- 3 Şubat 2018
- 25.867
- 111.271
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
-
Yok yaw. O konuda güc sadece günahsiz cocuga yeterbence dur, gidip boğacak insanları
Aynı kayinvalide ve eşinin kardeşleri için, eşim onlari aramadan eşimi arayamazalar, korkarlar evde ki huzurumuz bozulur diye bir yorum yapmıştı başka bir konuda.Bir önceki konusunda konu sahibi kayınvalidesi çocuğa hediye almadı ve kendisine bilezik takmayacak diye çocuğunu baba tarafına karşı nefretle doldurarak büyüteceğini ilan etti kadınlar kulübü ahalisine
Herkes eski bir konudan bahsediyor ama konunun detaylarini yazmıyor. Eski konularinda da bulamadim. Allahını seven konuyu paylaşsın ya da anlatsinAma herkes sen olamaz bebeğimmmmmm , hatırlarsan herkes seni kıskanıyordu. Buradan yola çıkarsak özel olduğunu anla kabullen diğer beceriksizler öyle değerlendir
Onu görmemişim ben. Hocaanım çok şahsına münhasır bir arkadaşımızAynı kayinvalide ve eşinin kardeşleri için, eşim onlari aramadan eşimi arayamazalar, korkarlar evde ki huzurumuz bozulur diye bir yorum yapmıştı başka bir konuda.
Aile, hem uzak olsun hem hamileyken bilezik alsın istiyor yani, evlenirken aile yardım etsin evlenince uzak dursun diyen hanım kızların hamile kalmış versiyonuna güzel bir örnek kendisi.
Ne kadar hafife indirgemişsin her bünye farklıDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Peki bunlardan size ne?
Savulun yılın en mükemmel annesi geliyor.
Size ne insanların yaşadığı hamilelikten, doğum sonrası süreçten?
Negatif elektrik alıyorsanız konuşmaz, görüşmezsiniz, olur biter.
İçinizde kalmış bence naz yapın sizde dogumunuza da az kalmış bak surda son bir ayın az naz yapin Allah sağlıkla bibisini kucağına almayı nasip etsin.bi hamile kalsam bı naz yapcam ki kocamaDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Davulun sesi uzaktan hos gelir, demeye geldimne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Bi de benim tüm aile büyüklerim emzirmek harika, böyle şahane anlattı durdular. İlk üç ay acıdan ağlaya ağlaya emzirdim. Bana canı tatlı nazlı diyenin alnını karışlarım. Doğum ve doğum sonrası süreç asla kolay ve pembe bir dönem değil.
Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın. Kreminizi kalkanınızı fln hazırlayın ama en çok o çektirdi banaBir hamile olarak bu konudaki şu yorumlar zerre canımı sıkmadı, konu sahibi tarafından nazlı olmakla itham edildiğim kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?