce beni erkek arkadaşın olarak görüyorsun değil mi gibi sorular sordu vs vs. Bunu soruyorum ki fikrinizi almak istedim. Sizce bu çocuk gerçekten hoşlamıyor mu benden? Hani aranızda çok hızlı gelişip cinsellik yaşayıp uzun ilişkisi olan oldu mu? Fikrinizi almak istiyorum?
Ya liiitfenCanım çok hızlı gitmMMMIIM
Üff üstte evlendim bile yazmışsın, Etiyopyalıyla evlendin sandım şimdi niye gömüyor dedim. Sorunun son cümlesine yazmışsın evlendimi yeni bastı bana
FafenkErtesi gün falan olsa bi nebze oturacak kafamda.
12:00 öpüşme
12:30 hızlı gitmeyelim konuşması
12:33 fafenk
Canlanan bu bende
Oooo sabahlar olmasin olmus bu-Hızlı gitmeyeli
+tamam
-oo sabah olmuş
ÜzdünAy midem bulanıyor bu herifin opusme sahnelerinde, tipsiz
Bak bunu bana yazdi ben farketmemistim. Sanirim kufur etmis evet.Mune
Satış görevlisi diyince aklıma saat geldiBu satis gorevlisi tek kaliyo, ben inanmadim valla. Yalanci bu herif.
Hahahha yok konu sahibi etti o kufrubeni etiketledin ben ban yemeyeceğim dimi valla ben etmedim o etti abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?