Teşekkür ederim :)Kalemin çok güzelmiş.
Suçlu başta onlar,sonra biziz.
Karakterimizin oturduğu yıllarda nasılsa böyleyiz deyip olumsuzluğu benimsemek yerine mücadele vermeliyiz.
Şahsım adına mücadele vermekten hala daha veriyor olmaktan mutluyum.
Yalnızsın,yalnızız,yalnız da gideceğiz.
Eşimizin ailemizin olması bizi yalnızlıktan kurtamıyor.
Sayfalarca yazabilirim.
Umarım mutlu olursunuz.
İsteyince azimle olunuyor,Bir gün olmam gerektiği gibi olabilecek miyim? En çok bunu merak ediyorum. Olmam gereken yerde ama yine tek başıma olmak istiyorum. Önümdeki engelleri tek başıma aşabilecek miyim? İşte tam olarak da burada takılıyorum.
Yalnızlık yanımızda sevdiklerimiz olsa bile bazen hissettiğimiz bir duygudur. Yüzümüzden gülümsememiz dilimizdense yureklendirici ogutlerimiz eksik olmaz çünkü hickimse yalnızlığını başkalarına açamaz. Özellikle yanında sürekli birileri varsa. Oysa bu yalnızlık gerçektir ve en iyi yönlerimiz çürütür çünkü kendimizden başka kimseyi kandiramasakta bütün enerjimizi mutlu görünmeye harcarız. Yinede her sabah açan gülumuzun sadece çiçeğini dışarıya gösterir bizi yaralayip kanatan dikenlerle kaplı sapını ise içimizde saklarız. Yinede ümidimizi kaybetmeyiz.
(Paulo Coelho)
Ne hissediyorsan yaz.. Belki de başarın yazmaktır...
Tatsiz bir cocukluk gecirmis olsaniz da inanin degisen ve gelisen dunyada herkes artik yalniz.
Rica ederim..onlarda şanslı değil aslında..işin özü hepimiz aslında yalnızız..Yalnızlığa anlatılan şekilde sahip olanlar çok şanslılar. Teşekkür ederim benimle paylaştığınız için :)
Yalnızlık sadece senın degıl bır cok kısının arkadası mutlu bır cocukluk gecırılseydı hersey farklı olurdu .Gırdıgın her ortamda bır eksıyle baslıyorsun güvensiz ve urkek nedıyecegını bılememe acaba kızarlar mı ,dıslarlar mı yada fazlac ıyı olup insanların senın zaafını yakalayıp kullanmaları ,yerı geldıgın de alay etmelerı ,asosyal damgası vurmaları daha bır cok sey kimse topluma kazandıralım düşüncelerıne deger verelım ,konusalım dusuncesın de degıl yalnızsın yalnız kalacaksın damgası vurulmus gıbı yerı gelıyor öyle kalabalık ıcerısındesın kı kımseler gormuyor sen cabaladıkca onlar muhabbetı ıyı olana gıdıyor sen umrunda bıle olmuyorsun kitaplara gömulmek zorunda kalıyorsun. Azıcık duyarlı olunsa ne olurdu ?Bir gün olmam gerektiği gibi olabilecek miyim? En çok bunu merak ediyorum. Olmam gereken yerde ama yine tek başıma olmak istiyorum. Önümdeki engelleri tek başıma aşabilecek miyim? İşte tam olarak da burada takılıyorum.
Yalnızlık sadece senın degıl bır cok kısının arkadası mutlu bır cocukluk gecırılseydı hersey farklı olurdu .Gırdıgın her ortamda bır eksıyle baslıyorsun güvensiz ve urkek nedıyecegını bılememe acaba kızarlar mı ,dıslarlar mı yada fazlac ıyı olup insanların senın zaafını yakalayıp kullanmaları ,yerı geldıgın de alay etmelerı ,asosyal damgası vurmaları daha bır cok sey kimse topluma kazandıralım düşüncelerıne deger verelım ,konusalım dusuncesın de degıl yalnızsın yalnız kalacaksın damgası vurulmus gıbı yerı gelıyor öyle kalabalık ıcerısındesın kı kımseler gormuyor sen cabaladıkca onlar muhabbetı ıyı olana gıdıyor sen umrunda bıle olmuyorsun kitaplara gömulmek zorunda kalıyorsun. Azıcık duyarlı olunsa ne olurdu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?