Her Şey Karşılıklı Mı?

Haklısınız su düğün olayının sıcaklığıyla ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.
Yumuşayan bir kardeş yok ki neyin yumuşamasından bahsediyorsunuz. Eşinizin taviz vermesini idare etmesini bekliyorsunuz sadece

Zaten ilişkimiz çok iyi değil.

Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.

onun hesabını evlilik çağına gelmiş ama beyni gerekli gelişimi yerine getirmemiş kardeşin düşünecekti ,
ben senın yerinde olsam ben bile kardeşime tavır alırım

Siz de şu anlatimdan kendi kök ailenizi eşinize tercih ediyorsunuz izlenimi verdi bana.
Suçlu olan kardeşimiz ısrarla esim niye düğüne gitmiyor derdindesiniz.
Cenazede bile kaale alınmayan adam niye düğüne gitsin?
Benim ailemden biri ölecek bana başsağlığı dilemeyen akrabaya selam vermem.

Kardeşlerimle konuştum ama umursamadılar.
Ohoo o zaman salın enisteyi gelmesin haklı.
Siz de birşey söylemeyin valla benim kaybım oldu esimin tarafindan dügünler oldu cenazeme katilmayanlarin gitmedim esim agzini acmadi.Acamaz neden?Çunku yırtarım..

Söz konusu ailem olduğu için tarafsız bakamıyorum.Esim haklı ama yine de bir adım atsa

Ohoo o zaman salın enisteyi gelmesin haklı.
Siz de birşey söylemeyin valla benim kaybım oldu esimin tarafindan dügünler oldu cenazeme katilmayanlarin gitmedim esim agzini acmadi.Acamaz neden?Çunku yırtarım..
Evet,insan zor gününde arayıp sormayanları unutamıyor.

Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.
Kardeşiniz sizi hiç düşünmemiş ama eniştemi sevmiyorum ama ablam için nas sağlığı dileyeyim dememiş.
Şimdi eşiniz gitmedi diye ilişkiniz koparsa zaten ortada gerçek bir ilişki yok demektir.

Eşiniz düğüne gitmedi diye tüm aile size tepki gösterecek ama kalkıp eşim haklı diyemeyecek kadar pasifsiniz belli ki.

Zaten ilişkimiz çok iyi değil.
Bakın tüm samimiyetimle diyorum. Aileniz sizİ umursamamis, sizin hatriniza aramamis, eşinizle aranızı açmayın istemiyorsa zorlamayin. Bunun sonu yok çünkü. Düğüne gidecek sonra başka bir şey olunca yine ailenizden karşılık bulamayacak bu sefer eşinizle aranızdaki uçurum büyürse aileniz arkanızda olacak mı? Bence olmayacak.

Eşimin haklı olduğunu biliyorum.Annem de diyor fakat o gün geride kaldı diyor

Haklısınız su düğün olayının sıcaklığıyla ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.
bende eşinizi zorlamayın zira bu ona saygı duymadığınız izlenimi verip sizinde aranızı bozabilir siz gidin kardeşleriniz birşey derse onların yüzünede söyleyin yaptıklarının yanlış olduğunu

Ailem diğer kardeşlerime verdikleri değeri bana vermedi hiçbir zaman.

Benim de içimden gelmiyor tek gitmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…