- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi biricik mericik
kendi anneniz yapsa nasıl karşılık verirdiniz? onu düşünün, ona göre davranın.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oğlumun kini giymezdim erkek tişörtü ama gelinime kızım kusura bakma giydim derdim ama yatagıma istediği kadar yatar yatağa hiç takılmazdım. Ne bileyim belkide bende sıkıntı var. Kaynanamıda öyle çok sevmem çok fena bir kadındır. ama yaşlı sonuçta. Ve en önemlisi çocuguma bakmaya geliyor.
Yatakla koltuk bir mi şimdi...hijyen gerektiren bir yer yatak ben pijama dışında evde oturduğum eşofmanımla bile girmem mesela kaldı ki başka biri. Herkesin anlayışı farklı. bazen çok rahat ve geleneksel bu Kk kadınları bazen de çok bireyci, Avrupai ve yırtıcıNe var ki bunda ?
Yatak dokunulmazlığını da burada öğrendim.
Yatak odası dışında salonda sevişenler de ay bu koltuk bizim mahremimiz nasıl buraya otururlar mı diyorlar acaba.
Kıyafete gelince kadın neden erkek kıyafeti giysin?
Madem böyle şeyler sizi rahatsız ediyor çağırmayacaksınız.
Tam da bunu yazan varmı diye arıyordumkendi anneniz yapsa nasıl karşılık verirdiniz? onu düşünün, ona göre davranın.
Saptırma ne alaka? Ne diye tiksinsin diye sordum,... biri tiksindiği için benim yatağımda yatmasa asıl o zaman sorun olurdu.Sevişiyor diye saptırma samson. Ben kimsenin yatağında yatamam. Eşimle bile yastıklarımız karışmasın diye kılıfları farklı takarım. Havlularımız ayrıdır.bende istemem yatağımda yatılsın. Kutsal mı demişsin evet kutsal
Ya hu o zaman nevresimi değiştirirsin.Yatakla koltuk bir mi şimdi...hijyen gerektiren bir yer yatak ben pijama dışında evde oturduğum eşofmanımla bile girmem mesela kaldı ki başka biri. Herkesin anlayışı farklı. bazen çok rahat ve geleneksel bu Kk kadınları bazen de çok bireyci, Avrupai ve yırtıcıyani pırasaya havuç katmak için telefon edenin asıl böyle şeyler için haber vermesi gerekir .
Ya pisse o sorun etsin işte...siz en fazla çarşafı değiştirir yatarsınız. Çocukları güvenle emanet edebileceğiniz birinin olması asıl önemi olan şey değil mi burada?Herkes aynı nevresimle mi yatıyor?
Yorganımı kaldırmış girmiş yatmış kendi yatağı gibi.
Küçük bebek olur uyuyana kadar yanına kıvrılırsın, sonra yatağına gidersin. Ama öyle değil, girmiş uyumuş.
Pisti de valla. Birkaç haftadır değiştirmeye elim değmemişti.
Belkide beğenmiştim. Size heves etmiştir. Benim kaynanam 60 yaşında korse almış kendine. Ne bileyim kadın heves etmiştir. Sizde güzel güyinen hoş bir hanımsanız imrenmiş olabilir. Valla ben 37 yaşındayım bazen 17 yaşındaki kızların kıyafetine heves ediyorum. Çılgın bir nene olacagım heraldrKaynanam yaşlı başlı kapalı kadın (aynı annem gibi-yani küçümsemiyorum), benim kısa kollumu giymiş.
Demek istediğim zaten onu kimsenin görmeyeceğini bilerek giyiyor, neden erkek tshirtü giymek istemesin? Şalvarın üstüne benim tshirtümü giymek istemiş, erkek tshirtü diye mi istemesin?
kendi anneniz yapsa nasıl karşılık verirdiniz? onu düşünün, ona göre davranın.
Aynen ya herkes te burada MaşaAllah peygamber gibi paylaşımcı. Taşlayacaklar ama yinede söyleyeceğim. İşte böyle sınırlara saygı duymayan kadınların yetiştirdiği çocuklar toplumda birbirlerine saygısız oluyorlar.Yatakla koltuk bir mi şimdi...hijyen gerektiren bir yer yatak ben pijama dışında evde oturduğum eşofmanımla bile girmem mesela kaldı ki başka biri. Herkesin anlayışı farklı. bazen çok rahat ve geleneksel bu Kk kadınları bazen de çok bireyci, Avrupai ve yırtıcıyani pırasaya havuç katmak için telefon edenin asıl böyle şeyler için haber vermesi gerekir .
Ama benim misafir nevresimlerimle kendi nevresimlerim bile farklı. Benimkilerde hiç başkası yatmıyor. Neyse herkes aynı şeyi söylediğine göre... işte kv yardım alınca böyle şeyler kaçınılmaz oluyor. Allah beni kimseye muhtaç etmesin inşallahYa hu o zaman nevresimi değiştirirsin.
Yani çeyize zilyon tane alınan desenli nevresimler var bilindiği gibi.
Alırsın birini değiştirirsin.
Kafaya takmak için uğraşmak bu.
Aynen öyle. Kişisel sınırlar diye bir kavram var. benim kv çok rahattır. Görümcemin çocuklarını o büyütmüş onlar da öyle. Ağızlarına geleni konuşurlar meselaAynen ya herkes te burada MaşaAllah peygamber gibi paylaşımcı. Taşlayacaklar ama yinede söyleyeceğim. İşte böyle sınırlara saygı duymayan kadınların yetiştirdiği çocuklar toplumda birbirlerine saygısız oluyorlar.
Birkac haftadir degistirmemis miydiniz gercekten? Şok oldum valla su an. Kadindan ozur dilemeniz bile gerekirdi bence,kusura bakmayin yatak da pisti diye. Pis yataginiza bile kiyamamissiniz cok sasirdim.Herkes aynı nevresimle mi yatıyor?
Yorganımı kaldırmış girmiş yatmış kendi yatağı gibi.
Küçük bebek olur uyuyana kadar yanına kıvrılırsın, sonra yatağına gidersin. Ama öyle değil, girmiş uyumuş.
Pisti de valla. Birkaç haftadır değiştirmeye elim değmemişti.
Ne kadar çirkin bir itham. Ben evladıma bakan KV'min yatağımda yatmasını sorun etmediğim için yetiştirdiğim çocuk toplumda saygısız bir birey olacak, ama siz böyle basit bir örnekden büyük ve çirkin ithamlar çıkarırken müthiş bireyleri de topluma kazandıracağınız şüphe götürmez tabii, maşallah size.Aynen ya herkes te burada MaşaAllah peygamber gibi paylaşımcı. Taşlayacaklar ama yinede söyleyeceğim. İşte böyle sınırlara saygı duymayan kadınların yetiştirdiği çocuklar toplumda birbirlerine saygısız oluyorlar.