Her şeyden korkuyorum

Valla cok tesekkur ederim benim hissettiklerimi birebir yazmışsın, inan ben de ışık gördüğüm insanlara cok sans verdim, bunu yaparken kendime de şans verdim aslında, yeni birini sevmek icin, mutlu olmak icin ama aynı dedigin gibi sevmedigim birinin elini tutunca midem bulandı. Benim de uzun bir iliskim oldu, cok aşık oldum ve cok sey yasadım. Hatta gecen gun onu benimle yurudugu yerde baska bir kadınla gördum ve cok uzuldum o gun, cok kırıldım. İlişkimiz bitmis olmasına ragmen kendimi aldatılmış hissettim. Birkaç sene sonra sırf evlenmiş olmak icin sevmedigim ama kafamın uyustugu biriyle evlenmekten korkuyorum. Bunun icin de ailemi üzüp düzenimi bozmaktan. Çok sükür her seyim var, ya ileride olmazsa, yokluk cekmekten cok korkuyorum. Korkuyorum korkuyorum diye diye de bir sey olmuyor tabii.. :) Allah hepimizin gönlüne göre verir insallah, pismanlık cok agır bir sey.

Bdv var yetmez mi ?? Şahsen kk ya bekarken üye olsam evlenemezdim bende konu sahibi gibi evlilikten korkardım sanırım
Canim yada ezmek isteyeni ezer geçerdik kimbilir bezdiren biz olurduk ah ahh yanarım yanarım buna yanarım çoook geç bulduk kk kulübünü ....

Evet, bir sekilde duzenim bozulacak mutsuz olacagım, birine bir sey olacak, ya da bunun sebebi ben olacagım diye korkuyorum. Daha once bu korku problemini yasamıstım panik atak falan demislerdi ama baslangıcıymıs, basitmis vs ustunde durmamıstık. Tekrar mı cıkmaya basladı dıye dusunuyorum. Bu sefer de baska alanlarda zuhur ederek.

Canim yada ezmek isteyeni ezer geçerdik kimbilir bezdiren biz olurduk ah ahh yanarım yanarım buna yanarım çoook geç bulduk kk kulübünü ....
Aynen öyle cok buyuk tecrube burada okudugumuz her konu Allah yasayanlara sabır versin. Bazen fake diyoruz ama yasayan bilir yazık uzuluyorum

Aslında haklılık payın çok fazla. Kendi düzeninden hayatından memnunsan hiç gerek yok evliliğe. O klasik oku çalış evlen çocuk yap olayına girmek zorunda değilsin.
evet di mi, toplum robot gibi olmamızı bekliyor. oyle olmayınca da yapıstırıyorlar yaftaları. neden sonunu bile bile bir maceraya atılayım ki

Aynen, değinmek istedigim husus buydu aslında. Çevredeki insanlar o kadar evlilik odaklı ki ilk görusmeden itibaren hedefe güdümlenmis olarak yaklasıyorlar. Bu da beni cok korkutuyor. Hani daha sevme ısınma olayı olmadan hop evet sonuca gelelim dermis gibi.

Insallah ben de cok korkuyorum sadece evlenmek icin evlenen insanlardan olmaktan rahatimin bozulmasindan. Anladigim kadariyla siz de ailenizle iyi anlasiyorsunuz rahatsiniz ve duzeninizin bozulmasinin dusunmesi bile rahatsız ediyor. Insallah karsimiza karakter sahibi durust insanlar cikar ve gecmis iliskilerimizden aldigimiz yaralari bir sonrakinde almayız ve yeniden ilk defa olmuş gibi bir anda koşulsuz aşık oluruz tek isteğim bu

Beni de düşündüren kısım annem-babam sonuçta her ebeveyn çocuğunun murvetini görmek ister haklı olarak. Neyse bunun halçaresine o zaman geldiğinde bakarım.
Böyle düşünmenin sebebi olaya mantıkla yaklaştığından kaynaklı.
Mantık evliliği yapacaksan bu düşüncelerle tabii ki zor olur ancak aşık olduğun zaman zaten hayatı birlikte yaşamak isteyeceksin kendiliğinden.

Amin inşallah benim de tek istegim bu, resetlenmek birazcık da

Evet, burada herkes aynı seyi söyledi ben de biraz bunu dusunuyordum demek ki dogruymus. Çok aşık olunca insan butun bu zorluklar kolaylık gibi gelir

Aslında haklılık payın çok fazla. Kendi düzeninden hayatından memnunsan hiç gerek yok evliliğe. O klasik oku çalış evlen çocuk yap olayına girmek zorunda değilsin.
Bir cok bayan zorda kaldigi icin evleniyor ya ailesinden kaciyor ya da maddi zorunluluk erkege dayanmak istiyor sonu hep husran ama mecbur kaldiklari icin evlilik yapiorlar

Canim korkmani normal buluyorum önceden evlilik deyince akil a mutluk aşk beraber bi yastikda kocama gelirdi artik pudra pempesi koltuk takimi beyaz esya taki hep masraf millet birbiriyle hep yaris icinde gelin evi ne bi bakiyorum uleb fabrikadan cikmis gibi hep ayni evler pudra koltuk takimi krem hali beyaz kirmizi mutfak dolu dolu kullanilmicak bürsürü cehiz hele o tabak canaklari yokmu en iyisini pahalisini aliyolar ama kizlar kaynanam yemege gelcek isdemiyorum al süs diye koy ozamab hersey göstermelik oldu kimse evliligin özünü kanimca bilmiyo anlamiyo ben yurtdisindayim ve evim okadar standart ki temizligide bi okadar kolay ama Türkiye deki o cafcafi seven gelinler gelse begenmez heralde hayatinda mutlukluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…