• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyden haberdar olmak isteyen kayınvalide

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar kayınvalideme önceden herşeyi haber verirdik yani zorunluluk gibi değil öle rastlardı bizde anlatırdık eşimle beraber.yani bişe alacaksak bir yere gideceksek bi olay varsa falan ama baktık ki herşeye itiraz ediyor saçma sapan fikirler falan artık söylemiyoruz eşim belki söylüyordur ama ben asla söylemiyorum ve kayınvalidem sitemlerde!!insan bi söyler,hiç sölemediniz böle bişe olduğunu gibi her fırsatta bana laf vuruyor sessiz kalıyorum.bugün mesela çocuğumu doktora götürdük çocuk nasıl diyeceğine hiç demediniz böle bişe var insan bi der anne böle böle bizde büyük olarak bi akıl verirdik falan dedi bugün cevap verdim artık gerekli olsaydı zaten söylerdik dedim o hala bla bla bla...şimdi size sorum he diyip geçeyim mi cevabı sürekli yapıştırayım mı NOT:önceden biraz sessiz belledi beni şimdi herşeye cevap veriyorum ama laf dalaşına düşüyoruz o zaman da o bana söylüyo ben ona.bu durumu sevmiyorum aramızda saygı kalmıyor.he diyip geçince de içten sinir oluyorum bu sefer

Kayinvalideler hep ayni benimki mesela esim izinliyken bizi evine bekler, esim de 6 gun calisip 3 gun izin yapiyor ama ekstra vs gidince hesaplayamiyor. Durup dururken surekli ne zaman izinli ne zaman izinli diye soruyor mesela ben belli olmuyor anne diyorum esim de gecistiriyor. Siz de bence sert cikismak.yerine sordugu seyleri ya duymamazliga verin yada gecistirin ama hic anlamayacak gibiyse ben olsaydim tatli sert verirdim cevabini

Kayinvalideler hep ayni benimki mesela esim izinliyken bizi evine bekler, esim de 6 gun calisip 3 gun izin yapiyor ama ekstra vs gidince hesaplayamiyor. Durup dururken surekli ne zaman izinli ne zaman izinli diye soruyor mesela ben belli olmuyor anne diyorum esim de gecistiriyor. Siz de bence sert cikismak.yerine sordugu seyleri ya duymamazliga verin yada gecistirin ama hic anlamayacak gibiyse ben olsaydim tatli sert verirdim cevabini
Nasıl tatlı sert mesela?bizimki hemen bozulmaya meyilli

Arkadaşlar sadece doktor olayı değil her olayda aynı.mesela evime bile aldım beğenmedim değiştirmeye karar verdim dedim hemen yaaa ben diğeri olsun dediydim diyo işte dinlemiyorsun ki diyo

Başından öyle alıştırmışsınız :KK51:

Arkadaşlar sadece doktor olayı değil her olayda aynı.mesela evime bile aldım beğenmedim değiştirmeye karar verdim dedim hemen yaaa ben diğeri olsun dediydim diyo işte dinlemiyorsun ki diyo
Bir kere cevap verins susun.o cevap verdikce siz bisey soylemeyin.laf dalaaina girmeyin.

Bugün çocuk kabız oldu.
Oğlun halıya yemek döktü.
Çamaşırlar lekeli kalmış.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Bu sefer alışverişten başka şampuan aldık.

Böyle bilgiler ver ona.
Ne alaka derse olsun haber veriyorum işte de. :KK53:

Neden canım kadın bilgi edinmek istiyormuş işte:p
Bu yoldan giderse napıyosunuz demeye bile korkar kv ay yine saçma şeyler söyleyecek diye ahaha:KK53:
Çok akıllıca:KK52:

Zamanla soru sayısını minimuma indirger...

‘Ayhhh yeter fenalıklar getirttin’ der...

Çıldırır kadın:KK48:

Doktora gittiğinizi öğrense ne ne yapacakmış deli midir nedir ya

ah bu tip kayınvaldeler insanı tüketir
iyisimi he de geç :)
arkadaş güzel yazmış bütün detayları anlat fenalık geçirsin :)

Bugün çocuk kabız oldu.
Oğlun halıya yemek döktü.
Çamaşırlar lekeli kalmış.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Bu sefer alışverişten başka şampuan aldık.

Böyle bilgiler ver ona.
Ne alaka derse olsun haber veriyorum işte de. :KK53:
Emim olun ne alaka demez yeterki bize ait herşeyden haberdar olsun herşeye bi konuşsun kendince akıl verip dediğini yaptırsın daaa ne olursa olsun ne anlatırsam anlatayım dinler

ah bu tip kayınvaldeler insanı tüketir
iyisimi he de geç :)
arkadaş güzel yazmış bütün detayları anlat fenalık geçirsin :)
Bir taraftan ohh iyi oluyo diyorum ama Aaa neden söylemediniz diyince ne cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü açıklama yapan konumuna düşmek istemiyorum

görümceniz var mı?
anne her şeyi söylemeye gerek duymuyorum ciddi bir şey olunca zaten söylerim diyin. ben diyemem ama siz derseniz şöyle de ekleyin (varsa görümceniz) x kişisi o her şeyi söylüyor mu?

Back
X