- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Canım depresyonda olduğun zaman sürekli ağlama isteği gelir insana ya da regl dönemlerinde. Hamile olma ihtimalin de var tabiki. Emin misin hamile olmadığına
1-2 güne adet dönemim, benim hamile olmam da biraz mucize şansıma 2 yumurtalığımda da kist var
Asıl bu yoruyor insanı insan kendini ezik hissediyor ama yapacak birşey yok hassas değil güçlü olmam gerektiğini öğretti bana ağlayıp ağlayıp daha çok ezilmem ve ağladıkça kendi vücudumu yıprattığımı fark etmem o yüzden ağlama güçlü dur baktın ağlamak geliyor içinden ortamı terket ya da konuyu değiş ağlamak hem psikolojini hemde vücudunu kötü etkiliyor unutmatek derdim bir çocuk sahibi olamayışım, ben saçma sapan ağlıyorum
kendinizi ifade edemiyorsunuz, içinizde kalıyor söylemek istedikleriniz...Merhabalar hanımlar..
şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..
dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.
bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu
Allah daha büyük dertler vermesin be bqcımama gerçekten ergen gibiyim, düşündükçe ve ağladıkça daha çok sinirleniyorum ve daha çok ağlıyorum aslında
Bende öyleyim ota moka ağlarım bu huyumu hic sevmiyorum
Bise olduğunda kendimi savunamam oturur ağlarım ağlamam gecincede tekrar konuyu açmak istemem sonra pişman olurm o an keske şunları deseymism diye
Burcunuz ney çok merak ettim?
Benm yengeç
Genelde yengeç ve balıklar sulugoz olur
kendinizi ifade edemiyorsunuz, içinizde kalıyor söylemek istedikleriniz...
Burcunuz balık mi dediginiz o sulu gozlulük bende de var herkes burcumdan kaynaklandigını söyler
karşıyı kıramayayım diye, kendinizi kırıyorsunuz..aslında dün tamamen ablamı düşünmüştüm bir de ağrıyan koluyla araba sürmesin zaten trafikte stresli oluyor ama o da kendince beni düşünüyor işten geldim yemek yememiştim daha, sonu hüsran ve benim ağlamalarım
Su grubu burclar sulu gözlü anlaşılanyengeç burcum
Hic sasirmadm niyeyse yengeç olmanızayengeçya nefffret ediyorum gerçekten
karşıyı kıramayayım diye, kendinizi kırıyorsunuz..
Hic sasirmadm niyeyse yengeç olmanıza
Benimde 22inanın ne yapacağımı şaşırdım bu hep böyle mi olacak. bir de küçükte değiliz yaş 27
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?