Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sana öyle bir bebek gelecek ki
Yalvaracaksın uyku diye
Aha da buraya yazıyorum
1 yaşına kadar geçmeyen kolik var. 😗 Konu sahibisi büyük konuşmasın. O iddialarından teker teker vurulur da biz görür müyüz bilmem.

1 yaşına kadar geçmeyen kolik var. 😗 Konu sahibisi büyük konuşmasın. O iddialarından teker teker vurulur da biz görür müyüz bilmem.
Ya kolik kolik allah aşkına o kadar yabancı anne izliyorum bi tanesinde kolik yok bırakın bu kolik uydurmasını eskiden kolik mi vardı

Millet 10 tane doğuruyor sesi çıkmıyor of nazlı kadınlar

valla ilk çocuğa hamileyim. Görece çok kolay geçiyor. Mide bulantım yok ağrım yok bol bol yürüyorum. Ama yine de çok zormuş be.

Sesim çıkıyor her şeye rağmen. Şişiyorum bir kere kilo alıyorum. Alkol sigara yok. Her istediğimi yiyemiyorum. Eskisi sporumu yapamıyorum.

bir an önce normal hayatıma dönmek istiyorum artık. Çok zormuş.

Hamileyim, şunu şuradan şuraya koyamamcılarla, aa ben hamileyken dünyaları taşıdımcılar, sen abartıyorsuncular iticilikte yarışır birbiriyle.

Yapsanız da insanları bunaltmayın benden tavsiye 😂 çok itici görünüyor dışardan
Ah ahh ınstagrmım kreş gibii kendni paylaşan yok herkesçocuğunu paylaşp duruyor tamam allah bağşlasnda bu ne yani 1 yaşnda çocuk mu arkadasm anası mı belli degl valla anneler yüzünden içmde ukte kalan bin tane şey var gebelk fotoları mı dersin eller göbekte fotolar mı dersin ahh ahh yapacam bende yapacam bi hamile kalabilsem :D :D

Teyzem bebek kolik diyip durdu bebeğe 1 hafta ben baktım fert gayet uyudu bebek annesi de inanmadı

Ya kolik kolik allah aşkına o kadar yabancı anne izliyorum bi tanesinde kolik yok bırakın bu kolik uydurmasını eskiden kolik mi vardı
26 yaşında kardeşim var, 1 yaşına kadar geçmemiş koliği. Varmış gayet eskiden. 😗

Ah ahh ınstagrmım kreş gibii kendni paylaşan yok herkesçocuğunu paylaşp duruyor tamam allah bağşlasnda bu ne yani 1 yaşnda çocuk mu arkadasm anası mı belli degl valla anneler yüzünden içmde ukte kalan bin tane şey var gebelk fotoları mı dersin eller göbekte fotolar mı dersin ahh ahh yapacam bende yapacam bi hamile kalabilsem :KK70: :KK70:
Önce bi kal da.

İnsan yaşamadan bilemezmiş, dışarıdan yargılamak ne kolay. Hamileliğimin 5 ayını kıpırdamadan yatarak geçirdim risklerden dolayı, hastanelerde yattım, iğneler serumlar çok kötüydü. Normal doğum yaptım, doğumhanede bayılmışım kan kaybından. 2.5 saat dikişler sürdü. Bir hafta sonra dikişlerim komple açıldı. 3 ay oturamadım, yürüyemedim. Sizce Naz mı?
Çocuğum hiç uyumayan bir bebekti, aylarca zombi gibi gezdim, tuvalete bile kucağımdayken giriyordum.
Bence halinize şükredin. Her insan bir olmuyor. Sağlam bir bünyeniz var demek ki.

Qa neden anneniz bakıyor?
Bebek bakmak çok kolay halbuki
Sizin yapabilmeniz lazım
Ben bebeğimin geleceği için çalışmak zorundayım. Eğer kendisi isterse pilotluk eğitimi aldırıcam para biriktirmem gerekiyor. İstemezse de farklı eğitiminde kullanıcam.

Ne kadar acımasızca bir yorum,YAZIK!!!!Size mutsuz,kıskanç,sizi umursamayan insanlarla dolu hayatınızla bırakıyorum.Daha fazla bu kadına yazmayın.Bi halt sandı kendini bu kadar ilgi görünce yazık!!
Daha hamile kalınmamış şimdiden şunu yapicam bunu yapıcam bence şımarık olan sensin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X