- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Hamile olabilir misiniz?Merhabalar hanımlar..
şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..
dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.
bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu
Merhabalar hanımlar..
şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..
dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.
bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu
[/QUOTE
Depresyonda olabilirsin canım
Hamile olabilir misiniz?
Eger konusmam fayda etmiyorsa sevdiklerim tarafindan anlasilamadigim haksizliga ugradigim zaman aglarim.O ara konusamam da.Aglamamin gecmesi lazim.Size de belki boyle oluyordur.
Hassas ve kırılgan bi insansan olabilir. Kendini kelimelerle ifade edemediğinde ağlayabilirsin. Kendini baskılama. Ama ben seni hastaneye götürmemelerinde ağlanacak ne var onu anlamadım. Bunun için ağladınız küstünüz ee sonra? Hassas tabi ki olun ama saçmalamadan. Yani ısrar edecek ne var ille de ben götürcem diye.. Bence kendinize hobiler edinin onların içinde kaynolun biraz kafanız dağılsın öyle her şeyi de takıp ağlamayın :)
Onun gerginliği de vardir uzerinizde.çok istiyorum ama olmuyor 1-2 güne adet dönemim onu bekliyorum ama bu hep böyleydi ben en ufak bir şey de ağlıyorum
Yaş kaçkesinlikle çok saçma ağlamam yahu insan buna niye ağlar? hadi buna ağladı diğer ablasıyla konuşurken niye ağlar? bu huyumdan nefret ediyorum.. şuan iş yerinde olmasam yine salya sümük ağlayacağım ama ortam müsait değil
Onun gerginliği de vardir uzerinizde.
Ben 3,5 sene bekledim.
İnsan en ufak seye alınır oluyor bi sure sonra..
Rabbim tez zamanda versin meleğinizi insss
Yaş kaç
Sizin dengeler sasmis.Allah hayirli imanli akilli saglikli namuslu guzel yuzlu evlatlar nasip etsin size. :)
Aynı ben bende çok ağlarım ama benim dertlerim çok olduğundan da agliyorumMerhabalar hanımlar..
Ben de sandım 19 20 kız Allah seni
Önceden bende oyleydim ama bir baktım ben ağlayıp küstükce millet beni eziyor en son çalışırken her bı haltlarini ağlıyordum hala baktım olmuyor deliliğe vurup gülüp geçiyorum bıraktım artık ağlamayı böyle daha rahat ağladıkça ruhum ezik ezik oluyorduçok istiyorum ama olmuyor 1-2 güne adet dönemim onu bekliyorum ama bu hep böyleydi ben en ufak bir şey de ağlıyorum
Canım depresyonda olduğun zaman sürekli ağlama isteği gelir insana ya da regl dönemlerinde. Hamile olma ihtimalin de var tabiki. Emin misin hamile olmadığınakesinlikle çok saçma ağlamam yahu insan buna niye ağlar? hadi buna ağladı diğer ablasıyla konuşurken niye ağlar? bu huyumdan nefret ediyorum.. şuan iş yerinde olmasam yine salya sümük ağlayacağım ama ortam müsait değil
Aynı ben bende çok ağlarım ama benim dertlerim çok olduğundan da agliyorum
Ben de sandım 19 20 kız Allah seniİnşallah bi çocuğun olur. O zaman her şeye çelik gibi durmayı öğretiyor insana annelik.. Ağlamak için boşa harcamazsın zamanını :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?