- 31 Ekim 2013
- 21.693
- 72.977
- 798
- 41
- Konu Sahibi sevgisizyasanmaz
-
ben abimi kaybettim, halam babaannem ve kuzenim gelip bi başsağlığı dilemediler, şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum, hastalandılar, hastaneye yattılar vs vs aramadım işte aramam daailemden biri ölecek bana başsağlığı dilemeyen akrabaya selam vermem.
pardon da siz eşinizle de bir ailesinizSöz konusu ailem olduğu için tarafsız bakamıyorum.Esim haklı ama yine de bir adım atsa
Allah rahmet eylesinben abimi kaybettim, halam babaannem ve kuzenim gelip bi başsağlığı dilemediler, şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum, hastalandılar, hastaneye yattılar vs vs aramadım işte aramam da
en kötü günüm yahu gencecik abimi kaybetmişim, içim çıkmış üzüntüden çok mu zordu yanıma gelmek
büyüğümmüş akrabammış hiiiçççç umrumda değil o saatten sonra
pardon da siz eşinizle de bir ailesiniz
çok yanlış bir tavır içerisindesiniz
yazık kocanıza çok ama çok üzüldüm kendimi onun yerine koydum da eşim aynı şekilde bana karşı düşünse ilişkimiz epey büüyk bir darbe alırdı
aminn sağolunAllah rahmet eylesin
Aynen öyle . Adam gelmek istemiyorsa gelmesin.Haklı olduğun yerler var. Hatta bende senin gibiyim. Bu enistenin yerine olsam giderdim mesela düğüne ama adam gitmek istemiyor demek ki. Zorlamak anlamsız
Yani kardeşi de hepbana rabbena diyen bir tip. Madem önemsiyor böyle şeyleri, adamı araması gerekirdi. Madem onemsemiyor, neden kız kardeşine düşman olsun ki böyle bir sebepten? Şımarık biri heralde. Hiç sevmem şımarık insanalrin gönlünü hoş etmeyiAma kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.
Düğünden sonra düğün de geride kalacak. Yani çok da şeyyapmaEşimin haklı olduğunu biliyorum.Annem de diyor fakat o gün geride kaldı diyor
İnsanlık halidir, yolda bir cenaze gördüğünüzde tanımasanız dahi yakınlarına baş sağlığı dilersiniz.Normalde aralarında görünürde bir şey yok.Fakat eşimden hoşlandıklarını da söyleyemem.
Ay sizi nasil anliyorum.Babam vefat etti halam ortada yok.Telefon dahi etmedi kendisi.Karsi camide cenazesi kalksa gitmem o kadar.ben abimi kaybettim, halam babaannem ve kuzenim gelip bi başsağlığı dilemediler, şimdi hiçbiriyle görüşmüyorum, hastalandılar, hastaneye yattılar vs vs aramadım işte aramam da
en kötü günüm yahu gencecik abimi kaybetmişim, içim çıkmış üzüntüden çok mu zordu yanıma gelmek
büyüğümmüş akrabammış hiiiçççç umrumda değil o saatten sonra
pardon da siz eşinizle de bir ailesiniz
çok yanlış bir tavır içerisindesiniz
yazık kocanıza çok ama çok üzüldüm kendimi onun yerine koydum da eşim aynı şekilde bana karşı düşünse ilişkimiz epey büüyk bir darbe alırdı
Baş sağlığı dilemeye tenezzül etmedi ama düğünü için arayıp çağırdı öyle mi? Eşiniz yine iyiymiş ben o telefonu açmazdımKardeşim eşimi aradı düğüne davet etti.
Eşim ailemin hastalık,baş sağlığı gibi durumlarını pas geçmedi,aradı.Evet dede, nene çok sevilir çok kiymetlidir ama bir anne/baba gibi olamaz. Düşünüyorumda yakınımda birinin dedesi/nenesi ölse ararmıydım. Gördüğüm yerde başsağlığı verirdim ama özellikle aramazdım sanırım. Veya sosyal medyadan paylaşılıyor artık böyle haberler ordan sabırlıklar dilerdim herhalde.
Eşiniz kardeşiniz karşıklıklı hoşlanmıyor belli, eşinizde bu durumu firsata çevirmiş. Eğer vefat olmasaydı ailede, ozamanda düğün zamanı başka bişey çıkarırdı bence.
Oraya kardeşi için değil sizin için gelmeli, yanınızda olmalı. İyi ve kötü günde eşler birbirine söz verir, siz onun kötü gününde yanında olmuşsunuz oda sizin iyi gününüzde yanınızda olmalı. Gelmemesi kardeşinizin düğün günü umrunda bile olmaz ama siz unutmasınız.
Ha kendini bukadar naza çekip gelmek istemiyorsada gelmesin.
Madem herşey karşılıklı, illaki onunda ailesinde bir düğün dernek olur zamanı gelince sizde ona göre davranırsınız.
İstemezdim ama eşim istediği için giderdim.Aynisini esinin kardeş leri size yapsaydi siz o dugune gitmek ister miydiniz durustce cevap verirseniz sevinirim...
başınız sağolsun, babanıza Allahtan rahmet dilerimAy sizi nasil anliyorum.Babam vefat etti halam ortada yok.Telefon dahi etmedi kendisi.Karsi camide cenazesi kalksa gitmem o kadar.
Eşinizin acısını paylaşmayanla, eşiniz onun mutlulugunu mu paylaşacak? Bu da bir nevi psikolojık şiddettir..!Herkese merhaba,
Eşimle ikili ilişkilerimiz gayet iyi.Fakat yakın zamanda dedesini,nenesini hastalıktan ötürü kaybetti,malesef.Bu kayıplar onu psikolojik olarak sarstı.Daha da bir sessizlesti.Bu süreçte onun yanında olduğumu hissettirmeye çalıştım.Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor.
Ben de ona her şey karşılıklı değil bu hayatta, diyorum.Sonucta yaşça büyüksün ve olgun düşünüp o düğüne birlikte gidelim,diyorum.Esimi bu konuda nasıl ikna edebilirim?
S sevgisizyasanmaz neyini beğenmediniz şu mesajın? Gerçekleri duymak hoşunuza gitmedi mi?Baş sağlığı dilemeye tenezzül etmedi ama düğünü için arayıp çağırdı öyle mi? Eşiniz yine iyiymiş ben o telefonu açmazdım
annem ikiskilerine cok mudahale etmek istemez diyorsunuz ama anneniz dugun oldu mu enisteyi aratmasini biliyor , cenazedede aratmayi bilirdi simdi annenizin tek kirkusu millet damat dugune gelmedi diye laf eder diye . anneniz cok fena .Annem ilişkilere çok müdahele etmek istemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?