- 8 Mart 2019
- 2.998
- 4.173
- 133
- 38
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Kayınvalide bebeğe hediye falan aldıysa onları da yazın da konu sahibi kendinden geçsin. En hassas noktası o.Her bünye farklidir.
Naz yapmak istiyorsa da birakin naz yapsin, size ne?
Hamileligim rahat gecti, sezeryanim da sorunsuzdu sukur.
Ama annem dogumdan 1 ay once geldi, 4 yil oldu hala her seyimi annem ve yardimci abla yapar. Evimde ne nerde bilmem bile. Kayinvalidem de baska sehirden geldi ayni semtte ev aldi bana destek olmak icin. Aksama ne yemek istedigimi yazarim, yapar yollar. Cunku keyfim boyle istiyor, nazimi ceken de var. Siz bunun mesela neresindesiniz?
Kaldi ki daha dogurmamissiniz bile. Bi dogurun da oyle ahkam kesin. Belli mi olur? Daha lohusalik depresyonu var.
Bebek sut emince ben bayilacak gibi oluyordum mesela.
Hamilelikte dusuk riski olan var, odemi olan var, varisten yuruyemeyen var, sekeri tavan yapan var. Zorluk yasayan insanlari elestirmek anlayissizlik. Sizin basiniza gelmedi diye siz mukemmel olmuyorsunuz.
Ben konu sahibi öğretmen diye hatırlıyorum. Keşke yerini yurdunu söylese de çoluğumuzu çocuğumuzu vermesek. Yarın öbür gün onu da buralarda meze yapar, maazallah.Kayınvalide bebeğe hediye falan aldıysa onları da yazın da konu sahibi kendinden geçsin. En hassas noktası o.
MaalesefBen konu sahibi öğretmen diye hatırlıyorum. Keşke yerini yurdunu söylese de çoluğumuzu çocuğumuzu vermesek. Yarın öbür gün onu da buralarda meze yapar, maazallah.
Kayınvalide bebeğe hediye falan aldıysa onları da yazın da konu sahibi kendinden geçsin. En hassas noktası o.
bi de nasıl tipler var biliyor musunuz ? çocuk doğsun da anasına bilezik almayanlara karşı dolduracağım falan diyen tipler var, ayy düşman başınaBen de çok kırgınım öylelerine. Bir de daha 1 aylık hamileyken falan en çok benim çocuğum sevilsin. Benimki en değerli hep benimkini sevin vs diye düşünenler var biliyor musun
o meme ucu yarası savaşta işkence olarak falan kullanılmış olabilir. onu yaşayıp dile gelmeyen olamaz. Ya kanıyordu çocuk emiyordu ben öyle ağlıyordum ki çocuk meme ucundan çıkıyordu. Allahım jiletle meme ucumu itinayla kesmişlerdi sanki ..Ağrı eşiği farklılıklarını duymadınız mı?
Siz hele bir doğurun da sonra nazlı diye itham edin.
Ben rahat hamilelik geçirdim sezeryan oldum. Ağırdı gayet. Üç gün yatarken çol canım yandı. Ama en kötüsü meme ucı yarasıydı. Kimse bana bunun acıtacağını söylememişti. Ben ağlaya ağlaya emzirdim, uykusuzluğa hazır değilmişim çok da homurdandım.
Herkesin ağrı eşiği farklıdır. Bundan size ne?
ne olur bana doğum hediyesi bilezik aldılar deAldi tabi ki. Normal bir babaanne torununa hediye almaz mi? Bana da aldi bebege de aldi. Annem de kayinvalideme aldi ilk defa torunu oldu diye.
Ben konu sahibini tanimiyorum bu konuyla tanidim, damara mi bastim
Peki hiç şikayet etmeyip çok şükür dedikleri halde başlarından dert eksik olmayanları ve kötüyü çağırmadıkları halde sıkıntı çekenleri nasıl yorumlarsınız Yâ Üstâd? Malum teşhisi yapıştırmışsınız.Şuna katılıyorum. Bazı insanlar olumsuzluğu çağırıyor resmen. Ve gerçekten de yine bazı kişilerin başına hep sıkıntı geliyor. Sürekli şikayet ediyorlar sıkıntı devam ediyor şikayet de devam ediyor. Ama bunu çok genele vuramayız. Bence olumsuzluğu çağıran bir insan profili var ama siz sıkıntı yaşamadığınızdan muhtemel zorluklar aklınıza gelmiyor yahut inandırıcı gelmiyor. Dertsizliğinize şükredin benceDert beğenmeyenleri de kafanıza takmayın. Bazı kadınların dert skala puanlamasında gereken puanı almazsanız dertsiz ilan ediliyorsunuz
Ben doğum yapmadım. Biri de bana bir şey alsınne olur bana doğum hediyesi bilezik aldılar de
ben yaptım bilezik almadılar ama 6,5 yıl geçti, konuyu şimdi açsam ve çocuğu doldurmaya başlasam. Çok geç mi olduBen doğum yapmadım. Biri de bana bir şey alsın
ne olur bana doğum hediyesi bilezik aldılar de
Biraz geç. İkinciyi düşününce yumurtalıklarınızı doldurmaya başlayın. Temelden yetişsin. Sjsjsjshsben yaptım bilezik almadılar ama 6,5 yıl geçti, konuyu şimdi açsam ve çocuğu doldurmaya başlasam. Çok geç mi oldu
Ben alayım sana no birth hediyesi. Ne istersin?Ben doğum yapmadım. Biri de bana bir şey alsın
Çok ani oldu.bilemedimBen alayım sana no birth hediyesi. Ne istersin?
Ne demek neden şükür etsin ? Hiç çocuğu olmayan var . Yıllardır tedavi gören , beklediğine kavuşamayan insanla var . Tüp Bebek, aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alanlar var . Bu kadar nankör olmamalı . Tabi ki herkesin acı eşiği farklıdır ama insan elindekinin nankörü ulaşmadığının delisidirSezaryen olan birisi niye şükretsin? Benden daha çok acı çekenler var Allahım çok şükür ben daha az acı çektim diye mi? Herkesin acısı kendinedir. kimisinin dünyaları yıkılır kimisi öleceğini zanneder kimisi de hiçbir şey hissetmez. duymak istemeyen kulaklarını tıkasın. İnsanlar hem sohbet ediyorlar hem de sonra gelip burada bık bık dedikodularını yapıyorlar. hiç zannetmiyorum yüzlerine gidipte şükürsüzsünüz, abartıyorsunuz diyeceklerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?