- 19 Mayıs 2020
- 47.834
- 214.957
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
1 yaşına kadar geçmeyen kolik var.Sana öyle bir bebek gelecek ki
Yalvaracaksın uyku diye
Aha da buraya yazıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yaşına kadar geçmeyen kolik var.Sana öyle bir bebek gelecek ki
Yalvaracaksın uyku diye
Aha da buraya yazıyorum
Kısmet ama biliyor musun benim gibileri iyi bebekler bulur ayrıca annem bakacak bebeğime geceleri :)Sana öyle bir bebek gelecek ki
Yalvaracaksın uyku diye
Aha da buraya yazıyorum
Ya kolik kolik allah aşkına o kadar yabancı anne izliyorum bi tanesinde kolik yok bırakın bu kolik uydurmasını eskiden kolik mi vardı1 yaşına kadar geçmeyen kolik var.Konu sahibisi büyük konuşmasın. O iddialarından teker teker vurulur da biz görür müyüz bilmem.
Aaaa olur mu hiç süper anne, anasına nazlanıyor derler öyle amaaaaa.Kısmet ama biliyor musun benim gibileri iyi bebekler bulur ayrıca annem bakacak bebeğime geceleri :)
Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar
Ah ahh ınstagrmım kreş gibii kendni paylaşan yok herkesçocuğunu paylaşp duruyor tamam allah bağşlasnda bu ne yani 1 yaşnda çocuk mu arkadasm anası mı belli degl valla anneler yüzünden içmde ukte kalan bin tane şey var gebelk fotoları mı dersin eller göbekte fotolar mı dersin ahh ahh yapacam bende yapacam bi hamile kalabilsemYapsanız da insanları bunaltmayın benden tavsiyeçok itici görünüyor dışardan
Teyzem bebek kolik diyip durdu bebeğe 1 hafta ben baktım fert gayet uyudu bebek annesi de inanmadı1 yaşına kadar geçmeyen kolik var.Konu sahibisi büyük konuşmasın. O iddialarından teker teker vurulur da biz görür müyüz bilmem.
26 yaşında kardeşim var, 1 yaşına kadar geçmemiş koliği. Varmış gayet eskiden.Ya kolik kolik allah aşkına o kadar yabancı anne izliyorum bi tanesinde kolik yok bırakın bu kolik uydurmasını eskiden kolik mi vardı
Önce bi kal da.Ah ahh ınstagrmım kreş gibii kendni paylaşan yok herkesçocuğunu paylaşp duruyor tamam allah bağşlasnda bu ne yani 1 yaşnda çocuk mu arkadasm anası mı belli degl valla anneler yüzünden içmde ukte kalan bin tane şey var gebelk fotoları mı dersin eller göbekte fotolar mı dersin ahh ahh yapacam bende yapacam bi hamile kalabilsem![]()
![]()
Tamam vardır demek annenize çektiniz26 yaşında kardeşim var, 1 yaşına kadar geçmemiş koliği. Varmış gayet eskiden.![]()
pavyona düşmüşüz gibi yaBebeği olup buralara giren çokkkkk bilgili hıhım. Cehalet bu işte. Ben bebeğim olunca buralarda işim olmaz.
Cidden dalga geçiyorsun.Kısmet ama biliyor musun benim gibileri iyi bebekler bulur ayrıca annem bakacak bebeğime geceleri :)
Kısmet ama biliyor musun benim gibileri iyi bebekler bulur ayrıca annem bakacak bebeğime geceleri :)
Ay akşam akşam iyi güldüm. Tenks konu sahibi.Cidden dalga geçiyorsun burada ki insanlarla.
İnsanlara nazlı diye kendince laf et sonra bebeğime geceleri annem bakacak de![]()
Ne kadar acımasızca bir yorum,YAZIK!!!!Size mutsuz,kıskanç,sizi umursamayan insanlarla dolu hayatınızla bırakıyorum.Daha fazla bu kadına yazmayın.Bi halt sandı kendini bu kadar ilgi görünce yazık!!Önce bi kal da.
çok yoksunsunuz ya ahlak edep insanlık zerre yok ,çok ama çok yoksunsunuz herşeyden Kalabilsem diyor , kalabilsem , kalmak istiyor kalamıyor demek ki..Önce bi kal da.
Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.Qa neden anneniz bakıyor?
Bebek bakmak çok kolay halbuki
Sizin yapabilmeniz lazım
Daha hamile kalınmamış şimdiden şunu yapicam bunu yapıcam bence şımarık olan sensinNe kadar acımasızca bir yorum,YAZIK!!!!Size mutsuz,kıskanç,sizi umursamayan insanlarla dolu hayatınızla bırakıyorum.Daha fazla bu kadına yazmayın.Bi halt sandı kendini bu kadar ilgi görünce yazık!!