Her şey çok hızlı gelişiyor?

İlişkiler kurallı ilerlemez tek gecelik birliktelik diye yakınlaşıp evlenen kişiler tanıyorum, aylarca birbirine dokunmayıp yine ayrılan çiftler de tanıyorum. Bunlar da bir kural yok. İlk gün de yakınlaşabilirsiniz üç ay sonra da. Bu ikinizin uyumuyla alakalı bir durum. Mesela ben de yakınlaşmadan sevgili olmam ne diye sevgili olayım , ya ten uyumum yoksa adama nasıl aşkım diyeyim
Biraz gözlemleyin bu konular yorum alacak konular değil pek çünkü ilişkiler kişiye özeldir üstelik karşı tarafın kültürü de bizden farklı bir çoğumuz bunu deneyimlememisizdir. Elbetteki erkek fıtratı diye bir şey var ama neticede bir de yetişme tarzı var kültür olarak o yüzden gözlemlemeden anlayamazsınız. Çok beklenti içinde olmadan anı yaşayın bence sizi mutlu ediyorsa karşılık verin

Satis görevlisi ne kadar kazanıyor ki tek basina ev tutmus?
Benim arkadaşım manitası şişlide 5 kişi ortak evde kalıyordu hepsi de Afrikalıydı , özel kolejde öğretmenlerdi. Bu enişte tek yaşıyorsa durumu iyi demek

Ssk'sı vardır inşallah. Bir aydır Seksenler'i izliyorum ve çıkamıyorum artık bu kafadan.
Bir de yavaşlayalım demeye gidip sevişmek durumunuz bende ileriki muhtemel konularınızla ilgili fikirler verdi.
Kv ile güzellikle konuşmaya gittim, birbirimize girdik gibi şeyler yapmayın lütfen sonrasında:)
Aslında Etiyopyalı kv biraz renk katardı konuya:)

valla hızlı gitmeyelim diyip birlikte olma konusuna çok güldüm ciddiye alamıyorum ama yine de sorunuza cevap vereyim, eşimle biz çok hızlı başladık sizin tabirinizle, şuan evliyiz oluyo yani böyle şeyler

Neyse bu iliski uzun sürer, kısa sürer, benim derdim bu olmazdi, somalili satis gorevlisi(satis gorevlisi dedigin tezgahtar mi, yoksa bir sirketin satin alma veya pazarlamasinda mi çalışıyor?) Tezgahtar olup tek basina ev tutmasi biraz hayal, muhtemelen yalan söylüyor, ben birlikte olmam bu profille, 3 gün sonra kalk benim ülkeme gidelim dese, aclik, sefalet, cehalet, benim ülkemde kalsa egitimi ne, bana verecegi gelecek ne? Kacinci gün sevistiginden ziyade benim icin bunlar önemli olurdu, elin Somalilisi ile sürünmek benlik iş degil.

Ablacım neden bu kadar şüphecisin çocuk belli ki samimi. Yani birlikte olduktan sonra da çıkıp gitmedi ilgisi azalmadı diyorsun eee daha ne yapsın bu çocuk seni inandırmak için? Belli ki sıcakkanlı bir insan, ilgisi de çok diyorsun nedir derdin? Senin de gönlün varsa yaşa aşkını mutlu ol kendine hayatı zindan etme böyle.

Son düzenleme:
Fazla ilgi ilişkinin başında çok normal.Sseni bedenini yeni tanıyor.Tavlama aşamasında.Bak eğer seninle cinsellik yaşamadan konuşmaya çalışıyorsa devam et.Yoksa kesinlikle ayrıl.Daha ciddi birşey yoktur zaten aranızda.

Evlendim bile

Arayıp soruyor, erkek arkadaş sıfatından bahsediyor diyorsunuz niye kendinizi olumsuza yöneltiyorsunuz ki? Icinizden gelmiş, öyle gelişmiş birlikte olmuşsunuz. Ilerisinde tanıyın iyice, olursa olur olmazsa olmaz.

Irkçı yorumlara da katılamayacağım. Herkesin sevgilisi, kocası cinselliğe doymuş olarak mı gelmiş kendisine?

Bu kadar düşünmeye gerek yok üzerine. Akışına bırakın

Sorunuza cevabım yok ama öpüşmeden sonra hızlı gitmeyelim deyip nasıl sevişmeye geçtiniz aradaki aşamayı merak ettim :)
Bende bundan sonra sağlıklı beslencem derken rafine şekerli Eti Karam filan yiyorum
Diğer elimde palm yağ iceren nescafeyle

Olur öyle seyler

Bende bundan sonra sağlıklı beslencem derken rafine şekerli Eti Karam filan yiyorum
Diğer elimde palm yağ iceren nescafeyle

Olur öyle seyler
İskenderin yanında diyet kola da varsa sen de artık bi etiyopyalıyla çıkan sibelsin

Aaa
Google'dan bakayım bı
Bu kadar gomunce mwrak ettim etiyopyali nasıl oluyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…