Sorunları olabilir. Ona bir şey demiyorum sık boğaz etmiyorum. 1 2 haftadır yazmayan sormayan biri ne yapmamı bekliyordunuz cidden. Evlilikte daha büyük sorunlar olacak o zaman ne yapacağız beni yok olarak mı görmeliÇocuk sizden kurtulmuş !
Adam sorunlarım var demiş daha ne desin
Lokanta da çalışıyordu. Yanlış bir tavır derken konuşmak istiyorum dediğimde bile istemeyen rahat bırak beni diyen birine ne dememi bekliyorsunuz. En kötüsü de beni yok sayanÇok yanlış bir tavır. Çocuğun sorunları varmış, iş sorunu para sorunu. Ne iş yapıyordu?
Zaten hep böyle diyorlar .Çocuk sizden kurtulmuş !
Adam sorunlarım var demiş daha ne desin
Lokanta da çalışıyordu. Yanlış bir tavır derken konuşmak istiyorum dediğimde bile istemeyen rahat bırak beni diyen birine ne dememi bekliyorsunuz. En kötüsü de beni yok sayan
Aynen öyle psikoloji çökmüş ben bunu gördüm. Çünkü bir şeyler söylüyorum sinirli bir şekilde ben kimseyi istemiyorum kimseye inanmıyorum diyor. Ben daha ne yapıyımSiz destek olmak istediniz ama sizi itti mi? O zaman iyi yapmışsınız, hayırlı olsun.
Ben daha sorunum var diyen birinin bi sorununu görmedim . Sanırsın FBI ajanlarıZaten hep böyle diyorlar .3 aya da evlendiğini duyuyorsun ahahahah
Kendimi yalnız hissediyorum dediğimde biliyorum dedi sadece bu kadar. O kadar canım yandı ki. Sonra işte yapacak bir şey yok falan dedi ben de daha fazla dayanamadımGerçekten isteyen , seven insan uğraşır .herkesin sorunları olabilir ama bu kişiyi yok saymak anlamına gelmiyor .iyi yapmışsın
Böyle korkak adamlar için üzülmeye değmez .Kendimi yalnız hissediyorum dediğimde biliyorum dedi sadece bu kadar. O kadar canım yandı ki. Sonra işte yapacak bir şey yok falan dedi ben de daha fazla dayanamadım
Yapamıyorsan bitir dedi üstelik. Hiç kimse umurunda değilmiş. Bu şekilde yanında olmak isteyen olurmuş. Ben önce sakinleşsin sonra konşurum dedim. O ise 2 gün sonra benim ne istediğimi anlayıp konuşmak istemiyorum dedi. Kimseye inanmıyorum eşyaları ver dedi. Hiçbir şey yazmaya bile gerek duymadan çıkardım hayatımdanGerçekten isteyen , seven insan uğraşır .herkesin sorunları olabilir ama bu kişiyi yok saymak anlamına gelmiyor .iyi yapmışsın
Herkese merhaba.
Eski nişanlım iş stresinden ve para
sıkıntısından dolayı birkaç haftadır benimle ilgilenmiyordu. Ben yazınca arayıp konuşuyorduk anca. Düzgünce istediklerimi dile getirdim. Değişebilirim dedi önce sonra ben kendime bile iyi gelmiyorum dedi. Kv bile fark etmişti durumumuzu onu da aramıyordu. Yalnız kalmak istiyorum diyordu sürekli. Yalnız bırakıyordum çoğunlukla, uzaktan ilişki olmasına rağmen. Kendimi değersiz hissettiriyordu. Böyle ilişki olmaz birbirimize yabancı gibiyiz dediğimde ise sorunlarım var yalnız kalmak istiyorum. O senin sorunun, yapacak bir şey yok diyordu.
Böyle bir ilişkiyi istemediğim için nişanı attım. Psikolojisi bozuk gibi bir hali vardı. Sorumlulukları kaldıramayan yönetemeyen, özel hayatını iş hayatına karıştıran biriyle olmaz diye düşündüm. Söyledikleri çok bencilce üstelik. Bitirdim şimdi en azından her şey daha net. Söz de var olan bir durum var ( nişanlılık tanıma durumu) ama varla yok arası hatta yok a daha yakın. O yüzden bitirdim. Şimdi artık kesin ve net bir yok var hayatımda. Belirsizlik insanı yoruyor gerçekten böylesi daha iyi. Her şeye rağmen yalnız kalmak istiyorsa bir insan yalnız bırakacaksın bu kadar.
İçimi dökmek istedim sadece şimdiden yorum yapan herkese teşekkür ederim
Sevgi yetmiyor biliyorum. 1 2 ay üzülürüm sonra geçecek onu da biliyorum. Yorumunuz için teşekkür ederimSizin konunuzu hatirladim, cok dogru bir karar vermissiniz sakin uzulmeyin. Evlilik uzun bir yolculuk ve bu yolculuk boyle biri ile size sadece huzursuzluk ve mutsuzluk getirirdi. Bosanma ile sonuclanirdi. Verdiginiz karar icin sizi tebrik ederim. Seviyorum ama ya deyip gozunuzu kapatmamissiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?