Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gel bacım kardeş olalım :KK70:
Tek değilmişim
Benim kuyruk sokumumun olduğu bölgedeki kemikleri kırıyorlar şu anda :KK70:
Vah bize vah.Naz yapıyoruz,yoksa bel ağrısı da neymiş.Markete gidemiyorum hemen ağrıyor.Ama Naz işte..😬

Doktoruma sordum normal dedi.Çok ayakta kalmazsam ağrı da o kadar az oluyor.Napalım şansızız işte:KK16:

Vah bize vah.Naz yapıyoruz,yoksa bel ağrısı da neymiş.Markete gidemiyorum hemen ağrıyor.Ama Naz işte..😬

Doktoruma sordum normal dedi.Çok ayakta kalmazsam ağrı da o kadar az oluyor.Napalım şansızız işte:KK16:
Daha bebek pamuk ağırlığında ve bel ağrısı. Vahhh ki ne vah çevrenize.

Daha bebek pamuk ağırlığında ve bel ağrısı. Vahhh ki ne vah çevrenize.
hanımefendi doktor musunuz?bu ne bilmişlik?ne biliyorsunuz karşınızdakini?ayrıca kıskançlık akıyor yazdıklarınızdan.Eski konularınızı biliyorum.Denk gelmişti.Esas sizin etrafınızdakilere vah vah diyeceğim de onların sizi pek salladığı söylenemez

Dur gitme daha yeni başlıyoruz :KK70:

Bundan sonrası artık özsaygıma dokunuyo.
Kendimi bu derece cehalete maruz bırakmamı daha sonra kendime açıklayamam.
Arkadaşa sarı bez ve mutfak önlüğü ile bir ömür aşk diliyorum 💛
Şampiyon lohusamızın madalyasını eksik etmezler umarım.

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
9 ay boyunca deli gibi başım ağrıdı. Meğer hipertansiyon varmış doktorum farketmedi. Baş ağrısının üzerine böbrek ağrısıda çekiyordum. Su iç deyip geçiştirdi doktorum. Bu hal olunca değil yürüyüş koltuktan kalkmadım yeri geldi. Belki 2 hafta yerleri silmedim.
İsteye isteye keyfi sezaryen oldum. 15 gün tek başıma yataktan kalkamadım. Ağustosta doğum yaptım o dikişlerime sanki acı biber dökmüşler gibi yanıyordu.
Sizin gebeliğinşz kolay geçmiş. İnş doğumda kolay geçer. Her gebelik kendine özeldir. Benimle aynı haftada hamile kalan akrabam 5 kilo çocuk doğurdu beniö bebeğim gebelikte geçirdiğim ve habersiz olduğum rahatsızlıktan ötürü 2500 kilo doğdu. O kadın Karadeniz turu yaptı ben her sabah baş ağrısıyla uyandığım için hüngür hüngür ağlıyordum.

Şimdi tamamda arkadas dıyorkı nazlanıyorlar. Bunun naz ile alakası yok.karsıdakı de eger bıtkınse konu sahıbı gibiler uzulme sın dıye kadın dinlenmesin mi yada gebelıgınin tadını cıkarmasınmı.
Herkes ıstedıgı gıbı Yasar hamılelıgını ıster aglar ister guler ister nazlanır.

Gorusmesın olsun bitsin. Bunu bukadar dava haline getirecek bısey yok ortada..
Tabi ki . Naz konusuna birşey diyemem . Nazı geçen yapar nazını . İnşallah Allah bana da nasip eder ise bende nazlı olurum . Kimse de karışamaz . Benim kızdığım herkesin ki farklı bir durum. Ben rahat hamilelik geçiriyorum diye X kötü hamilelik günlerini anlattı diye etkilenmek istemem .

9 ay boyunca deli gibi başım ağrıdı. Meğer hipertansiyon varmış doktorum farketmedi. Baş ağrısının üzerine böbrek ağrısıda çekiyordum. Su iç deyip geçiştirdi doktorum. Bu hal olunca değil yürüyüş koltuktan kalkmadım yeri geldi. Belki 2 hafta yerleri silmedim.
İsteye isteye keyfi sezaryen oldum. 15 gün tek başıma yataktan kalkamadım. Ağustosta doğum yaptım o dikişlerime sanki acı biber dökmüşler gibi yanıyordu.
Sizin gebeliğinşz kolay geçmiş. İnş doğumda kolay geçer. Her gebelik kendine özeldir. Benimle aynı haftada hamile kalan akrabam 5 kilo çocuk doğurdu beniö bebeğim gebelikte geçirdiğim ve habersiz olduğum rahatsızlıktan ötürü 2500 kilo doğdu. O kadın Karadeniz turu yaptı ben her sabah baş ağrısıyla uyandığım için hüngür hüngür ağlıyordum.
Benim de böbreğim ağrıyor. Doğana kadar da geçmeyecek büyük ihtimalle. Ama 5 kilo çocuk ii bişi değil ki

Bundan sonrası artık özsaygıma dokunuyo.
Kendimi bu derece cehalete maruz bırakmamı daha sonra kendime açıklayamam.
Arkadaşa sarı bez ve mutfak önlüğü ile bir ömür aşk diliyorum 💛
Şampiyon lohusamızın madalyasını eksik etmezler umarım.
Sarı bezim de yok mutfak önlüğüm de 😂😂😂

hanımefendi doktor musunuz?bu ne bilmişlik?ne biliyorsunuz karşınızdakini?ayrıca kıskançlık akıyor yazdıklarınızdan.Eski konularınızı biliyorum.Denk gelmişti.Esas sizin etrafınızdakilere vah vah diyeceğim de onların sizi pek salladığı söylenemez
Eski konuları bilecek kadar işsiz misiniz acaba

Ben 3 senedir gebelik istiyorum yaşım 30 şahsen hamile kalırsam zıylayan vr bir b.k yapmayan bir kadın olacağım ve bunu bilinçli yapacagım çok çektim 3 senedir bol bol abartıcam kim ne düşünürse düşünsmin hakkmda :KK70:
Yapsanız da insanları bunaltmayın benden tavsiye 😂 çok itici görünüyor dışardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X