her şey de anneye anlatılır mı ?

catcholic

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
12
0
286
42
İçel Mersin
arkadaşlar, nişandan iki hafta önce sevgilimin her kavgamızı annesine anlatması ve son kavgamızı onun yanında yapması nedeniyle, sevgili kayınvalide adayım evliliğimizin mutluluk getirmeyecene karar verdi ve bizi ayırdı.. sevgili ve pek kişiliksiz ex sevgilim de ona hayır diyemedi ve beni önce gözyaşlarıyla sevdiğini söyledi, sonra da bir mesajla bitirdi ilişkimizi.. yüzükler bile alınmış tarihler belirlenmişti.. yıkılan hayallerime mi yanayım, emeğime mi.. yapılan kalleşliğe mi.. çok üzgünüm.. çok lütfen bişeyler söyleyin, teselliye çok ihtiyacım var

Anakuzusu için üzüldüğüne değmez evlenseydin yıllarca üzülürdün, çal bir parça at bir göbek

samimi olarak söylüyorum; gözün aydın, kurtulmuşsun. Böyle kişiler evlensenizde ayırırdı. Önceden olması çok çok iyi.

yorumlara bayıldım
annesinin lafıyla hareket eden bir adamdan ne hayır bekliyorsun ki, kurtulmuşsun

Sen dua et ki basindan bitti boyle adamlarla ömür gecmez ilerde evlendiginde ayrilacagina simdi olsun hic uzulme

Bugün ailesinin lafıyla sizden ayrılan erkek yarın bi gün evlendiğinizde daha beter olurdu. Mutsuz bir evliliğiniz olacağı kesindi. Hayırlısı olmuş.

canım verilmiş sadakan varmış

kendi kararını verip eşini kollayamayan adamdan adam olmaz

üzülüyosun anlıyorum ama unutucaksın daha iyi daha uygun

birisi çıkar inşallah karsına...arkadasında dediği gibi cana geleceğine mala gelsin :)

anlatılmaz tabi canım kol kırılır yen içinde kalır diyorlar ya aynen öyle herkesin özeli sonuçta....
üzüldüğüne bile değmez böyleleri için ailesinin ağzına bakan adamdan hayır gelmez evlensen bile ailesi sürekli aranızda olacaktı bir de o yönden bak canım kendi başına karar alamayan insanla nasıl bir ömür geçirecektin hiç üzülme....
daha nişanlanmamışsın bile herşey hazır diyorsun ben nişanlandım ve 1,5 yıl nişanlı kalmıştım üstüne askerden gelene kadar bile bekledim herşey tam olacak derken ailesi sağolsun ayırdılar...

Erkeğin dedikodu yapanını anasına herşeyi anlatanı hiç sevmem.Bu tarz ilişkilerde bayanın bile özelini anlatmamasından yanayımki bi erkeğe hiç yakışmıyor..

Sen sakın üzülme canım anasına böle bağımlı olan bi adamdan kurtuldum die kınalar yak birilerine bişiler dağıt bence:):)

en yakin bir zamanda sadaka vermeni öneririm...

Cana gelecegine,mala gelsin...

Ailesi ayırdı diye bir şey yok. Gerçekten seven adam bir zahmet sevdiğinin yanında duracak. Bence de sadaka falan ver.

iyi işte nişanlanmadan bile, ayrılmışsın. iyi bir şey bu..
gördün işte ne kadar kişiliksiz olduğunu. ne mutlu sana

Evlilik cok farkli cikmaya hic benzemiyo hele annesi bu tarz sizin ozelinize mudahale edecek biri ogluda ana kuzusuysa hayir yapin kurtuldum diye muhakkak ki cok zor ama emin ol hayirlisi boyleymos evlensen bosanirdin bu tarz yurumezdi ve keske evlenmeseydim derdim tecrube olmus yasaman gerekiyomus yasamissin arkana bakma bi ugras bul kendine seni hakedecek birini seversin ins mutlu olursun ilerde

evli olsun sözlü olsun nişanlı olsun... ne kadar çok kaynanası kayınpederi yüzünden sevdiğinden ayrılan insan var. hiç mi içleri sızlamaz bunların ya anlamıyorum. ama kesinlikle ucuz kurtulduğun konusunda diğer arkadaşlara katılıyorum. çocuğu olduğu halde karısını bu sebeple boşayabilen erkekler var. enteresan

Biliyorum ne desekte üzülüyorsun ki bu doğal bi tepki
Ancak sende zaman geçtikçe iyiki olmamış diyeceksin
Her zaman derim "hayırlı değilse nikah günü de olsa bitsin"

kuzularla kırpılmaz... abakuzusu nolucak böylelelri ile mutlu olamazsın kendi üzülsün..salla gitsin .kaderin birgün karşına çıkar en iyilerine layıksın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…