- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Burcunuz ne ? Ben yengecim ve bende aglakdım ama snra aynaya bakdım kırısıyorum aman allahım gozum cokuyır fiziki zarar cok verıyor bana dedm ne agkıyorsun gormeZden gel yada bagır cagır ofkenı at icine atmaMerhabalar hanımlar..
şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..
dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.
bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu
Bende yengecim ama cok sinirliyim. Evet sinir üzüntü duygusallik insana zarar verir. GeCen bende aynaya baktim beyazlarimi gördüm 24ten beri beyazliyor saclarimBurcunuz ne ? Ben yengecim ve bende aglakdım ama snra aynaya bakdım kırısıyorum aman allahım gozum cokuyır fiziki zarar cok verıyor bana dedm ne agkıyorsun gormeZden gel yada bagır cagır ofkenı at icine atma
Bence psikoljik destek alin ilac bile kullanabilirsin kayinvalidemde oyleydi yillarca vecok sukur 1 yil icinde atlattiMerhabalar hanımlar..
şuan çıldırmanın eşiğindeyim yahu insan ota moka her şeye ağlar mı? ben ağlıyorum bu hep böyleydi, sırf gözümden yaş akmasın diye tırnağımı elime batırıyorum! yokk yine ağlıyorum yine ağlıyorum..
dün annemlere gittim ablam kolum ağrıyor ben hastaneye gideceğim dedi ben seni götüreyim dedim hayır istemiyorum dedi bende biraz ısrar ettim en sonun da bana bağırdı istemiyorum diye ben oturdum ağladım ablamla annem gitti ben de arkalarından kendi evime gittim.
bugün diğer ablamı aradım ne yapıyorsun diye sen dün niye küstün işte onlar sana kıyamıyor ondan yapıyorlar sen hemen küsüyorsun dedi e bir siz mi bana kıyamıyorsunuz deyip yine ağladım kapattım telefonu.. bu ağlamakta neyin nesi? ben niye konuşamıyorum? sizde de oluyor mu böyle? gerçekten çok sinir bozucu
, çok hassas olduğumuzdan.Merhabalar hanımlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?