Her şeyden şikayetçiyim

sarilmasi icinmi surat yaptin?
geldi ilgilendi derken? sen bebek degilsinki adam TV izlerken bile bir elinde cingarakla otursun.

sarilmasi icinmi surat yaptin?
geldi ilgilendi derken? sen bebek degilsinki adam TV izlerken bile bir elinde cingarakla otursun.
Yok hayir bi konuda tripliydim ve hakliydim o yuzden surat yaptim. Ben hataliysam gonlunu yapmak icin gider sarilir operim mesela onu kastettim.

Bu dünyada kadının işi zor. Ama biz de kadınız biz ve bir gücümüz de yok değil. Siz sürekli şikayet ederseniz erkekler malum direk kaçarlar. Eğer şuanlık değiştiremiyorsanız şikayet etmeyi de bırakın. Eşiniz geldi mesela iki gönlünü hoş edin. Biraz tava getirin, iki gün sonra ne istiyorsanız güzelce alttan alttan aklına sokun. Biraz politik, stratejik olun... Malesef böyle olmak zorundayız.
Bakın erkekler şikayet, sürekli trip atılması, sürekli depresyon hali gibi durumlarda en güzel kadın bile olsa sıkılırlar ve kaçış noktası ararlar. Sevgisinden ölen erkek bile bu duruma çok dayanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…