her şeye ağlayanlar

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Merhabalar hanımlar..

şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..

dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.

bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu

Hamile olabilir misiniz?

Eger konusmam fayda etmiyorsa sevdiklerim tarafindan anlasilamadigim haksizliga ugradigim zaman aglarim.O ara konusamam da.Aglamamin gecmesi lazim.Size de belki boyle oluyordur.

Hassas ve kırılgan bi insansan olabilir. Kendini kelimelerle ifade edemediğinde ağlayabilirsin. Kendini baskılama. Ama ben seni hastaneye götürmemelerinde ağlanacak ne var onu anlamadım. Bunun için ağladınız küstünüz ee sonra? Hassas tabi ki olun ama saçmalamadan. Yani ısrar edecek ne var ille de ben götürcem diye.. Bence kendinize hobiler edinin onların içinde kaynolun biraz kafanız dağılsın öyle her şeyi de takıp ağlamayın :)

Eger konusmam fayda etmiyorsa sevdiklerim tarafindan anlasilamadigim haksizliga ugradigim zaman aglarim.O ara konusamam da.Aglamamin gecmesi lazim.Size de belki boyle oluyordur.

ya ben bir de dün ki olayda haksız olduğumu düşünmüyorum evet ağlamam fazla saçma ama olay da haklıyım. kolu ağrıyan bir insana araba kullandırmak istemedim, bende yemek yememiştim sen yemek ye dediler sonuçta ben götürsem açlıktan ölmezdim, diğer ablam da onlar seni düşünüyor deyince iyice sinirlendim bir tek onlar beni düşünmüyor ki bende onları düşünüyorum işte

kesinlikle çok saçma ağlamam yahu insan buna niye ağlar? hadi buna ağladı diğer ablasıyla konuşurken niye ağlar? bu huyumdan nefret ediyorum.. şuan iş yerinde olmasam yine salya sümük ağlayacağım ama ortam müsait değil

çok istiyorum ama olmuyor 1-2 güne adet dönemim onu bekliyorum ama bu hep böyleydi ben en ufak bir şey de ağlıyorum
Onun gerginliği de vardir uzerinizde.
Ben 3,5 sene bekledim.
İnsan en ufak seye alınır oluyor bi sure sonra..
Rabbim tez zamanda versin meleğinizi insss

Yaş kaç

Aynı ben bende çok ağlarım ama benim dertlerim çok olduğundan da agliyorum

çok istiyorum ama olmuyor 1-2 güne adet dönemim onu bekliyorum ama bu hep böyleydi ben en ufak bir şey de ağlıyorum
Önceden bende oyleydim ama bir baktım ben ağlayıp küstükce millet beni eziyor en son çalışırken her bı haltlarini ağlıyordum hala baktım olmuyor deliliğe vurup gülüp geçiyorum bıraktım artık ağlamayı böyle daha rahat ağladıkça ruhum ezik ezik oluyordu

Canım depresyonda olduğun zaman sürekli ağlama isteği gelir insana ya da regl dönemlerinde. Hamile olma ihtimalin de var tabiki. Emin misin hamile olmadığına

Ben de sandım 19 20 kız Allah seni İnşallah bi çocuğun olur. O zaman her şeye çelik gibi durmayı öğretiyor insana annelik.. Ağlamak için boşa harcamazsın zamanını :)

ama gerçekten ergen gibiyim, düşündükçe ve ağladıkça daha çok sinirleniyorum ve daha çok ağlıyorum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…