• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyden haberdar olmak isteyen kayınvalide

Bunlarda bişey mi? Benimkisi ondan habersiz duş perdesi aldim diye kıyametleri koparmıştı :) vestiyer yaptırırken de aynı şekilde:) nerdeyse her anın haberini almak isterdi yediğimiz yemekten üstümüze başımıza aldiklarimiza kadar. Msn de kameradan çok kazak pantolon gostermisligim var :))) ( tabi bunlar farklı şehirlerde yaşamaya başlayınca oldu. ) ayni yerde otururken wc ye gittigimizden bile haberi olurdu afedersiniz :))

Bunlarda bişey mi? Benimkisi ondan habersiz duş perdesi aldim diye kıyametleri koparmıştı :) vestiyer yaptırırken de aynı şekilde:) nerdeyse her anın haberini almak isterdi yediğimiz yemekten üstümüze başımıza aldiklarimiza kadar. Msn de kameradan çok kazak pantolon gostermisligim var :))) ( tabi bunlar farklı şehirlerde yaşamaya başlayınca oldu. ) ayni yerde otururken wc ye gittigimizden bile haberi olurdu afedersiniz :))

Fenalık geldi vallahi nasıl katlanıyorsunuz yahu böyle kv ye.

ay okudukça şükrediyorum valla. benimki fazla umursuz yeri gelince eşim evin tek çocuğu kadar değerli (tek çocuk değil) yeri gelince eşim onların çocuğu değilmiş gibi. bana göre biraz umursuz ama çok yakın içli dışlı olmaktansa bu durumu yeğlerim işime geliyor

Fenalık geldi vallahi nasıl katlanıyorsunuz yahu böyle kv ye.

Dişlerimi sıka sıka katlandım uzuuun yıllar. Sonra eften püften sebeplerle iletişim koptu(hiç pişman değilim) ancak ben bir sürü hastalık sahibi oldum :( o yüzden hem konu sahibi hem de baskı altındaki diğer arkadaşlar ezdirmeyin kendinizi. Hiç bir surette yaranilmiyor bu insanlara. Olan size oluyor. Verin cevabını gitsin.

Ay hiç çekemem böyle insanları...

kalp kırmadan gayet seviyeli bir şekilde cevap veririm birdaha sormaya cesaret edemez.

Evet siz alıştırmışsınız ama kayınvalideniz haddini bilen biri olsaydı neyi sorup sormayacağını da bilirdi, yani sizin çok suçunuz yok belli ki kendisinin karakteri bu.

Mesafeyi koruyun, gerekirse her evin bir özeli ve düseni var anne herşeyi sana haber veremem kusura bakma deyin. Bunu her yaptığında tekrarlayın. Bir süre sonra sormaktan ve laf söylemekten vazgeçer diye düşünüyorum.

Allah sabır versin :)

Kendinide parçalasa hiç bişeyi haber vermiycem ama o bunun patlamasını yaşayacak eminim direk sen hiç bişeyden haberdar etmiyorsun kendi kafana göre her şeyi yapıyosun bizi büyükten saymıyosun laflarıyla eminim yüzleşicem ama haber vermiycem aslaaa

Bir taraftan ohh iyi oluyo diyorum ama Aaa neden söylemediniz diyince ne cevap vereceğimi bilmiyorum çünkü açıklama yapan konumuna düşmek istemiyorum

birşey olmaz anlat dur sen nasılsa birgün bıkacak :)

Sürekli görüşmek zorunda mısınız bence onu azaltın eşiniz istediği sıklıkta gitsin arasın ama siz bayramda seyranda tatilde filan seyrekliğine bağlayın. Hala onu niye söylemediniz filan yaparsa da laf dalaşına girmeden kesin atın gerek duymadık diye. O laf dalaşına giriyorsa odadan çıkın ne bileyim soğutun aranızı

Aynı ben :))) aynı sıkıntıları yaşadık. Her şeye müdahale ederdi. Artık onun yanında plan yapmıyoruz. Kv ile az ve öz konuşacaksın. Ben yöntemi böyle buldum. Niye bana söylemediniz derse de boşuna üzülmeni istemedik dersiniz. Veya fırsat olmadı dersiniz. Biz mesela çocukların hastalıklarını hiç söylemeyiz. Ortalığı velveleye verir çünkü. Çocukları bırakıp onu teskin etmeye çalışırsın. O da biliyo tabi sebebini. Artık hiç sormaz neden haber vermediniz diye. Tavsiyem söylememeye devam :) .ama niye söylemesiniz deyince basit bi bahane ve kendinize hemen bi iş çıkarıp ortamdan uzaklaşın. Gereksiz ağız dalaşına girip istediğini vermeyin.

Baştan kötü alıştırmışsınız ama:/
Alışmış kudurmuştan beterdir :KK45:
Kadın yorum,eleştiri yapacak malzeme aranıyor sürekli doğal olarak..ya sallamayacaksın ya da bir arkadaşın önerisi üzerine saçma sapan bilgiler vereceksin;)
Benim müdürüm haddi olmadığını bildiği halde, işimle ilgili gizli bilgileri dahi ona rapor etmemi isterdi,ben de o kadar alakasız bilgiler verirdim ki kadın kendi kendini yerdi..ben de eğlenirdim
Gerçekten saçma sapan bilgiler ver, bakakalsın bööle:KK64:

Bugün çocuk kabız oldu.
Oğlun halıya yemek döktü.
Çamaşırlar lekeli kalmış.
Bugün yemek yapmadım.
Evde biber kalmamış.
Bu sefer alışverişten başka şampuan aldık.

Böyle bilgiler ver ona.
Ne alaka derse olsun haber veriyorum işte de. :KK53:

Aman demesin. Sağı solu belli olmaz. Benimkine bunları desem. " Demeeee! Niye hemen beni aramadın gelir silerdim, yıkardım, yemek yapardım, kaysı yedirirdim, biber getirirdim." falan der. Pek de hoşuna gider:)))

Boşuna yuz göz olmayın derim.Siz ne yaparsanız yapın yaranamazsiniz.O yüzden canınızı sikmays değmez.

Arkadaşlar kayınvalideme önceden herşeyi haber verirdik yani zorunluluk gibi değil öle rastlardı bizde anlatırdık eşimle beraber.yani bişe alacaksak bir yere gideceksek bi olay varsa falan ama baktık ki herşeye itiraz ediyor saçma sapan fikirler falan artık söylemiyoruz eşim belki söylüyordur ama ben asla söylemiyorum ve kayınvalidem sitemlerde!!insan bi söyler,hiç sölemediniz böle bişe olduğunu gibi her fırsatta bana laf vuruyor sessiz kalıyorum.bugün mesela çocuğumu doktora götürdük çocuk nasıl diyeceğine hiç demediniz böle bişe var insan bi der anne böle böle bizde büyük olarak bi akıl verirdik falan dedi bugün cevap verdim artık gerekli olsaydı zaten söylerdik dedim o hala bla bla bla...şimdi size sorum he diyip geçeyim mi cevabı sürekli yapıştırayım mı NOT:önceden biraz sessiz belledi beni şimdi herşeye cevap veriyorum ama laf dalaşına düşüyoruz o zaman da o bana söylüyo ben ona.bu durumu sevmiyorum aramızda saygı kalmıyor.he diyip geçince de içten sinir oluyorum bu sefer
Az söyleme arsız edersin çok söyleme yüzsüz edersin demişler. Sen mesafeni koy arada lafını gerektiği kadar söyle

Nazik cevaplar yeterli diye dusunuyorum.Sizleri panik etmek istemedik.Ufak bir rahatsizlikti gecmis olsun demeniz yeterli gibi.Diger konulardada "gerek duymadım" demek yeterli.

Emim olun ne alaka demez yeterki bize ait herşeyden haberdar olsun herşeye bi konuşsun kendince akıl verip dediğini yaptırsın daaa ne olursa olsun ne anlatırsam anlatayım dinler
Aynı benimki. Yeter ki hayatımızla ilgili bir detay olsun. Yeter ki b.ktan b.ktan herşeyi bilsin. O saçma sapan şeyler bile ilgisini çeker onun. Hatta her detayı biliyorum diye daha da keyiflenir

Back
X