Her şey daha net

En son "kaynım benden kahve istedi, benimle sohbet etti, ne anlamam gerekiyor?" diye soruyordun, adam kurtulmuş senden.
Konuyu tam anlatamadığımı yazmama sonradan açıklamama rağmen hala kötü yorum yapabiliyorsunuz gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum. Şu an konu o bile değilken üstelik

Sanki iki gün sonra düğün var tepkisi veriyorsunuz kv kişisiyle ailenizle felan görüşüp ortak kararınız mı bu ? Başka problemler varsa baştan bitirmek en doğrusu sadece şuan ilgisizliğini okudum ona yorum yaptım. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten hep böyle diyorlar . 3 aya da evlendiğini duyuyorsun ahahahah
Bak o zaman hanım kızımız haklı ama bilmiyorum bunu üç ay sonra tartışalım

En son "kaynım benden kahve istedi, benimle sohbet etti, ne anlamam gerekiyor?" diye soruyordun, adam kurtulmuş senden.

Sevgi yetmiyor biliyorum. 1 2 ay üzülürüm sonra geçecek onu da biliyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim
Bilmiyorum ben halen sizin için üzülemedim ama neden olduğunu bilmiyorum.

Ben daha sorunum var diyen birinin bi sorununu görmedim . Sanırsın FBI ajanları sorun uçkur sorunları aslında.
Kesin birine mesaj attı veya takip isteği attı reddedildi. İnsanın nişanlısına anlatamayacağı tek derdi bu olur başka ne olacak

Benm eski ilişkim, iş ciddiye bineceği zaman özellikle maddi sorumlulukları kaldıramayacağını anlayıp çark etmişti. ‘Kendime bile yetmiyorum’ demişti o da çok yakın. Tamam evlenmek kolay değil ama belli bir yaşa kadar sorumluluk almamış, sorumluluktan kaçmış erkeklere çok zor geliyor evlilik hazırlığı süreci. Ben atlattım, darısı size (kendisini çözdüğüm için o ara biraz zorlamıştım, kaçmayı tercih etmişti, çok yerinde bir kararmış kendimi tebrik ediyorum burdan tekrardan ), emin olun geçiyor tabi
dur bide özlü söz bırakayım: yola ikna edilmişlerle değil inanmışlarla çıkılır

Bir şeyler yolunda gitmiyorsa düzelmiyorsa iki gün sonra olacak olan evlilikte de düzelmez. Önceden bir şeyleri fark ettim ve böyle bir karar verdim. Yok sayılmaktan başka büyük bir problem olamaz bence

Çok güzel bir söz. Aynı durumu yaşamışız sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…