- 10 Nisan 2014
- 42.779
- 114.314
- 798
- Konu Sahibi findikezmesii
-
evliliğin bir oturma zamanı var bir alışma zamanı var.geç yaşlarda evlenen çiftler bile ilk aylarda çocuk yapmıyorlarNasıl bilmiyor anlamadım
12 yaşında kızım nasıl hamile kalınabileceğini biliyor-çünkü anlattım. Koca koca evlenecek yaşta kadın nasıl bilemiyor hayret
Hemen yapıp yapması mesele değil aslında, bilmiyordum demesi garipevliliğin bir oturma zamanı var bir alışma zamanı var.geç yaşlarda evlenen çiftler bile ilk aylarda çocuk yapmıyorlar
mutlaka biliyordur sadece düğünden önce olunca şaşırdıHemen yapıp yapması mesele değil aslında, bilmiyordum demesi garip
Yoksa evlenmeden yapsın, herkesin kendi hayatıda cahildim demesi tuhafıma gitti
Ee bebek düğün olacağını düşünememiştir yavrucakmutlaka biliyordur sadece düğünden önce olunca şaşırdı
düğüne bence de gerek yok artık.hem altın için yapılacaksa zaten gramı 600 e dayandı kimse getirmezEe bebek düğün olacağını düşünememiştir yavrucak
O kısımıda anlamadım
Evlendim dediği nikah herhalde, nikahla düğün arası bukadar uzun tutulduysa, bebekde olduysa daha düğüne ne gerek var. Hamileliğim ilk zamanları aklıma geldi, işten eve gitsemde biran önce bol eşofmanlar, pijama giysem diye düşünürdüm. O bitik ve şiş halimde gelinlik giyip göbek attığımı hayal edemedim
Düğün, gender party, baby showeri birleştirip karma bir eğlence yapılsa aslında. Böyle daha çok altın veya hediye gelir. Tek tek uğraşmazlar hemdüğüne bence de gerek yok artık.hem altın için yapılacaksa zaten gramı 600 e dayandı kimse getirmez
Bebeğinize anı olur düğünde sana gamileydim dersinEvlendikten 3 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim, bu arada lojman çıkmasını bekliyorduk o çıktı taşınma sürecimiz oldu ama benim çok ağrım olduğu için hiçbir şey yapamadım her işi eşim yaptı. Çalışmayı düşünüyordum ama sonrasında kanamalarım başladı, gerçekten çok fazla kanamam oluyor, doktor sadece yatmamı söyledi ev öyle yarım yamalak, eşim çalışıyor her şeye yetişemiyor, aileler çok yardımcı olamadı bir sürü borcumuz var onun stresi ayrı. Daha düğünümüz de olmadı, haftaya 1000 km ötede düğünümüz var, gitmeme gibi bir lüksüm yok çünkü kendi düğünümÜstüne geçen hafta uyuz olduğumuzu öğrendik.. İlaçları bulantıdan doğru düzgün kullanmadım haliyle o da geçmiyor. Eşim de tam yapamıyor temizliği. Üstümüzde bir uğursuzluk var ama anlayamadım. Bu süreçte tek iyi olan şey bebeğimin her şeye rağmen yaşıyor olması. Evliliğimizin en güzel zamanları ağlamalarla, stresle geçiyor delirmeme ramak kaldı
Bizim burada 5 aylık hamile iken evlenen bi tanıdık var kız yerine oturmadı bütün dügünde tepindi oynadı sürekli şok olmuştum bi biziz galiba bu pijama giyme aşıkları bende valla eşofman giymek için saniyeler sayan biriyimEe bebek düğün olacağını düşünememiştir yavrucak
O kısımıda anlamadım
Evlendim dediği nikah herhalde, nikahla düğün arası bukadar uzun tutulduysa, bebekde olduysa daha düğüne ne gerek var. Hamileliğim ilk zamanları aklıma geldi, işten eve gitsemde biran önce bol eşofmanlar, pijama giysem diye düşünürdüm. O bitik ve şiş halimde gelinlik giyip göbek attığımı hayal edemedim
Hayal ettim senin yüzündenDoktor yatmanızı söyledi ve siz 1000 km ötedeki düğününüze gideceksiniz. Yani sünnet düğünü gibi ortaya bir karyola atıp bütün düğünü yatarak izlemeyi planlamıyorsanız düğünü iptal etmekten başka çareniz yok.
Normal zamanda salaş giyinim, eşofman pijama takılayım demem ama hamileyken öyleydim. Eve girer girmez en geniş en salaş eşofmanı çekerdim, mümkünse biyere gitmek istemezdim.Bizim burada 5 aylık hamile iken evlenen bi tanıdık var kız yerine oturmadı bütün dügünde tepindi oynadı sürekli şok olmuştum bi biziz galiba bu pijama giyme aşıkları bende valla eşofman giymek için saniyeler sayan biriyim
Millet düğüne normal gelip kaşına kasina cikicak ordanHayal ettim senin yüzünden
Konu sahibi uyuzken nasıl düğün yapacaksın?
Sıfır temas bir hayat yaşamanız gerekmiyor mu uyuzken?
İlaç da kullanamıyormuşsunuz
Ayrıca doktor yerinden kalkma demiş
Düğün uğruna bebeğinizi mi riske atacaksınız?
Ödüm kopuyor uyuz olmaktanMillet düğüne normal gelip kaşına kasina cikicak ordan
Bim poşetine de çok güvenme hep yırtıkBiz neredeyse prezervatif üzeri BİM poşeti geçirecez hamile kalırım korkusundam cesaretinize hayran kaldım
aklıma rahmetli Kemal Sunal ın filmi geldi bütün köy uyuz olmuştu ya hani.yapsın düğünü bence sonra herkes kıtır kıtır kaşınmaya başlasınnnBence sen o düğünü iptal et, bi de uyuz oldum diyosun zaten gelen herkese bulasir. Ertele en azindan.
ilkokul 3 de bitlenmiştim.sınıfımızda varmış meğersem onlara ev sahipliği eden bir bebeÖdüm kopuyor uyuz olmaktan
Ben çok etkilendim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?