Her şey üst üste geliyor 🥺

Nasıl bilmiyor anlamadım
12 yaşında kızım nasıl hamile kalınabileceğini biliyor-çünkü anlattım. Koca koca evlenecek yaşta kadın nasıl bilemiyor hayret
evliliğin bir oturma zamanı var bir alışma zamanı var.geç yaşlarda evlenen çiftler bile ilk aylarda çocuk yapmıyorlar

mutlaka biliyordur sadece düğünden önce olunca şaşırdı
Ee bebek düğün olacağını düşünememiştir yavrucak
O kısımıda anlamadım
Evlendim dediği nikah herhalde, nikahla düğün arası bukadar uzun tutulduysa, bebekde olduysa daha düğüne ne gerek var. Hamileliğim ilk zamanları aklıma geldi, işten eve gitsemde biran önce bol eşofmanlar, pijama giysem diye düşünürdüm. O bitik ve şiş halimde gelinlik giyip göbek attığımı hayal edemedim

düğüne bence de gerek yok artık.hem altın için yapılacaksa zaten gramı 600 e dayandı kimse getirmez

Bebeğinize anı olur düğünde sana gamileydim dersin

Bizim burada 5 aylık hamile iken evlenen bi tanıdık var kız yerine oturmadı bütün dügünde tepindi oynadı sürekli şok olmuştum bi biziz galiba bu pijama giyme aşıkları bende valla eşofman giymek için saniyeler sayan biriyim

Hayal ettim senin yüzünden

Konu sahibi uyuzken nasıl düğün yapacaksın?
Sıfır temas bir hayat yaşamanız gerekmiyor mu uyuzken?
İlaç da kullanamıyormuşsunuz

Ayrıca doktor yerinden kalkma demiş
Düğün uğruna bebeğinizi mi riske atacaksınız?

Normal zamanda salaş giyinim, eşofman pijama takılayım demem ama hamileyken öyleydim. Eve girer girmez en geniş en salaş eşofmanı çekerdim, mümkünse biyere gitmek istemezdim.

konu sahibi bu düşüncesizlikle düğün de yapar, uyuzu misafirlerine de taşır gibi geldi bana. aman bulaşır gibi bir endişesi yok zaten, sadece kendisi gidebilir mi gidemez mi kısmında sadece. kk da bazı konuları okudukça sosyal hayatta karşılaştığım insanlardan korkar oldum ya. akraba düğününe git gelin uyuz bulaştırsın

Evlendikten 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim demişsiniz. Pardon da, hamilelik vahiy de gökten felan mı iniyor? Korunma yöntemlerini hiç mi duymadınız? Yok anlamıyorum ya gerçekten, ben 3 yıllık evliyim, evliliğim düzene binsin, maddi durumumuz düzelsin, çocuğum dünyaya gelmeden önce düzenli bir hayat sağlayım, biraz birikim yapayım diye düşünmekten çocuk mocuk yapamıyorum. Şu sizdeki gibi cahil özgüvenine hayranım yemin ederim...

Millet düğüne normal gelip kaşına kasina cikicak ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…