- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Selam kızlar,bu zamana kadar burda pek çok konuya yorum yaptım ama benim de yardıma ihtiyacım var.
Her şeyin üst üste geldiği oldu mu hiç? Daha doğrusu bir şeyler tam güzel olacak,yeniden başlayacağım derken önce bir şey kötüleşip domino etkisi gibi diğerlerini de mahvettiği oldu mu? Bundan nasıl kurtulunur.Bir şeyi istediğim zaman o benden kaçıyor.Hiç takmasam her sey daha da yolunda gidiyor ama insan umut edemez mi? Mutlu olmayı isteyemez mi? Sanki ben mutlu olmaya cabaladıkca her sey daha da berbat olacak gibi.Ne olur böyle üst üste olumsuzluklar şanssızlıklar yaşayanlar nasıl kurtuldu bu hallerden.Hiçbir şey istemeden de yaşanmaz ki? İstekten kastım para pul mal mülk değil.Ama mesela para kaybediyorum,sonra o okul hayatımı da etkiliyor,insan ilişkilerimi de (kendi kabuğuma çekiliyorum çünkü).Böyle domino etkisi yani.Bir de hep çok şanssız olduğuma inanıyorum bunu aşamıyorum.Gökten 3 elma düşse 4 kişi olsak ben elmasız kalan oluyorum öyle diyim.
Yorumlarınızı bekliyorum.Şöyle güzel şeyleri çekip şanslı kişilerden yorum istiyorum özellikle
Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ama biz yaşadığı yeri en güzel yapan nadir bir varlığız. En en girdabın içinde olduğum zamanlar da bile ağlasam sızlasam evrene verdiğim mesajlar hep dileklerim. Kabul olacak dualarıma inancım tam güvenim sonsuz. İnsanı yaşatacak olanda biziz dileklerimizle , öldürecek olanda. Neden hayatımı mahvedeyim mutluyum mutlu olmakta zorundayım.Geleceği tabi düşünmeyelim ama bugünü de yaşamalıyım. Sonsuzluğa gözlerimi kapatıp en iyisini en içtenini neden istemeyeyim?Kötüyü değil içimden dışımdan hep iyiyi tekrarlamalıyım. Gerekirse en güvendiğim kişiye anlatmalı,gerekirse suspus olmalıyım. Yaşadığım en kötü olayı anlatırsam bile bunun üstesinden gelebileceğimi her zaman ruhuma bilincime inandırmalıyım.