Alışverişlerinizi internetten yapmanızı öneririm t..yol sitesi falan çok uygun herşey de var paranız da artar çünkü herşey çok uygun fiyatlı.Arkadaslar en büyük sıkıntı maddiyat. Nasıl tutumlu olunur bilmiyorum. Eşim çok çalışıyor. Bende çalışıyorum ama aldıgım para bana yetmiyor. Her şey öyle pahalı ki. Cebimde hiç para kalmıyor sürekli eşimden alıyorum. 2.500 tl maasım ay sonunu görmüyorum. İnsanlar asgari ücretle ev gecindiriyor. Birikim yapmak istiyorum ama ay sonunu görmüyorum nasıl yapabilirim bu arada evin masrafları eşimde. fatura ve yiyecek içecek. Aldıgım maas sadece kıyafet kozmetik gezme tozmaya gidiyor. Ay sonuna kalmadan bitiyor eşimden istiyorum. Sizce nasıl tutumlu olurum.
Çok gezmiyorum çok pahalı giyinmiyorum kendime bakmak zorundayımGezmeyin tozmayın almayın .
Almayarak. İnsan her ay kiyafet, kozmetik vs. almazki.
Paranız gelince hemen bir miktarından altın alin ve kenera atin. Damlaya damlaya göl olur
Arabam var benzin parası gidiyor. Aylık 600 tl gibi bir rakam 1900 kalıyor ordanda bir şey kalmıyor.Her ay giysi, makyaj ürünleri vs mi alıyorsunuz?
Mutsuz musunuz?Arabam var benzin parası gidiyor. Aylık 600 tl gibi bir rakam 1900 kalıyor ordanda bir şey kalmıyor.
Çok gezmiyorum çok pahalı giyinmiyorum kendime bakmak zorundayım
Mutsuz değilim aksine. Ama eşim hep çalışıyor. Bir pazar evde. Bende yarım gün çalışıyorum Çevrem geniş gezip alışveriş yapıyorumMutsuz musunuz?
Kendinizi alisveris yaparken mi mutlu edebiliyorsunuz sadece?
Cilt bakımı yaptırıyorum. Arkadaslarımla çok geziyorum.Bende kendime bakiyorum. Hemde gerektiğinden fazla ama tüm parami fondip yapmıyorum.
Kiyafet desen, bende 6 metrelik dolap dolusu, 300ye yakin ayakkabi var. Kozmetik zaten bolca dolu.
Ama ne bilim, her ay para bitene kadar harcanmazki...
Insanin stili bellidir. Basic kıyafetlerin üstüne sezonluk parcalar eklenir yani
Gezin elbette ama alisveris yapmayin , bu tam bir tuketim cilginligiMutsuz değilim aksine. Ama eşim hep çalışıyor. Bir pazar evde. Bende yarım gün çalışıyorum Çevrem geniş gezip alışveriş yapıyorum
Arabam var benzin parası gidiyor. Aylık 600 tl gibi bir rakam 1900 kalıyor ordanda bir şey kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?