Her şey nişanlandıktan sonra başladı..

nasıl bir aileymiş herkes birbirine küs enişte eltiyi taciz eder,elti ortalık karıştırmak için dünyaya gelmiş durumlarında valla sende küs o aileye mutlulugum bozulmasın diyorsan

Kaynanaya sen bakacaksın yada kavga edeceksin eşin olacak adam seni kurban olarak
Seçmış anasını sana ezdırmiyecek se
n el kizısın sandığından anasını çok seviyor

Yorumlarınız için çok teşekkürler, iyiki derdimi burda paylaşmışım çok değerli tavsiyelerinizi hayatıma uygulayacağım..

Eşimle diğer konularda iyi anlaşırken sırf çevresi yüzünden ayrılmayı düşünmek ne acı bilemezsiniz.. Beni en çok üzen enayi yerine konmak ilerde anne baba kendine bakamayacak duruma geldiğinde 3 kardeş de eşit şekilde ilgilenmeli ama şimdiden tavırları belli biri yani görümcem ben kızlarıyım gelinler ilgilenir diye düşünüyor diğeri de yani eltim bana değer vermediler yapılan haksızlıklara eşini de inanırmış elini eteğini çekişler üstlerinden.. Eşim ise gururlu tavırlarda kimse ilgilenmesin ben bakarım diyor hatta erkek olduğu halde hastanede kv başında refakatçi kalmak istedi bende olmaz dedim bende kalayım düşünün kadın tuvalete bile gidemiyordu

daha yaşamadığınız konularda endişe duyup bugünü kendinize zehir etmeniz karşısında aynaya bakmış gibi oldum :)) belki sizin kv-kp trafik kazası vesilesiyle vefat edecekler nerden biliyorsunuz... ayrıca bilmiyorum inançlı mısınız ama anne-babaya bakmak boynumuzun borcudur. biz o duruma düştüğümüzde Allah da bize yardımcılar gönderir biz görevlerimizi yerine getirirsek. katılmayanlar olabilir ama ben bütün iyi niyetimle inanırım buna. hem siz bugün bu konuda eşinizin yanında olursanız (eğer o da nankör değilse) yarın senin ailenin bir ihtiyacı olduğunda gocunmadan koşacaktır.

canım merhabalar.. anlattığın şeyler aynı benim geçmiş yaşantıma benziyor.. ben de nişanlılık dönemimde istediğim beklediğim ilgiyi asla görememiştim.. hatta görümcelerimi bile ilk düğünümde görmüştüm düşün yani..evim kurulurken sadece ben ve kendi ailem yakınlarım vardı.. kayınvalidem ilgisiz ötesiydi diyebilirim..kına gecesini bile kız erkek tarafı ayrı yapsın bile dedi düşün yani..bebeğim oldu bırak yanımızda kalmayı 2 saat ziyaretçi gibi geldi gitti.. vs vs.... evet çok ilgisizler ama hiç kötülüklerini ve iğneli laflarını duymadım..ilk zamanlar çok tuhafıma gidiyor üzülüyordum eşim de annesine asla toz kondurmuyordu.. ama alıştım.. beklentim felan yok artık onlardan.. ilgi alaka beklemiyorum ve ağzımı açıp eşime hiç bişey demiyorum.. ne diye durup dururken huzurumu kaçırayım değil mi????

eğer sana hakaret etmiyorlarsa felan bence bu konuları hiç gündeme getirme.. eşinin sana karşı sevgi saygısı varsa başkaları için huzurunu hiç bozma..beklentilerini minumuma indir..

aynen benim kayınvalidemleri anlattmışsın cnm bi tek bende var sanıyodum böyle aile :)

hernekadar şimdi aşabilceğiniz bi konu olarak dursada
evlenince çok sorun çıkar
rabbim yardımcınız olsun

Back
X