Her şey çok pahalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar ucuz konular değil mi :KK53:
Hem 2500tl kazanıp hem 2500tl keyfe keder harcanan para. Sonra da neden birikim yapamıyorum. Bizim evimize her ay giren para 9-10arası değişiyor. Bunun içine kendi evimden aldıgım kira da dahil. Onu direkt oğlan için birikim hesabına şutluyoruz. Şöyle ki o kirayı sağlık durumu olmadıgı surece asla ve kat'a dokunmayacagız dıye yemın ettık. Olunca harcamayan kadın mı var allah askına :dondurma:sen bana ver 10bin akar bir de okkalı bir kredi kartı sal istinye parka yarım saat sonra kuruşsuz dönerim.:KK8:Fakat evlat öncelikli. Burda da ağlanmak anlamsız. :KK76:

Kimseyi yargilamak haddim degil ama her ay bana elbise almak kozmetik urunu almak cok mantiksiz geliyor ne bileyim insan titiz ve guzel giyiyince zaten gerek yok bence hayat zor birikim yapmak zorundasiniz giyime kozmetige hergun gezmeye para yetmez zaten

Hatta köşeye 1000 lirada atabilir

:rolleyes:
benim yasadigim yerde misal anacim herkes evde oturuyor böyle havuzlu bahceli
ben dairede kaliyorum en uygunundan, zaten öyle bir yer ki daire yok, en kötü bitisik evler var
Ama siksak bizde oturabiliriz o evlerde, borca girip herkes gibi otuz sene öderiz
ama biz bunun yerine kenara söyle güzelinden bin euro atiyoruz, ne banka faizini düsünüyoruz ne de gecim derdini
Bulundugum yerde ben tasarruf edenlerdenim
Yoksa evi alinca bahcesine ayri para harcayacaksin, evin icine ayri para harcayacaksin ki o evi isitmasi temizlemesi var
Eski bir dairede kaliyoruz bizde, bu sekilde tasarruf yapiyoruz mesela
Kimisi de tasarruf yapmak icin indirimden elli bin dolarlik bir koltuk alir
Kimisi de tasarruf yapmak icin ekmegini evde pisirir
biz konu sahibinin kazancina göre cevresine göre nasil para biriktirilebilir onu yazmaliyiz

Cantayi indirimden mi aldin 900 liraya 😂😂
Normal fiyati ne kadardi merak ettim 🤔
Danla biliç'in enayi değiliz diye indirimden 5bine aldıgı ayakkabı aklıma geldı sakın ustune alınma ama suan yarılıyorum gulmekten allah senden razı olsun :KK53: :KK70:

Pilatese para mı veriyosunuz ben aldım topunu zıplaya hoplaya kalori yakıyorum çok yakmasada eğlenceli,olmadı ayağımın altına koyuyorum tv seyrederken filan her işe yarıyo meret.

Aç ebru şallıyı da internetten, nasılsa faturayı koca ödüyor. Ooh mis gibi ayda 100 lira cepte. Bu kk kadınları çok zeki :KK70:

:rolleyes:
benim yasadigim yerde misal anacim herkes evde oturuyor böyle havuzlu bahceli
ben dairede kaliyorum en uygunundan, zaten öyle bir yer ki daire yok, en kötü bitisik evler var
Ama siksak bizde oturabiliriz o evlerde, borca girip herkes gibi otuz sene öderiz
ama biz bunun yerine kenara söyle güzelinden bin euro atiyoruz, ne banka faizini düsünüyoruz ne de gecim derdini
Bulundugum yerde ben tasarruf edenlerdenim
Yoksa evi alinca bahcesine ayri para harcayacaksin, evin icine ayri para harcayacaksin ki o evi isitmasi temizlemesi var
Eski bir dairede kaliyoruz bizde, bu sekilde tasarruf yapiyoruz mesela
Kimisi de tasarruf yapmak icin indirimden elli bin dolarlik bir koltuk alir
Kimisi de tasarruf yapmak icin ekmegini evde pisirir
biz konu sahibinin kazancina göre cevresine göre nasil para biriktirilebilir onu yazmaliyiz
Konu sahibi sigarayı bıraksa direkt 300 lira cepte
Makyaj yapmasa bi 300 lira daha cepte
Platesinide evinde yaptı 100 lira daha cepte :KK53: (100 lira plates :))))
İşte sana 1000 lira
Tek kişiye 2500 lira yetmiyorsa
4 kişilik kirasi olan öğrencisi olan aileye nasıl yetecek
Yahu insan bu ülkede yaşıyorsa bu konuyu açmaya utanır

Konu sahibi sigarayı bıraksa direkt 300 lira cepte
Makyaj yapmasa bi 300 lira daha cepte
Platesinide evinde yaptı 100 lira daha cepte :KK53: (100 lira plates :))))
İşte sana 1000 lira
Tek kişiye 2500 lira yetmiyorsa
4 kişilik kirasi olan öğrencisi olan aileye nasıl yetecek
Yahu insan bu ülkede yaşıyorsa bu konuyu açmaya utanır

plates en önemli kalem...
:D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X