Her şey ters gidiyor. Hayattan bıktım.

Zenginliğin de hayırlısını isteyin

Çok zor şeyler yaşamışsınız. Hala yas tutuyor olmanız normal. Belirli bir süre gerekecek size. Sonrasında yavaş yavaş toparlayıp yeniden döneceksiniz hayata. Belli ki çok güçlü bir kadınsınız öyle de devam edeceksinizdir. Şu an kötü hissediyor olmanız tükenmişlik hissi çok normal. Zaten böyle hissedip bunu yaşamıyor olmazsak yüzleşemeyiz acılarımızla. Bu bir süreç. Birde annelik karnımızda büyümesi ile başlıyor hem hissediyoruz hemde hormonlarla tüm düşüncelerimiz değişiyor.o yüzden eşiniz daha hızlı toparlamış olabilir. onun desteği ile sizde iyi olacaksınız. Diğer aile konusu için ise zaten uzak bir yaşamınız var çok da takılmayın ne yaptıklarına ve ne yapacaklarına. Siz kendi yolunuzda ilerleyin.

Benim hiç çocuğum olmadı, belki seni tam anlamıyla anlayamam. Ama denemeye devam et, pes etme, illa bir yerden sonra tutunacaksın. Mutlaka bir çıkış yolu vardır Elif.
Saçma gelecek belki ama bir kurs ya da spor salonu gibi devamlılığı olan bir şeylere mi yazılsan acaba? Her gün en azından yapılacak bir şey olur, kafanı meşgul eder.

Emin olun hayat hep kötü gitmez yaşadıklarınızla dibi görmüşsünüz diye düşünün artık yukarı çıkma vakti

Uzun zamandır okuduğum en üzücü konulardan biriydi….. Hersey üst üste gelmiş maddi durumunuz varsa bjr kurban kestirin dağıtın derim.
Allah yardımcınız olsun

Aynen öyle o şekilde dua ediyorum. Bu zenginliğide belirttiğim gibi başka insanlara ve muhtaç hayvanlara faydam olsun diye istiyorum. Kendim için bir dileğim kalmadı. Bu şekilde iyi hissedeceğimi düşünüyorum. Dibi gördüm artık. Yada ben öyle sanıyorum. Allah beterinden korusun beni hepimizi

Aynen öyle o şekilde dua ediyorum. Bu zenginliğide belirttiğim gibi başka insanlara ve muhtaç hayvanlara faydam olsun diye istiyorum. Kendim için bir dileğim kalmadı. Bu şekilde iyi hissedeceğimi düşünüyorum. Dibi gördüm artık. Yada ben öyle sanıyorum. Allah beterinden korusun beni hepimizi
Uzun zamandır okuduğum en üzücü konulardan biriydi….. Hersey üst üste gelmiş maddi durumunuz varsa bjr kurban kestirin dağıtın derim.
Allah yardımcınız olsun
Amin inşallah. Dediğiniz doğru, kurban kestirmeyi düşünüyoruz. Hatta bir an önce kestirmeliyiz. Fakat son kaybımda çok maddi kaybımızda oldu. Başka şehirlere gitmek zorunda kaldık bebeğimizin takipleri için. Baya kayıplarımız oldu. Yani maddi manevi bittik.

Emin olun hayat hep kötü gitmez yaşadıklarınızla dibi görmüşsünüz diye düşünün artık yukarı çıkma vakti
İnşallah öyle olsun, bu hayatta cehennemin bir yüzünü görmüş gibi oldum. Yada ben öyle sanıyorum. Allah kimseye yaşatmasın.

Hiç saçma gelmedi tabiki spora gitmek istiyorum. İnşallah sağlığımı bir elime alayım. O yoluda deneyeceğim. İç organlarım zarar gördü demiştim ya, bu nedenle 30 gün sadece sırt üstü yattım. Zaten kaslarım inanılmaz zayıfladı ve üzüntüden sadece 10 günde 20 kilo vermiştim. Kan kaybıda olunca kan değerleri ve kas sorunları baş gösterdi. Yavaş yavaş iyi oluyorum inşallah bunuda yapacağım

Sen öyle sanıyorsun daha yaşayacağın göreceğin günler var Allah nasip ederse sen ümidini kesme Allaha dua et hep ve lütfen sana iyi gelmeyen insanlarla görüşme ailesi bile olsa

Geçmiş olsun herkesin imtihanı farklı. Şu kayın aile herkeste mi problemli olur. Cehalet ön yargı almış başını gitmiş. En azından eşiniz destekciniz ona tutulabilirsiniz. Ailesine sırtını dönemeyen o kadar çok erkek var ki. Şuan kaybınız çok yeni psikolojik destek almak size iyi gelecektir. Şu kayinaile olayını da bazen hayatından çıkarmak gerek yoksa seni yiyip bitiriyor bu konu insan zamanla öğreniyor ama onlar insanın herseyini çalışıyor.

Allah razı olsun. Güçlü olmak… inanır mısınız 29 yaşındayım ama kendimi hep çocuk gibi hissederim yani o kadar kötü şeye rağmen sanki hala olgunlaşamamışım gibi.. işte bu noktada güçlü olmak zorunda kalmak bile beni yoruyor, yoruldum inşallah iyi olurum. Aile konusu zaten tersliklere örnek amaçlıydı o konulara detaylı girsem kafayı yemelik diyebilirim. Allah benim yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın inşallah. Yazdığınız için çok teşekkür ederim

başınız sağolsun, ve geçmiş olsun bir an önce toparlanmanızı dilerim

umarım kızmazsınız ama bebeklerinizi kaybetmişsiniz, yemişim yani k.valideyi
sittin sene evvel dövmeye mi takmış, beddua mı etmiş
k.valideniiz tabir-i caizse ittir edin. kadının azcık müslümanlığı biracık insanlığı varsa 2 tane sabi hayatını kaybetmiş, oğlunun ciğeri yanmış siz dünyanın en kötü gelini bile olsanız, eşiniz onun evladı...

sizin asıl konunuz neden gebelikte bu sorunları yaşadığınız
gebelik şekeri yaşadınız mı?
bebeklere genetik test yapıldı mı?

kendinize gelin vücudu toparlayın eğer bebek düşünürseniz genetik testli tüp bebek düşünün bence.

Çok haklısınız zaten eşimin ailesinden konuya girmemin sebebi tersliklere örnek amaçlıydı. Yani hep ters. Şu an zerre takmıyorum ama ilk zamanlar neler neler yaşamıştım.
Bebeklerimle ilgili açtığım konular vardı geçmiş mesajlarımdan görebilirsiniz. O süreçler çok yıpratıcı yorucuydu. İnanın buraya yazdıklarım sadece ters giden şeyler buz dağının görünen kısmı bile değil. Benim zorluklarım hamileykende vardı. Onun için gidilen doktorlar şehirler genetikçiler neler neler..

Çok üzüldüm.Bebeklerinize Allah rahmet etsin.Bu Bebek istememe konusunda suanki psikoloji ile çok haklisiniz. Bir süre kendinizi toparlayın. Ondan sonra anomali sebeplerine göre tüp Bebek vs tercih edebilirsiniz.

Annelerin bedduası tutmaz derler. Ondan değildir, yiyecek lokmaları yokmuş, öbür dünyada sizi bekleyecekler. Dua edecekler…

Tekrar hamilelik için düşünmeyin, psikolojik olarak toplayın. Sonra genetik test vs tedavi yollarını denersiniz. İlk önce siz. Henüz lohusa sayılırsınız. Gerekirse terapi alın

Eşine sıkı sıkı sarıl..birbirinizden başka kimsenin yokmuş gibi.. acınız büyük tarifi yok..melekleriniz sizi korusun bundan sonra ..hayat bazen çok büyük acılarla gelir insana biliyorum..

Çok çok üzüldüm bende sizin kadar ileri aylarda olmasada kayıplarım var hem de tüp bebekle yani acılar ikiye katlanıyordu Allah kuluna kaldırayamacağı yükü vermez sadece sabırlı olmak gerekiyor biraz. Bundan sonraki süreç te bir doktorla ilerleyin Birdaha acı yaşamayın

Allah sizden de razı olsun bir nebze faydam olduysa ne mutlu. İstediğiniz zaman mesaj atın lütfen her zaman dertleşmek dinlemek isterim. Dualarım sizinle.

Yaşadıklarına çok üzüldüm. Neyse ki kocan adam çıkmış. Kocanın ailesini salla gitsin, görüşmemeye devam. Çocuk fikrini en az 1 sene ertele bence, hem vücudun hem zihnin bir toparlansın.

Karı koca birkaç günlüğüne de olsa bir yerlere gidin , kafanız dağılır.

Bu arada iyi bir fikir olur mu emin değilim ama yavru bir kedi veya köpek edinmek veya bakmak size iyi gelebilir.

Ben şu an kedi yavrularına bakıyorum, onlar da bebek sonuçta, çok tatlılar. Bana çok iyi geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…